Last news in Fakti

3 Декември, 2019 20:00 18 240 86

Тръмп: Турция може да се обърне към Китай и Русия

  • турция-
  • доналд тръмп-
  • нато

Тръмп може да отложи споразумение с Китай

Тръмп: Турция може да се обърне към Китай и Русия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

На Турция може да се наложи да закупи изтребители от Русия и Китай. Това заяви американският президент Доналд Тръмп, цитиран от Fox News.

Тръмп говори преди срещата на върха на НАТО в Лондон. Преди официалните разговори той се срещна с генералния секретар на групата Йенс Столтенберг.

„След придобиването на руските комплекси С-400, турското правителство ни създаден сериозни трудности. От там поръчаха голям брой самолети F-35, но сега ще ни е трудно да ги доставим. Може да им се наложи да се обърнат към Русия и Китай. Ще се опитаме да се договорим“, заяви Тръмп.

Той заяви, че харесва възможността да изчака за сключването на търговско споразумение с Китай след американските президентски избори. Това означава забавяне с една година. Китайските представители настояват споразумението да бъде сключено възможно най-бързо. Тръмп заяви, че няма краен срок за това, но и че му изглежда най-реалистично да изчака.

Той допълни, че все още харесва лидера на Северна Корея Ким Чен Ун, но и че той оправдава своя прякор „ракетния човек“, заради честите ракетни тестове в неговата страна. Все пак Тръмп смята, че САЩ ще намерят споразумение с него скоро.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    106 21 Отговор
    Май само Тръмп и Borkata и СИЕ не разбраха , че правилата вече ги определя ДРУГ???Без излищни Драми , гръмки Изказвания, речи и стихчета...
    Кралят е ГОЛ!
    Да живее Кралят !

    Коментиран от #25

  • 2 Румяна Костова по-младата

    27 96 Отговор
    Руската пропаганда в България почти няма пари /заради блокирани сметки от прокуратурата поради обвинения в шпионаж/ и си е наела тъпоумни африкански маймуни за тролове. Няма пари за руси, богати, умни, знаещи и скъпоплатени тролове и поради тази причина каузата на руската пропаганда в България, с която се опитва да провежда хибридна атака към страната ни е ''et maturam causam antequam nascantur morientium''....А на въпроса за САЩ, Китай и Русия и децата знаят че Тръмп е актьор, който само отклонява вниманието докато истинскте управляващи САЩ, а това е Пентагона, разполгат със скоростта на ''американски стахановци'' навсякаде около Русия и Китай новитe хипербързи, крилати, стелт томахоук ракети с неутронни и водородни глави....

    Коментиран от #9, #34, #35, #65, #73

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Borislav Popov

    29 101 Отговор
    Трамп е пич, без много да се притеснява, открито казва на Пашата, че няма да му продаде Ф - 35, като в същото време му дава да разбере, че на американците им е през оная работа, какви самальоти щял бил да си купува вече Ердоган, руски или китайски ! Ето това е позиция, ето един истински мъж, който си държи на думата, а не се разстила пред Пашата, както се разстила Путен - Аман-заман, брате Ердогане, купете си от нашите самолети и от нашите ракети, пък ние ща си купуваме от вашиите домати и патладжани. Браво Дончо, наш чииляк си !

    Коментиран от #6, #10, #27, #69, #79, #83

  • 5 Боярышник

    24 78 Отговор
    Русия е гнила ябълка.Но важният въпрос е защо Германия позволи но WV да инвестира милиарди в икономика извън ЕС....Нещастни,двулични лицемери..

    Коментиран от #14, #24, #74, #81

  • 6 Браво

    53 5 Отговор

    До коментар #4 от "Borislav Popov":

    Ужас !
    Гледай от поклон , да не направиш Салто, на “БРАТ “ си “Дончо “ ....

    Коментиран от #16

  • 7 Румяна Костова по-младата

    10 71 Отговор
    От три седмици насам Русия трепери от гняв, безпаричие, недоумение и страх. Навсякъде около границата и се разполагат новите stealth крилати Томахоук ракети с неутронни и водородни глави и тя не може да направи нищо по въпроса... Паритета сериозно е нарушен...

    Коментиран от #11, #21, #70, #82

  • 8 гост

    14 64 Отговор
    С две думи Тръмп казва''Турция да върви на майната си'' , следва много кръв, пот и сълзи за турчака..честито проливи на Путин, ама за какво ли му са...при една блокада на Турция, подобна на кубинската всеки може да се досети колко време ще са нужни, за да паднат на геврека камбаните..айде сега, мършата-за бой на амбразурата...

    Коментиран от #57

  • 9 Последния софиянец

    72 7 Отговор

    До коментар #2 от "Румяна Костова по-младата":

    Руснаците няма нужда да плащат пари за пропаганда докато си имат Соломон Паси и Росен Плевнелиев. Малоумните изцепки на тия двамата превръщат и най големият русофоб в русофил.

    Коментиран от #13, #19

  • 10 Станивой

    17 40 Отговор

    До коментар #4 от "Borislav Popov":

    Глупости! Тръмп е един шут и расист който ще бъде изритан като боклук от Белия дом от Хилари и деемократичната партия. Да живее Хилари и истинските демократи. Нямат място в Белия дом идиоти като Тръмп

    Коментиран от #15, #18

  • 11 Последния софиянец

    17 1 Отговор

    До коментар #7 от "Румяна Костова по-младата":

    И какво хубаво виждаш в това?
  • 12 въздушен ас пилот на Миг29 Су30 Су35

    66 11 Отговор
    Перчема защо не каже директно че нямат възможност да произведат бройките за Турция. Правят по три самолета ф35 на година ! Първите 300 броя са брак !

    Коментиран от #68

  • 13 Румяна Костова по-младата

    7 40 Отговор

    До коментар #9 от "Последния софиянец":

    лошото за теб е, че ти никога няма да можеш да станеш софиянец защото искаш да дойдеш в София с кравата си, а тук тия с кравите скинарите ги бият....купуваш си билет за рейса слизаш на мегдана, облечи се fashion и заключи кравата в обора. Изтегли си парите и ела да те видя.

    Коментиран от #17, #28

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 и ти ли си бабоеб

    23 1 Отговор

    До коментар #10 от "Станивой":

    като Макрон ? Бе кой ще я допусне тая косатка Хилъри до президентския пост ?
    Тулси Габард - е правилният човек!
    Сдъвка и изплю Хилъри барабар с чепиците !
  • 16 Borislav Popov

    15 43 Отговор

    До коментар #6 от "Браво":

    Какво каза вашия Путен, след като турците свалиха руския СУ-24, да ти припомня ли, каскетчо - Това е е удар в гръб от страна на Турция и ние това никогаш няма да го забравим !!! Виждаш ли го как твоя Путин, си държи на думата ? Нещо много бързо забрави и сваления самолет и убития в Анкара посланик и не само забрави, ами направо стана първи братушка на Пашата ! Затова и ти казвам, че Трамп не е тутка и си държи на думата, за разлика от Путин и затова и той заслужава уважение, а твоя Путин, не заслужава ! Аре, дуфай таратора !

    Коментиран от #20, #32

  • 17 цървуланино

    26 3 Отговор

    До коментар #13 от "Румяна Костова по-младата":

    ако и да живееш в София пак си оставаш един див селянин. Не можеш да избягаш от манталитета си !

    Коментиран от #23

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 абе цървул

    34 7 Отговор

    До коментар #16 от "Borislav Popov":

    какво направи Ердоган след това ? Що молби прати на Путин с желание за среща ! Колко пъти го варди из коридорите да търси прошка ! Път направи после до Кремъл , а накрая се обърна срещу тия дето го накараха да стреля по самолета !

    Коментиран от #26

  • 21 Б.Х.

    29 2 Отговор

    До коментар #7 от "Румяна Костова по-младата":

    Ходи някъде по магистралите и си напълни устата с материал и спри да пишеш глупости. Млада ли си, стара ли си , се ще се намерят мераклии. Спри с тролските писания
  • 22 Сякаш се прощава

    9 1 Отговор
    Говори, сякаш че е запоследно. Явно ще загуби изборите.
  • 23 Румяна Костова по-младата

    4 33 Отговор

    До коментар #17 от "цървуланино":

    За черна, тъпоумна африканска маймуна с 29 рубли в джоба, пасяща крави в пазарджишките села състави доста дълго изречение???Как, как го направи???

    Коментиран от #29, #33, #38, #64

  • 24 Б.Х.

    25 3 Отговор

    До коментар #5 от "Боярышник":

    Щото политиката на запада е двулична. Вземи пример с нас , при нас се внася стка , за втора ръка хора
  • 25 слаботоков

    6 5 Отговор

    До коментар #1 от "Браво":

    Имаш плюсче от мен!
  • 26 Borislav Popov

    6 24 Отговор

    До коментар #20 от "абе цървул":

    Какво направи ли каскет ? Ами нищо не направи, само се извини веднъж и това беше достатачно твоя Путен, да забрави смъртните си клетви. Ти майни дето ги забрави, ама на туй отгоре и турска тръба им построи и ракети С-400 им продаде на кредит, а сега му се натиска и самолети да му продава ! То бива, бива лицемерие, ама като неговото не бива !

    Коментиран от #31, #36, #37

  • 27 Б.Х.

    11 2 Отговор

    До коментар #4 от "Borislav Popov":

    Пак не четеш всичко и говориш. Тръмпи каза , ще ср разберем. От как Тръмп е на власт , аи е сменял няколко пъти позиьиите , аега пак ще го направи
  • 28 слаботоков

    23 1 Отговор

    До коментар #13 от "Румяна Костова по-младата":

    Па ти ква си ма? Много се вземаш на сериозно! Айде бегай да правиш сфирки на сточна!
  • 29 убитак

    23 1 Отговор

    До коментар #23 от "Румяна Костова по-младата":

    мога да те замярам с пари от Сандански до София ! С тия 29 рубли можеш да ми направиш една с........
  • 30 gggw

    18 2 Отговор
    на американския президент - тръмп и след него ще му става все по-трудно управлението... усложни се световната сцена... ако искат да улеснят нещата - трябва съюз с русия... който пръв се договори с русия - ЕС или САЩ - той ще има преимущество
  • 31 абе каскет избочен

    13 5 Отговор

    До коментар #26 от "Borislav Popov":

    Я вземи прочети новините от онова време ! Не се прави на улав!
  • 32 слаботоков

    19 2 Отговор

    До коментар #16 от "Borislav Popov":

    Ейййй и Борката изпълзя бе! Борка как са Хамериканците бе? Нищо не казваш!???
  • 33 Скинара

    19 3 Отговор

    До коментар #23 от "Румяна Костова по-младата":

    До Румяна Костова ние скинарите бием всички и тебе няма да пожалим. Просто такъв ни е кодекса на поведение. Преписан е от Скин хедс клуб Аризона
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 no name no face no number

    22 2 Отговор

    До коментар #2 от "Румяна Костова по-младата":

    Кви пари , аз плюя американците с кеф и гратис, само защото те си го и заслужават.Много подло съсипаха нашият свят с двама предатели Горбачов и Елцин, останалата им работа беше по лесна.
  • 36 Каскет

    20 3 Отговор

    До коментар #26 от "Borislav Popov":

    Абе Борко пиле сладко що се плюнчиш толкова. Ха сега пий хапчетата избърши клавиатурата от лигите и ходи си лягай че доктор Ох Боли ще ти дойде на визитация.

    Коментиран от #43

  • 37 каскет

    21 0 Отговор

    До коментар #26 от "Borislav Popov":

    утре сутрин да не забравиш да си оскубеш веждите. Епилира ли се вече или пък кастрира ? Трябва твърдо да вярваш в западните ценности . Даже и да боли !

    Коментиран от #46

  • 38 Джендър Румяна Вурст

    19 3 Отговор

    До коментар #23 от "Румяна Костова по-младата":

    Како не така ма нумой с лошото всички знаем че си нежна душа ма имаш плюс между краката па ако ще и да ги епилираш всяка вечер. Чакам та при моста с лъвовете. Носи си вазелин че много работа та чака аз си взимам отпуск.

    Коментиран от #41

  • 39 Не глеам таувизия

    18 5 Отговор
    Чичо Дони е малко бавен, турците отдавна играят под и над масата с Русия и Китай, Казахстан и тн...
  • 40 мали мали

    16 1 Отговор
    Не да се смея ли да плача ли ,цял свят е против нелеката а наша тиква еи2 процента за отбрана на сащ от какво се пазиме не знам сигурно ще пръскат за комари и кърлежи,а пенсии не пита и,а до заплати ептен (мали мали)
  • 41 мали мали

    12 0 Отговор

    До коментар #38 от "Джендър Румяна Вурст":

    Ако няма съм чувал че свинската мас върши същата работа хахаха
  • 42 Реднек

    4 8 Отговор
    Като видя скинар грабвам от задната седалка на пикапа бейзболната бухалка и го млатя докато шава, не му казвам защо, просто не са ми симпатични.
  • 43 Borislav Popov

    1 16 Отговор

    До коментар #36 от "Каскет":

    Не се притеснявай миличко, скоро чичо доктор ще те посети и теб, за ла ти направи нощната клизмичка, че да спинкаш спокойничко.

    Коментиран от #44

  • 44 каскетчо

    11 2 Отговор

    До коментар #43 от "Borislav Popov":

    а при тебе чичо доктор идва ли вече ? На какво си играхте ? На доктори санитарка ? А клизма прави ли ти ? Бе да нямаш глисти нещо ?

    Коментиран от #49

  • 45 БОРЕца

    12 2 Отговор
    Боре, признай си, че си пЕЕЕрас и ти се иска да си жена!
    Ще ти олекне много, ако го направиш. Не можеш да избягаш от същтноста си, повярвай ми!
    не си виновен, че така си се родил! Такава комбинация си изтеглил от големия котел с ДНК-тата.
    Повярвай, ние ще те приемем такъв какъвто си. (е , малко с резеви де), но не повече от резервите ни към джендърите! А, като минеш през лечебни процедури, ти пак ще си един от нас. То, ти и сега си си българин и колкото и да ти се иска да си англосаксонец, няма как да ти се получи. Може да си плод на инцест, ама няма как да си плод на хилядолетен, такъв!
    Ела си при мас и зарежи ушанките, каскетите, чугуните, путлерастите и най-вече ония от козяк, дето ти набиват канчето.
    Ще те приемем, боре!
  • 46 Borislav Popov

    2 11 Отговор

    До коментар #37 от "каскет":

    А утре сутринта, дофтура ше те посети, да ти направи и една успокоителна кожена инжекцийка !

    Коментиран от #50

  • 47 времето ще покаже

    8 0 Отговор
    много неща се промениха промени се и възгледа на някои управляващи . например на унгария турция и други и ще се получи и промяна в вътрешени и външен план .
  • 48 TÜRK

    21 4 Отговор
    Трумп каза : По време на Обама Турция искаше да купува ракети Патриот но нашите им отказаха и турците си купиха от Русия С-400 сега им отказваме Ф-35 турците ще търсят да купуват от Русия или Китай .Уважавам Ердоган той е истински лидер и съм му фенд .
  • 49 Borislav Popov

    1 9 Отговор

    До коментар #44 от "каскетчо":

    Гледам бая си чат в тези игрички, явно имаш опит, миличко.

    Коментиран от #51

  • 50 аз съм доктора

    12 0 Отговор

    До коментар #46 от "Borislav Popov":

    каскетчо , просиш ли си нещо ?
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Анонимен

    9 8 Отговор
    4 бр. F-35 са вече в Турция в хангарите чакат да се избристи водата и ще ги покажат .

    Коментиран от #53, #58

  • 53 въздушен аз пилот на Миг29 Су30 Су35

    10 6 Отговор

    До коментар #52 от "Анонимен":

    Само 4 броя ? Бе Турците селфи ли ще си правят с тях ? Пиратите получиха 3 броя и до там ! Става 3 години и няма по вече . За какво ще им са ако получат цялото количество 2040 година ? Ще имат "нови" самолети на по 60 години !!!

    Коментиран от #56

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Хасан

    13 3 Отговор
    Турция просто си гони своя интерес , и ска както Сащ,Русия ,Франция или Германия ..какво лошо има в това ?!
  • 56 Анонимен

    4 7 Отговор

    До коментар #53 от "въздушен аз пилот на Миг29 Су30 Су35":

    Ще ги видиш в самолетоносача ТСG ANADOLU 4бр. F-35b .
  • 57 Хахаха

    12 2 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Ама точно така е както казваш хахаха. Тръмп просто призна безсилието си да заповядва на султана.

    Коментиран от #59

  • 58 Не са 4, а са 5

    11 2 Отговор

    До коментар #52 от "Анонимен":

    Освен това работата в Турция по производството на части и елементи за Ф35 продължават на пълна пара.
  • 59 Пако

    0 8 Отговор

    До коментар #57 от "Хахаха":

    Грешиш,Турция е Троянския кон на Щатите
  • 60 Пешо

    9 3 Отговор
    За който само си пише глупости тук, турците са доста напред в разработката на изтребител 5то поколение.
  • 61 Бах

    15 1 Отговор
    Ами като са толкова лоши Руските самолети , защо Тръмп се тревожи , а кажете КРАВАРСКИ БОКЛУЦИ , ДА ВИ Е ..ТА !
  • 62 Умен е Тръмп

    8 0 Отговор
    Когато не може да забрани нещо се прави, че го разрешава хахахахс
  • 63 стоян георгиев

    5 5 Отговор
    тръмп харесва путин ким чен ир и ердоган,а и борисов също,а не харесва макрон меркел и премиера на канада,както и останалите демократични лидери включително и тия в сащ.направете си извода кво иска в краина сметка тоя убитак!
  • 64 Остап Бендер

    11 1 Отговор

    До коментар #23 от "Румяна Костова по-младата":

    От Витоша по високо нема,от свадлива софиянка по лошо нема.Тъпоумната тъмносиня истеричка използва за аргументи плюнки вместо факти.Сигурно е от недохранените костовисти.
  • 65 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "Румяна Костова по-младата":

    Мъй говорим по РУСКИИ ! И то БЕЗ ПАРИ за разлика от СОРОСОП/ТКИТЕ ! Не се вслушвайте в СЪВЕТИТЕ а вся власть БУДЕТ опят в СОВЕТОВ ! Много ще боли ! Щом с Убеждение не СТАВА , тогава има ПРИНУЖДЕНИЕ и ТРИБУНАЛ. А заграбеното с ДЕКРЕТ - ОБРАТНО В НАРОДНА СОБСТВЕНОСТ ! От куда взял- труда вернул , иначе ПРОЩАВАЙ ГЕРГИНО !
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Гов НАТОвци !

    2 0 Отговор
    Живи мръвки и Фафли ТАСЛАДЖА ! Мекушави и между краката !
  • 68 Гост

    2 3 Отговор

    До коментар #12 от "въздушен ас пилот на Миг29 Су30 Су35":

    Объркал си се тотално, това за което пишеш се отнася за съдържанието в твоето име.

    Коментиран от #76

  • 69 David

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Borislav Popov":

    Ti gleday v Bg Kakvo ima Armiyata Sarvul Pasata ima vsichko
  • 70 Алоооо

    8 1 Отговор

    До коментар #7 от "Румяна Костова по-младата":

    Алооо младата.
    Защо ли това,че краварите разполагат в европа ядрени оръжия те радва?
    Не те е грижа,че при един конфликт нии първи ,че изгорим.
    Тйо така изгоряхме благодарение на краварската демокрация,та ако стане конфликт направо ,че изчезнем.
    Капиш.
  • 71 Христо

    2 8 Отговор
    До русофилите и фрснкофилитр.След края на първата световна война Америка и нейният президент Удроу Уилсън спасяват България от обезумялата Франция която иска България да бъде разпокъсана и дадена на съседите ни.А за Французите Чърчил е казал"Когато Дьо Гол говори за обединена Европа той има предвид Франция.А това ,че Франция има големи претенции днес се дължи на четиристотин хиляди млади Американци загинали във Фра нция през втората световна война Днес факторите в световната политика от запада са Америка ,Великобритания и Германия
    л

    Коментиран от #72

  • 72 Ххх

    8 2 Отговор

    До коментар #71 от "Христо":

    Значи, ако някой е проамерикански послушко, той е фактор, ако има по самостоятелно мислене е никой, и защо ? Защото на тебе така ти изнася ? Е, всеки има право на мнение, но твоето е твърде едностранчиво и субективно. И нас, като народ и държава руснаците са ни освободили и върнали независимостта, но такива като тебе нямат грам признание за това. Но виж, французите трябвало да имат. Няма да омаловажавам ролята на Щатите във ВСВ, включително за освобождението на Франция. Но те са воювали с Германия, а пътят към Германия минава през Франция. Те и през Италия опитаха да минат, стигнаха донякъде, и май прецениха, че трудно ще пробият оттам, така че относно Франция освобождението просто се припокрива с пътят към Германия.
  • 73 Ххх

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Румяна Костова по-младата":

    Не мога да разбера ненормалници като тебе що за протекции ползват ? Когато пишеш простотии за другите и използваш обидни епитети, коментарите ти стоят, когато аз те коментирам по същия начин ме трият.
  • 74 Бизнеса знае

    9 1 Отговор

    До коментар #5 от "Боярышник":

    Защото Турция е по европейска страна от България!
  • 75 Капитан Петко войвода

    8 2 Отговор
    Я какви развеселяващи новини идват от нато то, ха, ха, и пишман атлантиците Евро либерасти бързат да замажатщхем знаят, че Турция купи ли си и руски самолети ще закрие нато, ха, ха, още по развеселяващо е дето Румяна младата се жалва, че обидена па тя като обиди я цензурират, ами от политкоректност ще да е, като ти гледам коментарите и ника, човек разбира, че нещо евролиберастко има тук, грозновато феминистки, трето полово, ЛГБТ лие, но със сигурност извратено:)))
  • 76 Авиотехник

    6 3 Отговор

    До коментар #68 от "Гост":

    Явно нищо не знаеш за руската техника, за да ти хрумне да е сравниш с американските консерви

    Коментиран от #80

  • 77 Ха ха

    2 0 Отговор
    Оранжев Доню откри колелото
  • 78 ???

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Fuckyoutoo":

    За Америка какво ще кажеш?
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Гост

    2 2 Отговор

    До коментар #76 от "Авиотехник":

    Ти може да мислиш че знаеш заблуден от най силното оръжие на комунистите а именно пропагандата че руското е най добро, а аз не че не знам а съм работил с руска техника и американска за разлика от тебе и разликата е от земята до небето.
  • 81 Чукам русофоби

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Боярышник":

    Що не уняте бай Путин по куре а бе грозни рдали
  • 82 ВБА

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Румяна Костова по-младата":

    Не ми е ясно, колко са стелт ракетите, самолетите, дроновете, бомбите..., като новите руски радари ги засичат, още от 2999км., че и от по далече. По натам си отговорете, колко много са изплашени руснаците, а за друго е безпредметно да се говори.... Между другото съм неутрален в голяма степен, но по ме интересува, какво ни предстой на нас в много близко бъдеще, че и по натам....особено, когато се вземат в по голямата си степен конюнктурни решения под натиск или не....това се вижда от всички независимо, кой какво мисли и изповяда...мисленето ни е от миналия век, и никой няма да ни чака нас през новото време. Ако си мислите, че всичко става случайно без чужда намеса на друго видимо или невидимо ниво жестоко се лъжете...остава да се убедите по един или друг начин стига да можете. А Земята си е един протекторат стига да го разберете по един или друг начин, а ние в голяма степен сме само времеви миманс....в крайна сметка всичко се решава свише?....и ако е слаб ангела в някои отношения тежко и горко ни... не е шега...
  • 83 Индианец

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Borislav Popov":

    Турция без изтребители няма да остане ,но американците загубиха договор за 10 милиарда долара и един редовен клиент (всички турски изтребители са американско производство) !!!!!!!!!
  • 84 Бреееей

    0 0 Отговор
    "Протоколи на ционските мъдреци" четете за да не пишете врели не кипели.
  • 85 дърворезбар

    0 2 Отговор
    Те тия все им обратна ...РЕЗБАТА!
  • 86 Чичо

    4 0 Отговор
    Ако Турция излези от НАТО с НАТО е свършино К ошиията имат най гогямата армия в алиянса след САЩ. Босфора ще бъде затворена за кораби на НАТО
Новини по държави: