6 Ноември, 2019 09:15 3 380 83

Русия скоро ще достави на Сърбия системи „Панцир“

  • ракети-
  • системи-
  • панцир-
  • русия-
  • сърбия-
  • доставка

Русия обучава сръбски военни

Русия скоро ще достави на Сърбия системи „Панцир“ - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

През следващите месеци Русия ще достави на Сърбия зенитни ракетно-артилерийски системи „Панцир-С“, предаде агенция ТАСС.

Държавната компания „Рособоронекспорт“ обяви, че доставката ще бъде извършена през следващите месеци съгласно договора между Москва и Белград. Сръбски специалисти вече се обучават как да използват комплексите.

Обученията са към своя завършек и след като бъдат приключени, Русия ще започне доставката на ракетните системи. На 24 октомври президентът Александър Вучич каза, че Сърбия е закупила руски системи „Панцир-С“.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ддддддд

    78 14 Отговор
    А ние ще точим сополи и ще си гледаме самолетите на картинка-затова пьк картинката е американска..
  • 2 Анти милиционер

    12 53 Отговор
    На това камионче обхватът му е 25 км. Жидовете от САЩ ще ги бомбят от 200 км. заради Косово и многообраьието на джихадисти.

    Коментиран от #5, #9, #10

  • 3 Иван

    19 2 Отговор
    Това го кажи на американците и Столтенберг.
  • 4 ДжониДреп

    11 10 Отговор
    Оръжието през Бг ли ще мине транзит?

    Коментиран от #8

  • 5 пико

    24 9 Отговор

    До коментар #2 от "Анти милиционер":

    Прочети по-подробно за назначението и ТТХ на това което е монтирано на камиончето и тогава се ,,изхождай".За повече справка Сирия.

    Коментиран от #24, #75

  • 6 Батиста

    34 15 Отговор
    А ние нашите ф16 чугун 70 какво ще да ги правиме ? Ще пръскаме лозята с тях ? Бе разправях ли аз че самолети не ни трябват , а С400?!!
  • 7 Бау

    13 23 Отговор
    Колкото ги пазиха руските тенекии през 90те, толкова е сега. Само дано на сърбите им дойде акъла, а не да хванат да направят пак някоя простотия.

    Коментиран от #12

  • 8 Иван

    7 8 Отговор

    До коментар #4 от "ДжониДреп":

    Искаш да вэемеш процент ли,както хохлите от руския гаэ?
  • 9 Ххх

    11 12 Отговор

    До коментар #2 от "Анти милиционер":

    По коментар 5 правилно ти обръщат внимание - запознай се с предназначението на камиончето и въоръжението му, и тогава си пиши глупостите. Защото предназначението на посочените системи е точно за унищожаване на атакуващите средства на противника, най - вече за крилати ракети. А и ако случайно не знаеш, има и по - нови камиончета - Панаир СМ, на които зенитните ракети са с обхват до 40 км.
  • 10 проста соросня

    25 12 Отговор

    До коментар #2 от "Анти милиционер":

    Тоя комплекс е за защита на по големите , като С400 ! Ще го думнат от 200 километра ама чушки !

    Коментиран от #18, #26

  • 11 Дедо ви

    24 6 Отговор
    С 400 им докараха вече. Уж на учение, пък може самолетите да са се върнали празни. Сега ще си купят и Панцир и комплекта ще е пълен. С400 защитава от далечни нападения, а Панцира пази С400 и късите разстояния.

    Коментиран от #29

  • 12 Абе троле"умен"

    32 8 Отговор

    До коментар #7 от "Бау":

    Точно руските тенекии през 90-те свалиха супер невидимият амерски самолет и то с тенекии от 70- те години--или просто пропускаш лицемерно този факт.Този случай приземи супер невидимият самолет завинаги-сабират прахта в хангарите и даже Холивуд не им прпви реклама вече.

    Коментиран от #14

  • 13 Българин

    22 3 Отговор
    Един панцир струва 15млн.. един ф16 236млн.
  • 14 ареулево

    7 26 Отговор

    До коментар #12 от "Абе троле"умен"":

    Свалянето му е в резултат на пилотска грешка и струваше на Сърбия 2/3 от територията и. Що свалиха само един като са толкова печени? А в момента не летят, защото има далеч по-модерни. Колкото до руската техника - нагледали сме се, мерси.

    Коментиран от #16, #20

  • 15 Doko

    15 4 Отговор
    Аз не знам какви са им характеристиките на тези камиончета , обаче ги имат . Турците имат с 400 ,и те са някакви измислени оръжия,ние сме най-добре такива чертежи и картинки на f-ки ще им покажем ,че направо ще замръзнат.
  • 16 az#ЛибераленКрах

    20 4 Отговор

    До коментар #14 от "ареулево":

    Свалиха само един, защото след като го свалиха, американците спряха да го ползват над Югославия. И това е само една потвърдена загуба, а както казват злите езици има и още, но с мъка добрали се/паднали не над югославска територия...

    Коментиран от #17

  • 17 ареулево

    3 9 Отговор

    До коментар #16 от "az#ЛибераленКрах":

    Тъй, тъй... и тракторите дето литнали... и самолетоносача с димния камуфлаж...

    Коментиран от #19

  • 18 тъпа каскетня

    6 8 Отговор

    До коментар #10 от "проста соросня":

    Ми нали уж и голнмите С-400 бяха за защита бе, охлюф, ти забрави ли ?
  • 19 az#ЛибераленКрах

    6 2 Отговор

    До коментар #17 от "ареулево":

    Много неща не са ти ясни виждам!
  • 20 Ххх

    14 4 Отговор

    До коментар #14 от "ареулево":

    И, какво ? Според "дълбокомисления" ти коментар, ако сърбите не го бяха свалили нямаше да им вземат една трета от територията ? Ей, тия сърби как навремето не се сетиха да питат някой "умник" като тебе да свалят ли Ф 117 или да не го свалят, и сега Косово според тебе щеше да е в Сърбия ?
  • 21 Масонски удар под кръста

    8 15 Отговор
    Добре ги въоръжавате нашите врагове. Турция от Югоизток, а Сърбия от Запад за да ни ударят, а после се чудите защо ще разкатаеме фамилиите на руските ви отрочета и шпионите на Русия в България и ще ги използваме като жив щит.Не се чудете ами им дайте възможност и пари да се изнесат колкото се може по-скоро, защото тук не ги очакват весели неща.

    Коментиран от #64

  • 22 az#ЛибераленКрах

    11 3 Отговор
    Панцирите са за близък обхват, новия модел "СМ" по възможности се доближава до установките със среден радиус на действие. Интересно каква модификация ще получи Сърбия. Но Панцир в комбинация с С-400 ще превърне Сърбия с държавата с най-мощната ПВО на Балканите. За справка Турция предвижда да използва своите С-400 в азиатската част от територията си

    Коментиран от #25

  • 23 тттт

    2 17 Отговор
    C-400 e толкова морално остаряла и с толкова скъп изстрел, че само няколко фалшиви мишени и е до там. Изстрелват се няколко евтини ракети по нея и или ги сваля на 50-торна цена или е в пепел. Това е поредното пропагандно оръжие без практическо приложение.

    Коментиран от #65

  • 24 гост

    7 13 Отговор

    До коментар #5 от "пико":

    е, и кво в Сирия бе, казмур...а да знаеш че ОТ ПОНЕДЕЛНК НА ОБЯД ВСИЧКИ РУСКИ СИСТЕМИ ЗА ПВО НЕ РАБОТЯТ, а....Я кажи как проспаха полетът на 8 хеликоптера от базата,, Ал Асад'' в Северен Ирак през цялата Северна Сурия до Идлиб...И изявлението на Конашенко, че по време на операцията не е засичано никакво движение в небето на Сирия ...май се издъниха яко и ,,Панцирите'' и C-400...Ама рашите си мълчат като попикани мушката..Нищо, ние сме търпеливи и ще изчакаме изявленията на оная с малките бозки.Сега се чудят как да натаманят '' новината'', че да не им се смее светът..пък и да не паднат направените вече поръчки...хахааа и главния губещ се оказа Ердоган, като се набута с тия 4 дивизиона..Хак да му е на тариката.Т да си дойдем на думата...ОКАЗА СЕ ЧЕ ПРОСЛОВУТИЯ КОМПЛЕКС С-400 СЕ ОКАЗА ЕДИН ГОЛЯМ ШИТ...!!!!! Това е новината , ама проруските джурналя си мълчат, че иначе няма копейкиии...

    Коментиран от #28, #31, #66

  • 25 гост

    3 9 Отговор

    До коментар #22 от "az#ЛибераленКрах":

    Публикувано във факти.бг: Но Панцир в комбинация с С-400 ще превърне Сърбия с държавата с най-мощната ПВО на Балканите....ШЕ...ама га цъфнат налъмите ( вж.пос т№24)

    Коментиран от #67

  • 26 Анти милиционер

    2 6 Отговор

    До коментар #10 от "проста соросня":

    Не знаех че имат с400 в Сърбия.
  • 27 1944

    4 13 Отговор
    сърбия - беззъбия и страхлив руски пудел на балканите.
  • 28 Анти милиционер

    4 10 Отговор

    До коментар #24 от "гост":

    Изявлението не беше на Шойгу, а на прес секретаря на милиционера Путин. Тоя калъф научава всичко от CNN и Ройтерс. Т.е. последен.

    Коментиран от #32

  • 29 гост

    6 6 Отговор

    До коментар #11 от "Дедо ви":

    Деде , дедеее...кои ще им продадат, тия дето се издъниха в Сирия ли..не можаха да разберат откъде минаха 8 хеликоптера бе, щели да пазят на близо и далеко...мухахаха...а сега ми кажи че и Ал Багдади не е убит, ами си пасе волно козите в Казмуристан...откъде се взимате толкова руски тролове , бе...че и с всеки ден все повече ставате ...ами ако Пути спре копейките, а...или казваш-и без копейки ше работите, като на Ленински съботник ???

    Коментиран от #34

  • 30 хаха

    3 6 Отговор
    Хаха, производство 1997година, да влачат!))
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 гост

    5 7 Отговор

    До коментар #28 от "Анти милиционер":

    Конашенко е точно говорител на Министерството на Отбраната на РУСИЯ, ако не знаеш, да ти кажа...това е онзи, същия говорител , който обяви свалянето на руския самолет над Сирия...така че информацията е точна и от първа ръка...МНОГО ЯКО СЕ ИЗДЪНИХА РАШКИТЕ ТОЯ ПЪТ...АМА МНОООГО...

    Коментиран от #39

  • 33 НАТО ВЕЦ и АЕЦ

    7 9 Отговор
    Комплексите Панцир С 1 се доказаха като неспособни в Сирия . Това даже беше признато от ГЩ на РФ . В най общи линии Русия се отървава от боклука . Така че , аз не виждам повод да се изпада в захлас . А по скоро трябва да се смеем на сърбите как им набутват бракувана стока .

    Коментиран от #36

  • 34 Бай хой

    6 3 Отговор

    До коментар #29 от "гост":

    Ама ти на руския агент трамп ли вярваш? Как обясняваше публично че багдади пищял като куче и се молел за живота си? И кое е вярно може би че сам се е взривил барабар с тунела и децата? Кажи сейпас кое е вярното. Може би че цру са екзекутирали от упор нищо неподозиращия си агент багдади за да не бъде заловен от сирийците. Така постъпват сащ с агентите и приятелите си. Справка курдите, да се готви бгсороснята начело с винету. Цвъцко вече бе зрязан по краварски барабар с апартаментите и асансьора.

    Коментиран от #37, #52

  • 35 гост

    3 6 Отговор

    До коментар #31 от "Бай хой":

    Както винаги се изказваш неподготвен--разстоянието от базата ''Ал АСАД'' ДО МЯСТОТО НА УДАРА Е ПОД 400КМ-ИМА КАРТИ В ГУГЪЛ, АМА АКО НЕ ЗНАЕШ КАК ДА ИЗМЕРВАШ РАЗСТОЯНИЯ-ТВОЙ ПРОБЛЕМ. И НИЩО НЕ Е ИЗЛЕТЯЛО ОТ КАЗМУРИСТАН, ДОРИ ПРИКРИВАЩИ САМОЛЕТИ НЕ Е ИМАЛО...ТУРСКИТЕ АХМАЦИ СА РАЗБРАЛИ КАКВО СТАВА ЧАК НА ДРУГИЯ ДЕН А РАШКИТЕ ПЪК -ВЪОБЩЕ ДАЖЕ НЕ СА УСЕТИЛИ КАКВО ИМ ВЛИЗА ОТЗАД.А КОЛКОТО ДО ТРЪМП-МИ ТОЙ ПРОСТО ИМ СЕ ПОДИГРА И С ТАЯ БЛАГОДАРНОСТ И ИМ ПОКАЗА ЧЕ НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТЯХ , АМА ТЪПАНИТЕ ОТДЕ ДА ЗНАЯТ ЧЕ СИ ПРАВИ ГАРГАРА С ТЯХ...разбра ли бе, хой сплескан...а защо системите за ПВО в Хмеймим са изключени бе ...да ти кажа ли кой е установил това...или ти ще ми кажеш

    Коментиран от #38

  • 36 Бай хой

    10 3 Отговор

    До коментар #33 от "НАТО ВЕЦ и АЕЦ":

    И почему тогава сащисаните се изнесоха а израел паркира самальотите и най вече фъ35? Пропуснал си да им съобщиш новината. Да ти припомня че недоразумението фъ35 бе поразено при първия опит за бойно използване. Нищо че изсраелците твърдят че е унищожен от врабче. Факта си е факт. Провал още при първия опит. И за сега не са посмяли и да си помислят за нов експеримент.

    Коментиран от #40, #48

  • 37 гост

    3 6 Отговор

    До коментар #34 от "Бай хой":

    Че си скъсаняк си личи отдалече...говорим за издънките на рашките, ти отпраши чак при Цвъки ..още малко и краката ще миеш на РОвч.-ия сигурно...мнооо со зле...ма мнооо
  • 38 Бай хой

    5 3 Отговор

    До коментар #35 от "гост":

    Пак не разбрал. Операцията е съгласувана првдваритвлно. Никой не би рискувл дори и по случайност хеликоптерите да попаднат под обстрел. В този район точно е контролиран от турците като се следи и от руснаците последно време.

    Коментиран от #41

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 гост

    3 6 Отговор

    До коментар #36 от "Бай хой":

    Хахахахаха..Публикувано във факти.бг: И почему тогава сащисаните се изнесоха..изнесли се били ...ми както виждаш не са глупаци като туркалите и рашките и по всяко време се връщат..изнесли се били ..мухахаха...я кажи по-добре как двестатина войника, охраняващи кладенците държат в шах руснаци и турци , а те обикалят като въртоглави и се ''праат'' на ''маже''....и не ми казвай че крадат петрола...ми щом могат , ще го крадат, тебе яд ли те е че рашките, барабар с туските им ортаци вода на малкия пръст не могат им донесе....мухахахаха

    Коментиран от #46

  • 41 гост

    3 5 Отговор

    До коментар #38 от "Бай хой":

    Хахахахахаааа...дрън-дрън ярина, съгласувана била ..умрех от смех...затова ли вчера Песков пак се изцепи че америте ,, все още не са предоставили доказателства за смъртта на Багдади'' (цитирам дословно) ...издишаш, като скъсан чувал издишаш...и освен Факти, има и други агенции..а с руския съм по-добре от тебе, със сигурност...
  • 42 гост

    1 3 Отговор

    До коментар #39 от "Анти милиционер":

    😂😂😂😂😂😎😎😎😎😎..дори няма да си правя труда да си хабя клавишите на клавиатурата ....
  • 43 Лудия макс

    4 2 Отговор
    До гост много си проста без коментар

    Коментиран от #45

  • 44 ****

    7 1 Отговор
    Панцир се използва срещу ниско летящи ракети и дронове,и засича обектите на 50 км.а ги унищожава на около 25-30км.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Бай хой

    6 3 Отговор

    До коментар #40 от "гост":

    Виждаш ли в какви глупости се оплете. В североизточна сирия американците си летят и никой не ги закача. Договореноста е ако има руски самолет в района американските хвърчила да се изнесат на 20 мили от тях. Имено така направиха фъ22 когато се появи су35. Не че се уплашиха никой не ги е заплашвал а такава е договореноста. Сейчас ти се опитваш да насаждаш мнения че руснаците не са в състояние да контролират небето над североизточна сирия. Не им е работа. Понял? Дете ли си или само акъла ти е толкова.

    Коментиран от #49

  • 47 Бай хой

    8 3 Отговор

    До коментар #45 от "гост":

    Смей се че хората за месец договарят и получават на изплащане модерна и актуална отбранителна техника. Смей се на така наречената сделка за осемте допотопни фъ16. Смей се че дънди изнася златото на България за микроконцесуална такса. Смей се че тези договори са сключени от правителството на винету а дъщеря му е акционер в дънди. И тиквата ряза скоро лентичка на нова мина с огромни преференции като акционер е дъщеря му. Смей се само с нездравия си смях ще си останеш.

    Коментиран от #68

  • 48 НАТО ВЕЦ и АЕЦ

    3 5 Отговор

    До коментар #36 от "Бай хой":

    Кога е бил поразяван Ф 35 , че на мен нещо ми се губи тоя момент ?
    Това първо
    Но има и второ Кой казва , че израелските самольоти са паркирани . Няма нищо подобно -нанесоха много удари и включително на няколко пъти минаха над зони охранявани от С 400. Ако Факти предпочитат да не ги отразяват тия събития това не означава , че не се случват

    Коментиран от #51

  • 49 гост

    3 3 Отговор

    До коментар #46 от "Бай хой":

    До вчера ме убеждаваше че пиле не може да прехвръкне,небето било запечатано днес -друга песен ми пееш...та--не ми отговори-''ЗАЩО СА ИЗКЛЮЧЕНИ ВСИЧКИ ПВО СИСТЕМИ В ХМЕЙМИМ ОТ ПОНЕДЕЛНИК НА ОБЯД 13 ч''..дали пък ''някой'' не им ги е изключил...ми аз не знам, чакам ти да ми кажеш като последна инстанция...нищо..''поживьом-увидим'', нали така беше на руски, каскетите сами ще си кажат.

    Коментиран от #50, #72

  • 50 Бай хой

    2 1 Отговор

    До коментар #49 от "гост":

    Дженди и га туй нещо ра? Нацяло изперка. Някакъв нов дон Кихот ли си? Измисляш си вече. Айде намери един пост в който твърдя че руснаците за запечатали небето над цяла Сирия? Нормален човек при уличаване в една лъжа се скрива. А ти тука те хващаме на всяка крачка и срам нямаш.

    Коментиран от #53, #54

  • 51 Бай хой

    3 1 Отговор

    До коментар #48 от "НАТО ВЕЦ и АЕЦ":

    Айде още един с мечти в минало време. Я кажи един случай на израелски самолет след доставката на с300. А относно фъ35 по случая писаха всички медии. Асад обяви че са поразили два фъ 35. Израелците признаха за един фъ16 и че всички други са се прибрали. След два дни признаха че един фъ35 е ударен от предмет вероятно птица(врабче). То по време на война и бойни полети врабци бол. След още десет дни Израел съобщи че повредите по фъ35 са непоправими и че го сваля от отчет. Ко ши кайш?
  • 52 гост

    1 1 Отговор

    До коментар #34 от "Бай хой":

    А колкото до кюрдите..питай Лавров или поне изгледай интервюто му от неделя с Е.Примаков, син на Евгени Примаков, о'бозе почившия бивш руски премиер , от неделя вечерта...ще ти цитирам дословно-''Кюрдите, като многомилионен народ имат право на самоопределение, но без да се нарушават сегашните граници на държавите в които са.Безспорно 40 милионен народ, повечето от които са в Турция, имат право на собствена държава и на самоопределение''...и кво сега праим , а...май лека -полека рашките почнаха да завиват,а ...защо ли ..и под чии натиск...(айде сега разръчкахме и протурския кошер)...

    Коментиран от #57, #73

  • 53 гост

    1 1 Отговор

    До коментар #50 от "Бай хой":

    😂😂😂😂😂.....
  • 54 гост

    1 2 Отговор

    До коментар #50 от "Бай хой":

    Ти остави тия локуми дето ги теглиш, ами кажи защо избягваш отговора на въпроса ''ЗАЩО И КОЙ ИЗКЛЮЧИ СИСТЕМТЕ ЗА ПВО РАЗПОЛОЖЕНИ В ХМЕЙМИМ''..айде, предполагам не знаеш кой ги е изключил , ама защо са изключени все пак....и познай от къде знам...не ти ли се струва странно да се остави така незащитена руската база, айде , проспали операцията на америте-проспали, ама да са като разграден двор вече трети ден...а, ко'шъ каиш по вАпроса.

    Коментиран от #55

  • 55 Бай хой

    2 2 Отговор

    До коментар #54 от "гост":

    Ами туй нещо само ти го знаеш. Явно звездите ти го говорят. Обърни се към психиатър спешно. Трябва да са ти казали и къде колко и какви точна са били тези средства за да твърдиш че са били изключени или включени. Малоумна работа. Като можеш да мериш разстояния премери и разстоянието от базата до мястото на операцията. Ами сирийските пво по цялата територия кой ги изключи. Ами турските и тях ли. Намери някой да ти обясни какви малоумни стихчета съчиняваш. За деца от началния курс. Най вероятно някой ти е изключил разума. Разбери кой. Такива небивалици могат да се изкопаят само в украинските трол лаборатории.

    Коментиран от #59

  • 56 България ЕС Нато

    3 2 Отговор
    Руските им братушки им "подаряват" срещу заплащане остарялата си техника но по интересно е срещу кого ще я насочат

    Коментиран от #58

  • 57 Бай хой

    1 1 Отговор

    До коментар #52 от "гост":

    Наистина ли си толкова умен? Значи каквото и да направи Русия ти все ще плюеш. Толкова ти е акъла. За курдите какво да ти кажа. Га Агата ги подпука да ги трепе хамериканците избягаха и никой не разбра кой и как им изключи смелостта. Бягаха като страхливци. А Путин привика ердогрух наби му канчето и оня подви опашка. Чак тогава мериканците се сетиха че имат армия и рамбовци и се промъкват като паткани. Ама нямало вече да свалят Асад а щяло само да охраняват. Позор. Това ли е световния жандарм. Това ли е супер дупер мега армия, флот, авиация, тюлени, моржове и всякакви гадини?

    Коментиран от #60, #77

  • 58 Бай хой

    3 3 Отговор

    До коментар #56 от "България ЕС Нато":

    За каква остаряла техника намекваш? Може би за фъ16 от миналия век на цена на стратегически бомбардировач? Как нямате срама ве. Предадохте България и бъдещето на децата си.

    Коментиран от #61

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 България ЕС Нато

    3 4 Отговор

    До коментар #58 от "Бай хой":

    Напротив Освбодихме България и цяла Източна Европа от Болшевишка диктатура или меко казано "Братство" Парадокса е че вашите деца се възползват от свободата на демокрацията

    Коментиран от #74

  • 62 гост

    2 2 Отговор

    До коментар #60 от "България ЕС Нато":

    Защо ''като'', каскетите са си такива...само че бих употребил една доста''по-мека'' дума-''въджайна'' и то от миризливите... а Бай дъ Хой-най-широката от дълбоките...
  • 63 Бат Мишо

    2 1 Отговор
    Най доброто е наследника на ЗСУ
    проверената в боя ОПУСТОШАВАЩА ВСЯКАКВИ ЦЕЛИ Тунгуска
    имаща собсвена броня доказа че се разправя и с пехота и авияция
    а 2 танка с Тунгуска между тях Е НЕРАЗРУШИМА КОМБИНАЦИЯ щото Тунгуса доказа че хваща ДОРИ ПТУРС и снаряд от РПГ - стига да не е треснат от упор- което е мисия невъзможна с термотата на танковете да долазиш толко наблизо незабелязан
    2 танка и Тунгуса си излязаха от обкръжени в Дагестан ПРЕЗ ВСИЧКИ ОБСАЖДАЩИ и секи подходен срещаше алааха ВАПРО КЕН ТЪЧ ДИС тунгуска обаче не се продава - никога на никого
  • 64 Можеше и теб да те

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "Масонски удар под кръста":

    въоръжат,ама си много тъп и не далновиден,за това вместо приятели ще ни бъдат врагове за съжаление.
  • 65 Я дай справка за

    3 1 Отговор

    До коментар #23 от "тттт":

    пробата,защото до сега С 400 освен в тренировачни стрелби не се е налагало да бъдат използвани. В сирия са ползвани "Панцир" за защита от саморъчно напарвени дронове и ЕС 300с сирииците ги ползваха за сваляне на ракетите миналата година изстреляни от кравари и коалиция.
  • 66 Сигурно са

    1 2 Отговор

    До коментар #24 от "гост":

    преминали тези хеликоптери,ама извън Сирия и защо тази "новина" я няма никъде и само ти знаеш и си измисляш.
  • 67 Ами като ще е

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "гост":

    кога цъфнат налъмите,що квичите като нерез на заколение бе шут смешен.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Хрониките на Евразия

    1 6 Отговор
    За Сърбия ракети , за Либия 56 кубика фалшива либийска валута ..
    Важното цял свят да стане същата кочина както в Русия , щом не могат да наваксат изоставянето от цивилизацията ..

    Коментиран от #70

  • 70 Хи их хи

    5 0 Отговор

    До коментар #69 от "Хрониките на Евразия":

    Мъчно ти е много, нали?

    Коментиран от #71

  • 71 Хрониките на Евразия

    3 3 Отговор

    До коментар #70 от "Хи их хи":

    Само не се смейте ...
    Путин днес пак съобщи , че има ново оръжие без аналог в света ..
    Даже и у путинистите се появи съмнение , че дядото вече има склероза ..
    Не е за смях , трагично е ..
    Смешен е само неговият български слугинаж

    Коментиран от #79

  • 72 Я дай линк или

    1 0 Отговор

    До коментар #49 от "гост":

    материал от където си прочел за изключените системи на ПВО на руснаците в Сирия,или си смукал лъжи и кал изпод ноктите си.

    Коментиран от #76

  • 73 Абе малоумник

    1 0 Отговор

    До коментар #52 от "гост":

    защо слагаш самоопределение и отделна държава под общ знаменател. Това са две различни неща и не са в изключителна зависимост да се случат. Право на самоопределение има всеки,така го направиха и за малките деца да се самоопределят какъв пол да са,а не под диктовката на родителите. Това са малоумните еврогейци и братята им отвъд голямата локва. По тази логика,тези неопределените и безмозъчните ще имат право на дължава ли бе мамул нагризан. А,и Лавров подчертава без нарушаване на териториални граници,т.е. определяйте се,като кюрди ама си оставате в границите на Турция и изпълнявате тамошните закони,ако ли не сатър.

    Коментиран от #80

  • 74 Ама вие така я

    1 0 Отговор

    До коментар #61 от "България ЕС Нато":

    освободихте,че паданахте в най-дълбоката помиина яма и се налапахте с еврогейски и краварски ла..а. Да ви е вкусно. А на това ако казваш оправяне значи си мазохист и зпитваш удоволствие да те тъпчат и оправят,а ти да викаш от кеф и да искаш още. Имате проблеми с личността и не знаете какво е достойнство. За съжаление за това няма лек,но той естественият отбор си знае работата.

    Коментиран от #78

  • 75 Анти милиционер

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "пико":

    Панцир пази от дронове, старшина. Какви дронове ще атакуват Сърбия???
  • 76 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #72 от "Я дай линк или":

    Абе много е лесно така, ама все пак ще ти подам малко инфо-турски инфо-агенции, цитирайки една от най-добрите разузнавателни служби в света...айде сега-оправяй се сам и почвай да гадаеш на боб за какво иде реч...гл..ако.
  • 77 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #57 от "Бай хой":

    💋💋💋💋💋..от Русия-със любов...пак ще постна отговора си, и дано догодина Путин ти връчи орден ''Ленин'' с мечове и каски за добра служба ''на Родину''
  • 78 България ЕС Нато

    2 1 Отговор

    До коментар #74 от "Ама вие така я":

    Да ти кажа доволен съм след толкова кражби на комунистите и фалити на държавата пак сме на прилично ниво Богати са тези държави в които никога не е имало комунизъм съжалявам само че годинките напредват
  • 79 Хи их хи

    0 1 Отговор

    До коментар #71 от "Хрониките на Евразия":

    Изобщо не ми пука какво има или няма Путин! Кефи ме, че изстерясваш!
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 гост

    2 0 Отговор
    Браво на сърбите! Кога и ние ще се похвалим с подобна техника

    Коментиран от #82

  • 82 Ха ха

    1 0 Отговор

    До коментар #81 от "гост":

    Сърбите поне се опитват да защитават националните си интереси и заслужават за това УВАЖЕНИЕ. Ние не заслужаваме никой да ни уважава и това е факт.
  • 83 ronjo

    1 0 Отговор
    На нас пък ни дават нови ластики, а камъните ние сами трябва да си ги събереме.
Новини по държави: