Last news in Fakti
  Тема: Украйна

28 Октомври, 2019 19:20 1 755 6

Украйна успешно прилага стандартите на НАТО

  • украйна-
  • стандарти-
  • нато

В страната се проведе работна група

Украйна успешно прилага стандартите на НАТО - 1
Снимка: Shutterstock

По информация на Международния изложбен център на Украйна, в съответствие с пътната карта НАТО-Украйна за отбранително и техническо сътрудничество, от 08 до 10 октомври 2019 г. се проведе Работна група за програмните процеси на НАТО, работеща под егидата на Конференцията на националните директори по въоръжение.

Събитието се проведе на територията на Международния изложбен център по време на 16-та международна специализирана изложба „Оръжие и сигурност - 2019“.

Целта на групата е да разработи регулаторни документи на НАТО за програми и проекти за използване в системата за управление на жизнения цикъл на въоръжение и военна техника.

Групата е предназначена за разработване на ръководни документи, политики, методи, процедури, модели и публикации за програмните процеси на НАТО за въоръжение.

На срещата присъстваха представители на министерствата на отбраната и отбранителната промишленост от Република Гърция, Кралство Белгия, Кралство Нидерландия, Кралство Испания, Турска република, Федерална република Германия и Украйна. Основен организатор на събитието беше Централният изследователски институт на въоръжените сили и военната техника на Въоръжените сили на Украйна, чийто представител беше избран за секретар на посочената Работна група миналия септември.

Събитието демонстрира успешното прилагане от страна на Украйна стандартите на НАТО.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Свети Влас

    9 2 Отговор
    🇺🇦💨🍜
  • 2 Хаджи хаджи Българин

    20 4 Отговор
    Айдеее, и Урките лапнаха като шаран, кукичката на " Демократията"!
  • 3 Еееееее

    12 5 Отговор
    Е нее кука бе пич.Нека питат нас.Оти ако разберат ко ги чака,че им сапрат часовниците и шъ си обезлюдат държавицата мигновенно също кат при нас.
  • 4 Масонски удар под кръста

    6 14 Отговор
    Турция излиза от НАТО влиза Украйна и Грузия. Руските генерали ще трябва да пишкат срещу УРАГАН И ТОРНАДО лекинко ама не е полезно:):)
  • 5 Православен удар под кръста

    4 19 Отговор
    Брaтя бългaри!!! Руcия въoръжaвa дo зъби нaшият врaг и пoрoбитeл, кoйтo ни e клaл 500 гoдини зa дa ни прeвзeмe пaк. Дa им гo върнeм тъпкaнo нa тeхнитe oтрoчeтa тук в Бългaрия и на руските и на турските.

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: