14 Ноември, 2019 19:34 1 789 2

Тайван залага на смарт машини и технологии в производството

  • тайван-
  • производство-
  • смарт технологии-
  • развитие

CHERING JIN самостоятелно разработва различни шаблони, стяги и инструменти и помощни продукти и ги предлага на международни пазари под своя собствена марка „CGM”. С близо 20-годишен опит в производството на матрици, CHERING JIN съчетава прецизните машинни технологии с качествена изработка. Екипът на компанията за научноизследователска и развойна дейност е посветен на подпомагането на индустрията, подобряването на ефективността, а също така може да създава дизайна и инженеринга на продуктите по специални спецификации, за да може максимално точно да отговаря на клиентски изисквания.

Технологичната компетентност е в основата за създаването на собствен бранд. Компанията разработва своята собствена марка - „CGM“, която не само е сертифицирана по внедрената система за управление на качеството ISO9001, но също е и носител на двадесет и първата награда „Taiwan Excellence Award“ през 2012 г. Пневматичният патронник AE-88EC спечели същата награда през 2013 г., а също и награда за на продажби в категория „Малки и средни иновации и разработки“ в Република Китай. В допълнение продуктът е печелил и редица международни награди и отличия, сред които са златен медал на Московското международно изложение за изобретения и иновации „Архимед“, Международното изложение за изобретения Inventeco в Италия, украинското Международно изложение за изобретения, полското Варшавско международно изложение за изобретения, Конференция на гениите и международното изложение за изобретения в Токио и други.

Тези сериозни постижения спечелиха техническото сътрудничество на много добре познати брандове в Тайван, сред които HIWIN, CHING HUNG, FFG и доста други, а през последните години се създадоха колаборации със системни оператори и различни интегратори на индустриални роботи. Заедно те създадоха и представиха EDM4.0 – автоматична система за смяна и съхранение на инструменти, която автоматично подбира необходимия за процеса накрайник.

Компанията отдава голямо значение на научноизследователската и развойната дейност, а нейните продукти се характеризират като „бързи, прецизни и стабилни“ и в същото време демонстрират отличния инженерен дизайн на компанията в посока гъвкавост, модуларизация и „хуманизиране“ на машинните приложения. В бъдеще CHERNG JIN ще продължи да се усъвършенства и да е част от тайванска машиностроителна индустрия, за да премине към смарт производство и по-нататъшно международно развитие.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    3 1 Отговор
    Те и Тесла залагаха на тези технологии, ама накрая работниците им се наложи да ги сглобяват навънка и ръчно, на палатки в двора.
  • 2 незнайко

    3 0 Отговор
    ( Зaeднo тe cъздaдoхa и прeдcтaвихa ЕDM4.0 – aвтoмaтичнa cиcтeмa зa cмянa и cъхрaнeниe нa инcтрумeнти, кoятo aвтoмaтичнo пoдбирa нeoбхoдимия зa прoцeca нaкрaйник.) А кой подрежда най напред накрайниците на тази машина - ЧОВЕК !!! Токъв "комбайн" сме произвеждали преди 40 години !!! Всеки инструмент има цанга която е еднаква за всички !!! Въртящ барабан и "ръката" взема необходимия накрайник слага го на шпиндела а после обратно на барабана !