Last news in Fakti

7 Ноември, 2019 07:52 3 544 4

Най-голямата грешка след ВСВ

  • великобритания-
  • джон бъркоу-
  • ес

Джон Бъркоу е привърженик на членството в ЕС

Най-голямата грешка след ВСВ - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Излизането на Великобритания от ЕС е огромна грешка. Това заяви оттеглилия се председател на Камарата на общините Джон Бъркоу, цитиран от Би Би Си.

Той обяви, че е поддръжник на членството на Великобритания от ЕС. Според него то е носило ползи за страната му.

„Не мисля, че това ще помогне на Великобритания. Това е най-голямата грешка след Втората световна война. Уважавам премиера Джонсън. По-добре е да сме част от силен блок като ЕС“, заяви Бъркоу.

Той отхвърли твърденията, че е блокирал излизането, като заяви, че това е решение на парламента. Бъркоу се оттегли от поста си преди предсрочните парламентарни избори в страната.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фердо

    10 4 Отговор
    Да решат най-после с Европа ли ще са или със САЩ срещу Европа.

    Коментиран от #2

  • 2 На слонски удари под кръста

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "Фердо":

    Какво значение има дали са в Европейския съюз англичаните или не те са един от най-силните членове на НАТО. Руснаците имат НАТО и САЩ за врагове, но ние не сме врагове а по-скоро критици на Кремъл и управлението му.Бъдете сигурни, че унищожението на Русия ще дойде от друга свръхсила, а не от НАТО или от САЩ. Мога да се басирам с всеки на 20000 лв пред нотариус. Китайската армия вече е втора по мощ на планетата и доближава вече американската. Китайците ако се заядат с руснаците ще отвеят Русия като торнадо вятърна мелница.

    Коментиран от #3

  • 3 Гошо

    1 4 Отговор

    До коментар #2 от "На слонски удари под кръста":

    Ами ако Русия и Китай решат да се договорят вместо да се заяждат едни с други Тогава какво ще стане или такъв вариянт не съществува ,защото на някой не му се ще И просто немога да разбера защо сте решили че Китай ще завладява Сибир а не да речем Казахстан или Виетнам

    Коментиран от #4

  • 4 Роко

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гошо":

    В Сибир има ресурси нефт, дървесина, диаманти и кво ли още не има и огромни не заселени територии. Освен това в Китай го смятат за отнета с измама територия (макар че е малко вероятно да воюват за него Путин им го дава като лихви по бързите кредити които взе за Крим наш, в момента Китай е втори по износ на дървесина към САЩ въпреки че в Китай дърводобива е забранен, наскоро получиха и най - голямото находище на нефт в Сибир). Във Виетнам освен 80 милиона виетнамци друго няма, а китайците знаят какво е да управляваш виетнамци и няма да си го причинят. Казахстан го изкупуват така че няма нужда да воюват.
Новини по държави: