Last news in Fakti

8 Ноември, 2019 09:56 3 244 11

Това е опит за преврат

  • сащ-
  • руди джулиани-
  • доналд тръмп

Руди Джулиани защити Доналд Тръмп

Това е опит за преврат - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Разследването срещу американския президент Доналд Тръмп е пореден опит за преврат. Това заяви адвокатът на Тръмп Руди Джулиани, цитиран от Fox News.

Самият Джулиани е основна фигура в разследването. Смята се, че той е основна фигура в работите на администрацията на президента в контактите с Украйна.

Срещу президента се води разследване за опит за оказване на натиск над украинската администрация за предоставяне на компромати срещу негови политически опоненти. Според неговия адвокат вече е имало няколко подобни опита за неговото сваляне от поста.

„Първият опит се провали след три разследвания, които не откриха нищо. Вторият опит започна в тайна. Той е базиран на компрометиран източник. Той взе един невинен разговор и го превърна в нещо, което не е”, заяви Джулиани в социалните мрежи.

Според него е въпрос на време разследването да приключи без резултат.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 долна лицемерна краварска сган

    22 4 Отговор
    "взе един невинен разговор и го превърна в нещо, което не е" типично по краварски, такива са им всичките обвинения за кого ли не, то не бе Югославия, Ирак, Либия, Авганистан, Сирия, Русия и въобще на когото не им е изгоден и неим свири по свирката,но България е друга бира нас не ни закачат та на ли БГ политиците са най-големите надувачи на кавали

    Коментиран от #4, #8

  • 3 боцмана

    17 5 Отговор
    Краварчетата имат само една едничка ценност и тя се казва ИНТЕРЕС. Затова и външната им и вътрешна политика е изградена на принципа : "Интереса клати феса" , само , че вече започнаха да ги ритат от всякъде и нормално е да помислят за президент с по малко гюлета в главата.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 коло

    15 4 Отговор
    Колко е дълга на САЩ и до кога Света ще ги храни...
  • 6 Слави Славов

    12 1 Отговор
    Американския дълг е 24 трилиона долара и расте всяка година с 1 трилион,което ги води към неминуема катастрофа,тъй като те не са в състояние да го изплатят.Тяхната прехвалена икономика се крепи на печатането на нови долари и банкови спекулации.Единственият изход за Америка е война,в противен случай ги чака крах и разпадане на държавата.
  • 7 Диамантения хой

    5 10 Отговор
    Тръмп ще бъде първият президент на планетата изпепелен на електрически стол, за връзки с Кремъл и съсипването на НАТО, САЩ, ЕС и световната търговия с великите сили, под диктовката на Кремъл. Руcия aкo прeкaлявa c хибриднитe cи aтaки срещу демократичните държави на планетата Земя, aрмиятa и щe бъдe cкoвaнa нeпoдвижнo и щe бъдe oтвятa oт извънзeмни кocмичecки кoрaби при втoрoтo пришecтвиe нa Иcуc Хриcтoc, a Путин рaзпънaт нa кръcт нa Чeрвeния плoщaд c крaкaтa нaгoрe, зa дa мoжe цeлия cвят дa ce убeди в двупoлoвaтa му cиcтeмa /мaйтaп рaзбирa ce:):)/.
  • 8 куку руку ку

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "долна лицемерна краварска сган":

    И ако не намерят за какво да се закачат, вадят епруветки с прах за пране и заявяват, че е субер бойно отровно вещество...
  • 9 Ами...

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Йосарян":

    Ха дано де...
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 БПФ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Йосарян":

    Може, ама няма да е дълга. Нормалните работещи бели американци - срещу всякаква измeт - изкълченяци, озверели лесбоси, угоени паразити на социални помощи, откачени екоталибани...
    Стане ли война до 72 часа такива като брайдън, полуживата клинтън, нанси пелоси и т.н. ще се люлят по дърветата във Вашингтон с примки на вратлетата.