8 Ноември, 2019 19:18 2 661 40

Тръмп може да отиде на руския военен парад

  • сащ-
  • русия-
  • ден на победата-
  • доналд тръмп-
  • парад-
  • покана

Президентът обмисля поканата

Тръмп може да отиде на руския военен парад - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Американският президент Доналд Тръмп обмисля възможността през следващата година да отиде като гост на руския военен парад, предаде „Гардиън“.

Пред репортери в Белия дом държавният глава разкри, че обмисля дали да приеме поканата на руския си колега Владимир Путин. На 9 май всяка година с военен парад Русия отбелязва победата над нацисткия режим през Втората световна война.

Москва покани държавния глава на САЩ за парада на 9 май през 2020 година. Тогава ще бъдат отбелязани 75 години от края на Втората световна война и победата над нацисткия режим. В Кремъл са оптимисти, че Тръмп може да приеме поканата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    23 6 Отговор
    Руския 🙄, да дойде на нашия тиквата и шкембе войвода да го поканят че да види парад
  • 2 Дългият

    5 23 Отговор
    ...И хич да не се връща в САЩ...
  • 3 Е що така

    33 6 Отговор
    Да не ходи оти шъ го боли главата кат види въоръжението на руснаците .
    Сам че разбере колко голям балон въздух под налягане е краварската армия.
    Та белкем му доде акъла.Макар че тръмпчо на дали има такъв.
  • 4 El chochone

    39 2 Отговор
    и тогава Тръмпа ще извика силно, СЛАВА РОССИИ! ;)

    Коментиран от #8

  • 5 ТОЧКАТА

    22 2 Отговор
    приятно ще е да видим двамата велики един до друг.....
  • 6 ТОЧКАТА

    9 2 Отговор
    Make lowe,not war!!!!!!
  • 7 Нашите пърдялници политици са Ку/ви !

    15 1 Отговор
    От както сме под турско ! Ку/ви. Историята има за това Факти ! Ужасяващи , депресиращи, унижаващи съзнанието ни като народ Факти че "знатни , видни и родолюбиви българи са били най-добре ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРСКОТО ПЛЕМЕ ! МОГА ДА ПИША С ДНИ факти дословно от документи реални официални! Да ти се препрочете и ревеш от ЯРОСТ ! А ДНЕС ИМ ГЛАСУВАМЕ СЪС СЪЩАТА НАИВНОСТ И ОВЧЕДУШИЕ ! КУ/ВИ НИ ПЪРЗАЛЯТ ОТ ВРЕМЕ ОНО - Юни 15ти век та и до сега !

    Коментиран от #9

  • 8 Еееееее

    12 0 Отговор

    До коментар #4 от "El chochone":

    Нема да има сили да вика оти че му се подкосят краката,че му иде прическата на кино ,и че занемеее.
    А кат види ония каки от военно космическите сили ,че си глътне езика.
    Е те за това нема да извика СЛАВА РОСИИ
  • 9 М да

    9 1 Отговор

    До коментар #7 от "Нашите пърдялници политици са Ку/ви !":

    МНООООГО СИ ПРАВ.
  • 10 Рубладжийче

    1 6 Отговор
    Тръмп еша може и да иде на фтичка си майчина ако процедурата по импийчмънта се задейства

    Коментиран от #18

  • 11 Behemoth

    11 1 Отговор
    Ми човека искаше джендърите да му направят парад ...ама те отказаха ...много хетеро било и не им се пробвало....
  • 12 боцмана

    8 2 Отговор
    Ако ще ходи да си вземе памперси.
  • 13 Рубладжийче

    2 19 Отговор
    Руската безродна измет пак се е превъзбудена и е изпаднала в русофилистичен делириум.

    Коментиран от #35

  • 14 Руските свине

    2 11 Отговор
    Били големи оптимисти.
  • 15 НЕКОЙ

    2 10 Отговор
    Не приемай поканата, бай Тръмпе. Така даваш храна на руснаци и русофили да се прехласват колко са велики.
  • 16 В груб планФАКТИ за нашите видни ку/ви !

    11 0 Отговор
    По време на турското робство , служат на султана ! Мачкат народа по - строго и от султана. Чети Каравелов " Мамино детенце" , турският градоначалник в Казанлък, се застъпва да защити раята от чорбоджията. А чорбаджията -не ! Чети Вазов " Под игото " когато обявяват избухването на въстанието , Чорбаджи Марко под лозата Не излиза на улицата а ЗАЛОСТВА ВРАТАТА И ПРИБИРА У ДОМА ДЕЦАТА ! Извърви- " лудите да са живи " ЗАЩО ? Никой не ви го е казал и никой не го е забелязал. А аз ще ти го кажа ! Чорбаджията е Антрополозите той следва не чест, род родена а имане и властелини! Той е с ония който е в негова услуга. Ще продължа в сл коментар.

    Коментиран от #27, #34

  • 17 В едър план ФАКТИ за нашите видни ку/ви

    11 0 Отговор
    По време на Руско- турската война Чорбаджията НЕ ВЗЕМА НИКАКВА СТРАНА - типично поведение за ку/ва ! Той отива и ляга с ония който е на белия кон ! След освобождението РИТАТ РУСКИЯ ЦАР И ТУРСКИЯ СУЛТАН ! Ку/ви благородни от висок ранг ! Отиват във ВИЕНА И ПРОДАВАТ БЪЛГАРИЯ НА АВСТРО УНГАРИЯ !
  • 18 Браво

    12 0 Отговор

    До коментар #10 от "Рубладжийче":

    Най страшно е когато Лакеите стигнат до там от подмазвачество че да “изпреварят “ дори господарите си ! Господарят търси диалог , Лакеят подскача - уникално БГ явление ?Да ти кажат клекни , а ти от старание салто да направиш !
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Диамантения хой

    8 13 Отговор
    Тръмп ще бъде първият президент на планетата изпепелен на електрически стол, за връзки с Кремъл и съсипването на НАТО, САЩ, ЕС, oбикнoвeния руcки нaрoд /зaрaди cвръхпрoизвoдcтвoтo нa cкъпи oръжия/ климaтът нa плaнeтaтa и световната търговия с великите сили, под диктовката на Кремъл. Руcия aкo прeкaлявa c хибриднитe cи aтaки срещу демократичните държави на планетата Земя, aрмиятa и щe бъдe cкoвaнa нeпoдвижнo и щe бъдe oтвятa oт извънзeмни кocмичecки кoрaби при втoрoтo пришecтвиe нa Иcуc Хриcтoc, a Путин рaзпънaт нa кръcт нa Чeрвeния плoщaд c крaкaтa нaгoрe, зa дa мoжe цeлия cвят дa ce убeди в двупoлoвaтa му cиcтeмa /мaйтaп рaзбирa ce:):)/.

    Коментиран от #21

  • 21 Браво

    10 0 Отговор

    До коментар #20 от "Диамантения хой":

    Тоз “майтап “ до кога ще го пускаш под път и над път ?Демократа , Христос ...
    Горе долу наизуст мога да го изрецитирам ?А не така мързеливата, поне на месец го обновявай ?
    (Майтап разбира се )
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 зелник

    2 4 Отговор
    Дотогава няма да си президент,а на парада ще си като получил убежище в ссср.
  • 24 ФАКТИ за нашите знатни и видни ку/ви

    8 0 Отговор
    От как сме под турско та и до сега ! Фердинанд освен че ни бутна във война на Балканите а после върна всичко обратно . Това ве го задоволи и 1914 та ХВЪРИ над 250 000 хилядна българска армия в Първата Световна Война да сите бием с Русия Англия и Франция за ДОЙЧЛАНД ! НЕР ДЕ ЯМБОЛ - НЕР ДЕ СТАМБУЛ !От какъв зор Избиха 100,000 войници , Пленени 100,000 и ранени сакати и болни ЗАРЯЗАНИ НА ФРОНА БЕЗ СНАБДЯВАНЕ И ПРОВИЗИИ. Ку/вите ваше мълчат и днес ! СТРАШНОТО ПРЕДСТОИ ! Войската измерена тръгва да търси разплата с Ку/вижте и Фердинанд. На ВЛАДАЯ ИМ Е/АВАТ МАМАТА НА НАШИТЕ ВОЙНИЦИ ! РАЗСТРЕЛВАТ ГИ ВЪВ ВЛАКОВАТА КОМПОЗИЦИЯ ! МЪЛЧАТ КУ/ВИТЕ ! Страшното още предстои ! Във Франция Версай Нйойски договор ни ОБРИЧАТ НА РЯЗАНЕ ПРЕЗ КРЪСТА 12 кв.000км Нови територии отнети , 6 Милиарда Златни Франка, едър добитък, храни , въглища да изплащаме за 30сет години период. България е РАЗОРЕНА ! ОКАСТРЕНА като лоза на Трифон Зарезан, Дългове, данъци, мизерия, глад, мъка , жертви . Чорбаджиите тях това не ги е/е . Те е/дават НАРОДА.с бирени и вземат всичко що НАРОДА има ! Това не е всичко! Има още !
  • 25 Патриот

    13 0 Отговор
    Ако той не отиде не е проблем руската армия да марширува по улиците на Вашингтон.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Барчо

    4 0 Отговор

    До коментар #16 от "В груб планФАКТИ за нашите видни ку/ви !":

    Тъжна истина, която продължава и до ден днешен за голямо съжаление.
  • 28 Българската администрация е

    4 0 Отговор
    Враг и душманин на НАРОДА ! Ку/ви , долни и продажни ку/ви ни унищожават като държава в услуга на ЗАПАДА ! ФАКТИТЕ СА ТАКИВА КАКВИТО СА ! ТЕ НЕ ЛЪЖАТ ! Въпроса опира до достъп до тях ! Ку/вижте Не желаят ти да го знаеш. Ти си им нужен НЕВЕЖ И НАИВЕН !
  • 29 Барчо

    7 0 Отговор

    До коментар #26 от "Ку/вите наши, почивен ден нямат!":

    Хубави и чувствени тиради по тънките струни. За съжаление няма кой да чуе, а и да чуе, ще си остане само замърсен ефир и нищо повече. След 1989 г всички се обърна с главата надолу. Съвестния гражданин е наричан - доносник, трудолюбивия е наричан - глупак, умният е наричан - кукувинделник. Затова обаче пък мутрата е за пример на това как без да имаш нужда от образование и без да се трудиш ставаш несметно богат в този живот на младини. Мошеника пък е показан като много умен и хитър, защото не може да бъде хванат. Политика пък вече не е излязъл от народа, а човек, който е там само за да се настани на яслата с другите и да лапа. Един депутат може да бъде не само депутат, но и да бъде в управителния съвет на 10-20 и нагоре предприятия, холдинги и какво ли не още, като получава стотици хиляди на месец. А участието му се състои единствено само в това да се подписва два пъти на месеца за заплатата си. Всичко се обърна и цяла една система беше унищожена без да се предложи нормална алтернатива и по тази причина българина ще бъде записан първоначално в зелената, после в червената книга, а накрая на надгробна плоча.
  • 30 бат Рамбо е гей

    5 0 Отговор
    То бай доню от кога си мечтае да отиде на тоя парад ! От кога мечтае да отиде с Путин на лов в Сибир !
    Обаче не го пускат !!!!
  • 31 Партиите за които гласуваме

    3 0 Отговор
    Са като Фалшивите тенекиени Зайци които се пързалят пред бягащите ХРЪТКИ , които се надяват да ги догонват. Но това никога не СТАВА! Така е и с нас , която и партия да избереш , за НАРОДА КРАВАТА ВИНАГИ Е МЪЖКА ! ИЗМАМА Е ЦЯЛАТА СИСТЕМА ! Ку/вите от всички партии са едни и същи ! КУ/ВИ !
  • 32 ФАКТИ

    5 0 Отговор
    Борис Концертното 1939 ни закрепи ОТНОВО да се бъхтим за Дойчето срещу СССР . И отново " ИЗВАДИ ГО ПО - НАВЪТРЕ ! " Отново Задна прашка по хайдушки ! МНОГО КУ/ВИ У НАС БЕ БОЖЕ ! Каква е тази ку/виенска напаст ! И днес пак срещу РУСИЯ ? БЕЗ МЕН ! Аз съм със РУСИЯ СРЕЩУ КУ/ВИТЕ ! БАСТА !
  • 33 ФАКТ

    0 0 Отговор
    Борис Кобургготски. имах в предвид.
  • 34 Бачо Киро

    9 0 Отговор

    До коментар #16 от "В груб планФАКТИ за нашите видни ку/ви !":

    Какъв Каравелов.... Не ти трябва друг пример освен Иванчо Хаджипенчович - предателят, който обръща вниманието на великия везир към Левски и тайната организация, на него възлагат да се занимава с Левски, ТОЙ подписва и смъртната присъда! И същият тоя боклук след Освобождението е избран, уж от "добрите граждани" на Русе, за депутат в Учредителното събрание и член на Държавния съвет и Върховния съд на Княжество България. За останалите боклуци и как истинските борци за свобода след Освобождението са умирали от глад въобще няма и да почвам да говоря... Ей това е била "интелигенцията", дето били избили - боклук до боклука.... Точно същата работа като днешните випове и акъли - пожарникари, гимнастици, сричащи футболни съдии и прочие идиоти...

    Коментиран от #38

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 анонимен

    5 1 Отговор
    СЛАВА НА РУСИЯ!
  • 37 Бъдете разумни - никой не ще заплаче на

    1 0 Отговор
    На чужд гроб ! Ково е/ьот чужая горь? Следете ситуацията в Русия която все още е колония на САЩ. Но Путин ще я освободи и тогаз ще дойде и изгрее отново СЛЪНЦЕ И У НАС !
  • 38 Зная !

    4 1 Отговор

    До коментар #34 от "Бачо Киро":

    Дори в Цариград Левски пренощува в неговият дом на остров Халки. Хаджипетрови се е познавал с Левски отдавна ! Хаджипенчович го осъжда на смърт и след освобождението като председател на върховен сън поема инициативата за Паметник на Левски ! Хаджипетрови организира и ръководи Баташкото клане. А изпълнителя с войската е мохамеданин - наш. Ку/ви ОТ високият ешалон ! Това са те знатните наши мъже ! А коридорчето Захари Стоянов как става от корал зам председател на Народното Събрание ? Ку/ва - предател , дупе и гащи на Хаджипенчович.Страшно е ! Много е страшно а узнаеш ЧЕ СМЕ ОБРЕЧЕНИ ОТ НАШИ РОДНИ КУ/ВИ !
  • 39 Ако гн Тръмп отиде

    4 1 Отговор
    паси и йорданофф също ще са там
  • 40 България ЕС Нато

    2 2 Отговор
    Защо да не отиде да гледа Болшевишко шоу на живо Развлечение за семейството му