Last news in Fakti
  Тема: Украйна

30 Октомври, 2019 19:30 3 308 9

На ринга! Първо меле в новия украински парламент (ВИДЕО)

  • украйна-
  • киев-
  • върховна рада

Сбиването се състоя в заседателната зала след обсъждането и гласуването на постановление за създаване на ВСК

На ринга! Първо меле в новия украински парламент (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Депутатите от новата 9-та Върховна рада на Украйна се отбелязаха с първото си сбиване. То се случи между депутата от „Опозиционна платформа – За живот“ Николай Скорик и избраник от фракцията „Слуга народа“ Николай Тищенко след обсъждане на въпроса за създаване на Временна следствена комисия (ВСК) за събитията в Одеса на 2 май 2014 година, съобщи ТАСС.

Сбиването се състоя в заседателната зала след обсъждането и гласуването на постановлението за създаване на ВСК.

Страстите между опоненетите били толкова силни, че парламентаристите успели да разделят двамата чак, след като Тищенко откъснал копче от сакото на Скорик. След това депутатите просто заели своите места и продължили заседанието.

За укротяване на опърничавите помогнали и заплахите на заместник-председателя на Върховната рада - Руслан Стефанчук, че ще прекрати работата на парламента.

До края на работата си депутатите не успяха да приемат резолюцията за създаването на ВСК за Одеса, инициирана от представители на Опозиционната платформа. Само 79 от тях подкрепиха документа при гласуването.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хаджи хаджи Българин

    13 1 Отговор
    Когато нема пари в семейната каса, боя е сигурен!
  • 3 я пак

    6 5 Отговор
    Ха ха Факти що ми резнахте коментара защото е истина ли вас ви гони "мелето" а не в статията и в клипа къде го видяхте ве М ?!!!
  • 4 Алфа Вълкът

    8 2 Отговор
    Нашите кога?
  • 5 Содомчанин

    7 3 Отговор
    Тия искат да повторят действията на Жириновски в Москва. И те като македонците се правят на велики, а са от една порода с руснаците.
  • 6 Kcaniba

    6 2 Отговор
    Нима некой все още верва в такова животноу Украина!?!?
  • 7 Кой68

    3 0 Отговор
    И тия шутове в EU парламента?😱😱😱😱😱
  • 8 Радовците на Радата

    1 1 Отговор
    Що за стока са в Радата щом прикриват престъпленията в Одеса, където подпалиха живи хора в сграда, а скачащите от прозорците, спасявайки се , ги млатиха и ритаха до смърт. А това са техни хора, украинци. В Украйна е на власт фашизма, но Европа пак късно ще прогледне.
  • 9 Фриц

    0 0 Отговор
    Тия си спорят , а двете фусти снимат с телефоните ... Егати цирка .
Новини по държави: