14 Ноември, 2019 09:31 1 045 1

Тръмп: Не гледах и минута от изслушванията

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • импийчмънт-
  • разследване-
  • изслушване-
  • украйна

Чувам, че е шега, каза американският президент

Тръмп: Не гледах и минута от изслушванията - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Президентът на САЩ Доналд Тръмп каза, че не е гледал и една минута от първите публични изслушвания по разследването за импийчмънт срещу него, предаде AP.

"Чувам, че е шега. Не гледах и една минута", каза Тръмп на съвместната си пресконференция в Белия дом с турския си колега Реджеп Тайип Ердоган. Президентът на САЩ увери, че е бил "прекалено зает" с държавни дела, защото е бил на среща с турския си колега.

"Това е фалшификация и тя не бива да бъде допусната", допълни той, визирайки разследването за импийчмънт. Президентът отрича обвиненията срещу себе си.

Разследването за импийчмънт започна, след като разобличител, чиято самоличност е пазена в тайна, се оплакал от телефонния разговор между американския президент и украинския му колега на 25 юли. Според него Тръмп е оказал натиск върху Зеленски Украйна да разследва Хънтър Байдън, син на Джо Байдън.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ташунка Витко

    0 0 Отговор
    Така действат либерал-соросоидите!