11 Ноември, 2019 18:36 2 501 2

Голяма подкрепа за консерваторите във Великобритания

  • великобритания-
  • найджъл фараж-
  • консерватори

Найджъл Фараж няма да се кандидатира с тях за места в парламента

Голяма подкрепа за консерваторите във Великобритания - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Лидерът на националистите във Великобритания Найджъл Фараж обяви, че няма да се бори с консерваторите за 317 места в британския парламент, съобщи Гардиън.

Това решение повишава шансовете на консерваторите да спечелят мнозинство в парламента след изборите. Вотът ще се проведе на 12-ти декември.

Все пак партията на Фараж ще се бори за местата, контролирани от лейбъристите. Той вече предложи съюз на партията на Борис Джонсън.
На този етап премиерът отклони предложението. Той се надява, че при добра подкрепа на изборите, ще може да прокара споразумението с ЕС.

Основната идея на Фараж е да осигури излизане на Великобритания от ЕС. Той иска да предотврати победа на лейбъристите, която може да доведе до втори референдум.

Според новите проучвания консерваторите ще спечелят изборите.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЗС

    6 1 Отговор
    чудесно, ако брекзит се осъществи, желая много успехи на англия самостоятелно. Шотландия ще се отдели до няколко години, уелс и северна ирландия ще я последват
  • 2 МММ

    3 0 Отговор
    Англичаните се оказаха една изключително тъпа нация
Новини по държави: