Last news in Fakti

1 Ноември, 2019 12:47 5 243 24

Асад: Тръмп е най-добрият президент

  • сирия-
  • башар асад-
  • доналд тръмп

Той оценява прозрачността на американския президент

Асад: Тръмп е най-добрият президент - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Доналд Тръмп е най-добрият президент на САЩ. Това заяви сирийският президент Башар Асад, цитиран от ТАСС.

Той определи Тръмп като прозрачен президент. Според него това е добро обстоятелство за останалите държавни лидери.

„Тръмп е най-добрият президент. Не толкова, заради политиката си, а защото е прозрачен. Някои президенти направиха големи грешки и получиха Нобелова награда за това. Той обяснява, че иска петрол и предлага услуга срещу пари. Той е съперник, но е прозрачен. Смятам, че това е позитивно“, заяви Асад.

Той обяви, че страната му не е участвала в атаката срещу лидера на ДАЕШ. Освен това заяви, че в момента правителството се опитва да си върне контрола над цялата територия на Сирия.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русофилски прокариот пита:

    13 30 Отговор
    Е как Тръмп, нали наш вова беши най-хубавия,даже и с коне се снима и при това ГОЛ,а конете бяха мъшки.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Анти милиционер

    35 5 Отговор

    До коментар #1 от "Русофилски прокариот пита:":

    Аве трол, намери си нормална работа и стига се излага за шекели, продажник. Излез на магистралата, по-достоен ще си.
  • 3 Rado

    3 21 Отговор
    Русофилската опорка, че това е ставия на Дойче Зеле не важи.
  • 4 Хаааха

    13 2 Отговор

    До коментар #1 от "Русофилски прокариот пита:":

    Най-добрият американски президент бе охи--това сорос-джендитата и да четете не можете бе
  • 5 Комунист

    5 20 Отговор
    Този Асаад е откачил от много бомби......
  • 6 Ддсс

    13 1 Отговор
    От 1900 г насам има само един американски президент, който не е започнал своя. Наследените не ги броя, не винаги е лесно да прекратиш война. Този президент е Доналд Тръмп.

    Коментиран от #8, #12

  • 7 Yavuz

    5 14 Отговор
    Асад първо да благодари на Ердоган, че в цяла Северна Сирия нито неговите алеутски цигани нито руснаците щяха да стъпят.

    Коментиран от #10

  • 8 Ддсс

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Ддсс":

    Своя война
  • 9 Горо

    13 1 Отговор
    БСП може да има много грехове в управлението на България, но ако тя действаше като Борисов, той никога нямаше да дойде на власт! Освен това изглежда повечето хора са забравили, че голяма услуга на Борисов направи приятелят му Георги Първанов, който разцепи БСП, в следствие на което съществуващите опозиционни течения се обособиха в отделни политически партии. Падението на БСП довърши и Сергей Станишев, който като премиер от 2005 до 2008-ма година водеше абсолютно дясна политика и въведе плоския данък, който действа и до момента и благодарение на който Борисов събира огромни излишъци в бюджета, докато народът тъне в мизерия и бедност.
  • 10 Факт

    9 7 Отговор

    До коментар #7 от "Yavuz":

    Асирийците не са цигани бъркаш ги с турците,най големият поддръжник на войната в Сирия е туркия и носи голяма отговорност за страданията на местното население

    Коментиран от #13, #21, #24

  • 11 onq s konq

    7 4 Отговор
    Асад усети най-накрая че Руснаците не му гарантират цялостта на Страната му нито от Турция,нито от Иран.Затова и като нищо може да сключи Догов с Америка за построяване на техни военни Бази/тоя път ОФИЦИАЛНО И С ПОКАНА/ в Сирия...непосредствено до Руската:)
  • 12 ддс

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Ддсс":

    Най-добрият американски президент!!!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 одъртял комсомолец

    7 0 Отговор
    Прозрачен си пич....Е, ако и тва не е гавра с Америка, здраве му кажи! А иначе Башар Асад винаги си е бил прозападно ориентиран и тва за малко да му коства главата. Вес пак Британски възпитаник. В самото начало на войната през 2011г, в руските медии, коментатори, приближени до Кремал, открито пишека, че Русия не следва да му помага, тъй като е слаб лидер. Руснаците му бяха безкрайно обидени, заради откритият прозападен курс и чистката на руските възпитаници в армията, останали от времето на баща му! Освен това на руснаците никак не им беше приятно във връзка с прословутият договор за газопровод от Иран до сирийското крайбрежие. Просто изчакаха няколко години съвсем да клекне и да стане послушен като кученце. Путин за пореден път си разигра блестящо картите!
  • 15 Захарова

    1 0 Отговор
    А?? Ама той краде от Сирийския петрол??!!!!
  • 16 София

    1 3 Отговор
    и този се побърка ....
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Рошко

    5 1 Отговор
    Прав е асад, клоуна е прозрачно тъп, дано следващия е още по тъп, но не толкова глупав че да подпали някоя война че тогава ша ни се,,,,,,,,, и на нас , вий си знаете
  • 19 Доктор Охболи

    4 0 Отговор
    Росенчо, защо спестяваш ИСТИНСКИТЕ думи на Асад? "Какво по-хубаво от откровен враг? Като цяло американските президенти са престъпници, които защитавата интересите на лобистите." Ето какво е казал Асад, а не тия мазнини, дето си излял тук.

    Коментиран от #20

  • 20 България ЕС Нато

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "Доктор Охболи":

    По добре добър враг отколкото гаден съюзник Асад го каза да се сетят съюзниците му че скоро ще ги изпрати да си ходят по живо по здраво
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 стоян георгиев

    3 0 Отговор
    за асад и путин безспорно тръмп е наи-добрия президент.не е така обаче за европа,нато и останалите съюзници на америка уви!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Erdo

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Факт":

    Не е вярно! Коя страна пострада най много от нашествието на терористите? Ако аз вляза в дома ти и ти направя куп порази ти как ще рейгираш???
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания