24 Ноември, 2019 07:34 5 442 1

Aeon с ръст в продажбите на e-скутери и ATV-та

  • atv-
  • e-скутер-
  • електрически превозни средства-
  • печалба-
  • производство

Производителят на мотоциклети, ATV-та, двигатели, части и аксесоари Aeon Motor Co. очаква бизнесът му през втората половина на годината да надхвърли печалбите от тези през първата половина, залагайки на растежа на продажбите на ATV-та и на навлизането на неговия първи електрически скутер на пазара по-рано през летните месеци.

„Поръчките на ATV се очаква да нарастват на всяко тримесечие, благодарение на по-голямото търсене сред американските клиенти, включително Polaris Industries Inc и Yamaha Motor Corp USA“, заяви служител за връзки с обществеността на компанията.

Имайки предвид стабилните продажби на ATV през тази година, Aeon отчете увеличение на приходите с 37,12% за първите пет месеца, достигайки до 34,84 милиона щатски долара.

„Очакваме и доставките на мотоциклети през тази година да надхвърлят 100 000 бройки, основно заради продажбите на електрически скутери Al-1 и бензиновите Dory 115“.

Електрическият скутер AI-1 е резултат от сътрудничеството с Gogoro Inc. и използва системата за смяна на батериите на Gogoro.

„Смарт таблото на Al-1 осигурява на водачите аудио навигация, както и аларми за ограничение на скоростта и приемане на мобилни обаждания“, заявиха от компанията, като отказаха да дадат информация за цената му.

Цените на подобни електрически скутери, като Yamaha EC-05 и Gogoro S2 са приблизително 100 000 тайвански долара, според уеб сайтовете на компаниите.

Aeon навлезе на китайския пазар в края на миналата година и планира да започне да произвежда и мотоциклети в своята китайска фабрика, казаха от компанията.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.