Last news in Fakti

25 Октомври, 2019 15:50 1 474 1

Започват производство срещу разследването за Тръмп

  • сащ-
  • разследване-
  • доналд тръмп

Прокуратурата обяви наказателно производство

Започват производство срещу разследването за Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американското министерство на правосъдието е образувало наказателно производство за произхода на разследванията за руската афера, съобщи Fox News.

Административен анализ на разследването започна още през май. Разследването се водеше от специалния прокурор Робърт Мълър.

То разглеждаше твърденията за руска подкрепа за кампанията на Тръмп. Финалния доклад заключи, че няма доказателства за сговор от страна на президента.

В момента не е ясно с какво е свързано производството. То се провежда под надзора на главния прокурор Уилям Бар и се ръководи от федералния прокурор Джон Дърам.

Тръмп неколкократно отхвърли твърденията в разследването. Сега ще могат да бъдат изпращани призовки по въпроса.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    7 3 Отговор
    Ще бъде голям смях ако потърси политическо убежище в Москва ....Сащ е като едно време СССР ...търсят " врага с партиен билет"...края на западната хегемония