Last news in Fakti

12 Ноември, 2019 19:40 10 690 35

Топ разузнавачът се е самоубил

  • разузнавач-
  • истанбул-
  • турция-
  • самоубийство-
  • льо мезюрие-
  • белите каски-
  • ема винберг

Британецът, живеещ в Истанбул, е говорил за самоубийство

Топ разузнавачът се е самоубил - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Британският топ разузнавач, чието безжизнено тяло бе открито на улица в Истанбул, е възможно да се е самоубил. Това сочат предварителните данни, а разследването по случая продължава.

Бившият агент на разузнаването Джеймс Густав Едуард Льо Мезюрие, създал организацията „Бели каски“, е мислил за самоубийство 15 дни преди своята смърт. Това разкри неговата съпруга, предаде Анадолската агенция.

39-годишната шведка Ема Винберг разказа пред полицията, че нейният съпруг е приемал лекарства и преди близо две седмици е споделил, че мисли да сложи край на живота си. Тялото на 48-годишния бивш служител в британските служби бе открито в квартал „Бейоглу“ от минувач, отиващ в джамията на сутрешна молитва.

Съпругата на Льо Мезюрие е казала на разследващите, че нейният съпруг е имал психологически проблеми, свързани със стреса, и е приемал медикаменти, включително приспивателни. Преди смъртта в техния дом не са идвали чужди хора, а това е било потвърдено и от охранителните камери. Разследващите също смятат, че може да става въпрос за самоубийство. Организацията на „Белите каски“ е съставена от доброволци, които оказват помощ на пострадали в Сирия.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хайдутин

    76 6 Отговор
    САМОУБИЛИ ЛИ СА ГО?

    Коментиран от #22

  • 2 Гражданин на света

    43 3 Отговор
    Ако го бяха намерили в Бг. значи 100% самоубит с гранатомет
  • 3 среднощен

    31 1 Отговор
    "Убийство.., самоубийство" - за разузнаването това е само статистика..? "...да бъдеш, това е въпросът..."
  • 4 Вова

    49 2 Отговор
    Наръгал се е два пъти с нож в гърба сам, и после се е хвърлил от седмият етаж!
  • 5 знаещ

    50 2 Отговор
    Дрън-дрън ярина-заключението на патоанатомите е че е бил връзван за ръцете и краката, има множество порезни рани по лицето и е бил със счупени крайници..откъде го измислихте това самоубииство....интересното е и друго-смърттта му идва само три дни след изявлението на Мария Захарова че същия е бил разконспириран като агент на МИ-6 още по време на войните в Сърбия.Та ---твърде много случайности и упорити опити да бъде ''самоубит''
  • 6 ****

    60 6 Отговор
    Ами психически не е устоял,след като знае какви мизерии, обвинения и лъжи бълваха в Сирия,и колко невини хора умряха по вина на тези бели каски.Застигна го възмездието!

    Коментиран от #35

  • 7 Смех

    27 0 Отговор
    Е как бе?Нещо...Новичок...това-онова...?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Ехааа

    13 1 Отговор
    Голям виц!
  • 10 Мордор

    13 2 Отговор
    Доброзорлем
  • 11 Diushevadez4283

    7 8 Отговор
    Horata na Putin sa mu pomognali da se samoubie.
  • 12 Простетник Вогон Джелтс

    29 1 Отговор
    Белите каски са лешояди...платени. Статисти в една гнусна война. За мъртвите-добро или нищо. В случая нищо.
  • 13 Швед

    21 4 Отговор
    Скандинавците са най-долната пасмина на тоя свят! При тях се раждат умствено и моралано изкривени АЙдиоти. После тези АЙдиоти се ползват от "Новият Световен Ред" като челници. Целят разрушаването на християнското (бялото и европейско) семейство, защото бъде ли разрушена ОСНОВАТА, то нататък е лесно за тях!
    Те за техните си ширини са постигнали това. Сега опитват в БГ и са почти успели! От 01.01.20 г ще са още по-силни и ще ви взимат децата, понеже малките пильовци са решили, че родителите им са лоши. Или понеже МАМА не е "пуснала" на комшията или шефа и той за отмъщение е докладвал на НПО-то ,че си измъчвате детето!
    Събуди се Българино! Събуди се и се ЛЕКУВАЙ, понеже са те уморили на 70% и ако не го направиш, скоро няма да те има! Ако не ти пука за Нацията, направи го на пук на тия жидове, дето те обезкървяват и искат да ти вземат територията!
  • 14 ела

    36 0 Отговор
    Бяха платени наемници и винаги преди да бомбардират Сирия обвиняваха сирийския президент като разиграваха "комедия" уж Б.Асад използвал "химическо оръжие" срещу мирното население. Всеки който даже не е служил в армията знае, че със студена вода "химическо оръжие" не можеда бъде неутрализирано .Мнозина помнят винаги спасяваха " жертвите" с вода с и поливаха с кофи или с маркуч .
  • 15 Бачо Киро

    24 0 Отговор
    Как няма да се самоубие бе? И какви бели каски? Белите каски са други и не им е той основател. Той е основател на менте белите каски от 2014, онея дето снимаха филмчета, а истинското им име е Islamic State Fire Brigade. Участваха си наред с джихадистите в екзекуциите, обикаляха с оръжие и получаваха милиони от САЩ, докато същевременно обясняваха, как били независими и не вземали пари. Когато на пресконференцията казаха, че са дали на "белите каски" над 70 милиона долара, журналистите останаха с увиснали ченета. Що мислите, че ги прибраха в Израел като бягаха джихадистите? Не ще се самоубие ами направо за Марс ще излети ако може ....
  • 16 До номер 5

    6 1 Отговор
    А ти къде го видя доклада на патоанатомите?

    Коментиран от #23

  • 17 логически

    1 0 Отговор
    Поради неговия живот (vita) Свети Мартин е пазител на пътуващите, бедните, просяците и конниците, също така на емигрантите, затворниците, въздържателите и войниците.

    Чества се на 11 ноември. На тази дата са убити много борци за човешки права. И на 10ти. Смъртта на Мартин е денят на Богатството. (единадесетте велики ложи) Някои нумеролози наричат числото 11 „царско“, щастливо число, тъй като единицата се свързва с лидерството, вождизма и целеустремеността. Двете единици, поставени една до друга, удвояват енергийния му заряд, но твърде често до степен на ураганна сила, след която остава само хаос.

    11 се управлява от фиктивната планета Прозерпина. В римската митология Прозерпина е богиня на плодородието, но и на подземното царство. От там тръгва и твърдението, че 11 е числото на конфронтацията между тъмните и светлите сили, владеещи душата на човека.

    Във вавилонската и шумерска митология богинята-майка Тиамат е подпомагана от единадесет демони на хаоса.. В индийската митология съществуват 11 форми на въплъщение на Рудра – Бога на разрушението. В първата книга на Мойсей се разказва как на Йосиф му се присънва, че Слънцето, Луната и 11 звезди се скланят над него.

    Според Кабала, числото 11 се състои от две колони, очертаващи антагонизма, негодуванието, сляпата сила“.

    В много други учения 11 е знак за смърт, отваря вратите на подземния свят.

    В книгите по теология 11 е числото на отрицателните предзнаменования, грешниците и наказанията. http
  • 18 логически

    1 0 Отговор
    Убити на 11 ноември от буржоазна диктатура:
    – Nat Turner, American slave and rebel leader (b. 1800) – Albert Parsons, American journalist and activist (b. 1848) – Abraham Sarmiento, Jr., Filipino journalist and activist (b. 1950) и много други активисти. Съвпаденията на числото 11 коментира изследователят на тайните учения в Руската академия за естествени науки Борис Шапиро-Тулин:

    „Числото 11 във всички тайни учения се смята за лошо число. Ако числото е 10 е законът, 11 е законопрестъплението, грехът, действието извън закона”.

    В китайската „Книга на промените“ хексаграма №11, като цяло, обещава изобилие и хармония в началото, но завършва със: „Разцветът не може да продължи безкрайно. Силното желание да се запази постигнатото, не помага. Съдбата внезапно се променя. Нужно е отново да се събира сила, за да се отвърне на разрушителния удар”.

    Да си припомним и думите на Свети Августин, живял през 354-430 години. В творбите си той пише, че числото е 11 е страшно, сее омраза и скръб.

    В древна Индия обаче го имат за добродетелно и динамично число, свързват го с революционния характер на всяко ново еволюционно извисяване, но днешните индийски кабалисти дават доказателства за обратното – за разрушителната сила на концентрираната енергия в двете единици.

    В публикация във вестник „Eyshn Age“ се дават подробности за негативната обремененост на числото 11, свързват го със злокобни събития, които в някаква степен потвърждават царствеността
  • 19 НПО Джен

    2 9 Отговор
    Това е само работа на Кървавото Ботоксно Жуже.
  • 20 Да взема да питам

    21 1 Отговор
    Тези "Бели каски", които от офиса си в мъгливия Албион отразяваха "автентичните събития" от бойните полета на Сирия? И заради които ООН налагаха ембарго на въздушин коридори, през които после минаваха УС бомбардировач? Поредното удобно "самоубийство"....
  • 21 Хасан

    11 1 Отговор
    Във филма Джеймс Бонд караше мотор на покрива на Капалъто , но в реалния живот се подхлъзна и падна на тротоара
  • 22 Естествено, че НЕ

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хайдутин":

    Човекът сложил бургия на акумулаторния винтоверт и си нанесъл девет рани в гърба.
  • 23 знаещ

    10 2 Отговор

    До коментар #16 от "До номер 5":

    Ами по турската телевизия имаше изявление на водещия патоанатом вчера..освен това имаше изявление на криминалист че жена му не дава сигурни показания, постоянно ги променя и изпада в противоречия. Веднаж че е спала дълбоко и не е чула когато мъжът и е излязъл, втори път че спала , ама чула че се звъни на вратата но не могла да стане, затова мъжът и излязъл и после не разбрала какво е станало, щото пак заспала и т.н и т.н. ...!!!
  • 24 az#ЛибераленКрах

    14 0 Отговор
    Западът загуби войната срещу сирийците. Тоя на практика беше отработен материал и като такъв го утилизираха.
  • 25 Sochi

    7 0 Отговор
    Не се карайте. Той случайно падна три пъти по стълбите... Все на главата си.
  • 26 Анонимен

    5 1 Отговор
    И този са го умрели на бързо . Нямам грешка, така се изказвам..... Умрели са го.

    Коментиран от #27

  • 27 гост

    4 1 Отговор

    До коментар #26 от "Анонимен":

    Aбе то това е ясно, ама по-интересното е кой го е очистил..вариантите са три- рашките-едва ли...МИ6-най-вероятно..МИТ-почти сигурно..
  • 28 Иван

    5 0 Отговор
    Эначи евреите правилно са иэбрали 11-ти Септември,2001.
  • 29 Иван

    7 0 Отговор
    Сатанистите от Холивуд са също агенти на САЩ,Иэраел и Англия.
  • 30 Иван

    8 0 Отговор
    Сатанинския варварски иэрод е живял блиэо до сатанинска сунитска джамия.Със сигурност теэи сатанински животни са работели эаедно с варварския иэрод,поданик на принц Чарлс.Оттам са иэпращали турска и друга джихадистка иэмет эа Сирия.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 И на Ашоги тъй му се случи

    0 2 Отговор
    И на Литвиненко и на Березовски и на Скриалски и и и .... Не е нещо ново !
  • 33 Щирлиц

    0 0 Отговор
    Аз не бях, той сам!0
  • 34 Истината

    1 0 Отговор
    Жена му едва заспала, а той я бута:"Спиш ли? Спи, спи!". Е, как няма да го изхвърли през джама?
  • 35 Знайко

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "****":

    Какво възмездие е това - една смърт, срещу смъртта на хиляди.
Новини по държави: