18 Ноември, 2019 09:30 2 686 18

Ким Чен Ун ръководи десант

  • северна корея-
  • пхенян-
  • ким чен-ун-
  • десант

Лидерът на КНДР пристигна на наблюдателния пост, запозна се с плана и лично командва ученията

Ким Чен Ун ръководи десант - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Председателят на Държавния съвет на КНДР Ким Чен Ун ръководи военните маневри за десант на въздушни части, които са част от ВВС и ПВО на Народната република. Това съобщи Централната телеграфна агенция на Пхенян.

Лидерът на КНДР пристигна на наблюдателния пост, запозна се с плана на ученията и лично ръководеше десанта. Ким Чен Ун "изрази голямо удовлетворение от" координираните действия на парашутистите и ги нарече "смели, надеждни и истински воини".

Лидерът на Северна Корея дори инструктира да се извърши подобно обучение на въздушно-десантните части "внезапно, не спазвайки правилата и разпоредбите, в най-трудните условия, близки до истинска битка".

"Ученията трябва наистина да станат възможност за повишаване на готовността на частите на Корейската народна армия за война, както и за изпитване и закаляване на военни части", призова Ким Чен Ун.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 100

    10 5 Отговор
    А Кимчо ако скочи с парашут, ще му трябват най-малко два. ;)
  • 3 Borislav Popov

    11 16 Отговор
    Само това оставям тук ...
    КНДР - номинално БВП-29.7 млрд. дол. или по 2300 на човек.
    Южна Корея - номинал 2139 трилион дол. или по 41000 на човек.
    Русия - номинал 1657 триоион дол. или по 11200 на човек
    Айде сега каскетите, да започнат пак да пеят за дълговете на Южна Корея и за евтинията в Северна Корея и Русия и как там били победили международния империализъм-капитплизъм.

    Коментиран от #4, #6, #13

  • 4 Цун Кай Ху

    13 6 Отговор

    До коментар #3 от "Borislav Popov":

    Само това,че няма мафия,дрога,поръчкови убийства и пед@лщина изкарва С.К. 1000 крачки напред.

    Коментиран от #5

  • 5 100

    7 10 Отговор

    До коментар #4 от "Цун Кай Ху":

    Айде бе, как да няма поръчкови убийства? Ако някой партиец те поръча, обявяват те за враг на народа и си до там. Самият Ким що народ поръча, включително и роднини.

    Коментиран от #7

  • 6 Кики

    10 3 Отговор

    До коментар #3 от "Borislav Popov":

    Утре като ти турат ножа заради 2 лева, или ти сложат бомбата, язък за 40000-те долара! Не всичко е пари, приятелю.

    Коментиран от #10

  • 7 Кики

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "100":

    Наказания получават тези, които са нарушили закона. За особено тежки престъпления като: Убийство, измяна на Родината, бягство от Родината и др.,се прилага емблематичния "закон до трето поколение"

    Коментиран от #8, #9

  • 8 100

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "Кики":

    То измяна на родината в случая със Северна Корея може да се тълкува много произволно. Примерно ако те хванат, че слушаш западна музика, могат да те обвинят в измяна на родината и т.н. Отделно, че никак не е трудно да ти скалъпят обвинение. Ким май беше разстрелял един генерал заради това, че е заспал при една от речите му. Та там хората нямат право на протест. Ако някой почне да протестира срещу нещо, веднага става враг на родината...
  • 9 Borislav Popov

    1 5 Отговор

    До коментар #7 от "Кики":

    За измяна на родината там се смята, даже и четенето на южнокорейски списания и вестници, много тежко престъпление няма що. Много бих искал да ти видя муцката в съда, когато съдията те осъди на смърт, чрез обесване, за измяна на родината, която се изазява в четенето на западни списания и вестници. Сигурен съм, че ще се разцирлиш от обида и ще подмокриш червените прашки.
  • 10 Borislav Popov

    1 4 Отговор

    До коментар #6 от "Кики":

    Точно някой изгладнял севернокорейски комунист, може да ти тури ножа за 2 лева ! Ето ти един руски клип за реалния живот в Южна Корея, за северна няма да ти давам линк, но в Ютуба има много, гледай и вниквай - https://www.youtube.com/watch?v=WlVHcvOvyxc
  • 11 да си го кажем

    2 5 Отговор
    Като погледнете Северна Корея и Южна Корея може да видите разликата и резултата от това да си под крилото на руснаците.Чака те мизерия,беднотия и колосално изоставане.Всеки трябва да стой колкото се може по-далеч от Русия,ако иска да е добре.

    Коментиран от #15

  • 12 Гризем цървули

    3 0 Отговор
    Южна Корея е затънала в корупция, преди време вкараха на топло крадливата президенша, а по-брой самоубийства ЮК. е гордо първа в света, дори пред РБ.
  • 13 Изтъркани клишета

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Borislav Popov":

    Е как бедна КНДР кара без данъци вече половин век и издържа страховита армия, а супербогата ЮК плаче за помощ от САЩ? Не си работиш с южнокорейска фирма да видиш мизерия и концлагерен режим. Ставане в 6 часа и строй пред знамето и химна, почивен ден един на 14 дни, работа до 12 часа минимум.

    Коментиран от #14

  • 14 Borislav Popov

    0 2 Отговор

    До коментар #13 от "Изтъркани клишета":

    Как, как, на гърба на обикновенния народ, дето я кара само на ориз и вода ! Южна Корея, като не подържа такава мощна армия и като не произвежда ядрени бомби и ракети, да не я е превзел някой ?? Ама я виж как си живеят, изгледай филмчето, за което съм дал линк в комент № 10, руско е, да не кажеш, сетне, че е пропаганда.
  • 15 Кики

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "да си го кажем":

    Колегааа, да си слушал за жестоките дългогодишни санкции, които търпи Северна Корея?
    Ако въведат на Южна Корея санкции за забрана за внос и износ на почти всичко, ще заприличат на съседите си!
    Ама ти нали не разбираш от политика,затова така разсъждаваш.

    Коментиран от #16

  • 16 Borislav Popov

    0 2 Отговор

    До коментар #15 от "Кики":

    Ми да влизат в правия път и няма да има санкции ! В Южна Корея, няма санкции и хората си живеят не произвеждат ядрени бомби и ракети, но защо ли, никой не ги е превзел и не ги е поробил, южнокорейците...)

    Коментиран от #17

  • 17 Манго Жери

    1 1 Отговор

    До коментар #16 от "Borislav Popov":

    Правия път е да станат гейтаци като тебе и сороснята,пфффу да ви е...

    Коментиран от #18

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: