Last news in Fakti

9 Ноември, 2019 19:56 2 062 3

Бъркоу мисли и за камарата на лордовете

  • джон бъркоу-
  • великобритания-
  • камара на лордовете

Великобритания би трябвало да остане в ЕС

Бъркоу мисли и за камарата на лордовете - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

„Това е установената практика от много дълго време“, заяви Джон Бъркоу, който наскоро подаде оставка като председател на Камарата на общините.

В интервю Джон Бъркоу даде обтекаем отговор дали би желал да продължи напред към камарата на лордовете сега, когато се е пенсионирал като председател на Камарата на общините.

Бъркоу каза, че "председател след председател и така нататък" е отишъл в горната камара на парламента при пенсиониране. "Ако се появи възможността, бих бил склонен да го направя. Човек трябва да види какво ще се случи", подчерта Бъркоу.

Бившият председател на долната камара на парламента повтори позицията си по отношение на Брекзит, като заяви, че "аз самият смятам, че е по-добре Великобритания да бъде част от Европейския съюз", отбелязвайки, че оставането на част от Общността е "най-добрата сделка". "Мисля, че бих казал с шест думи: силов блок, търговски блок, цивилизовани ценности", подчерта той.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    3 5 Отговор
    Всички лордове в една камера и след това се пуска Райт-Циклон! Това е спасението за Ингланд, а и за Грейт Британ, доколкото това изобщо съществува на днешно време.
  • 2 Последния софиянец

    1 2 Отговор
    Че какво му пречи камерата. Да не би лордовете да не са се напудрили и затова не искат да ги снимат.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: