Last news in Fakti

6 Декември, 2019 07:50 1 130 4

Тръмп сигурен в победата - Декември 2019

  • сащ-
  • президент-
  • доналд тръмп

Той очаква подкрепа от републиканците

Тръмп сигурен в победата - Декември 2019 - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският президент Доналд Тръмп обяви, че е сигурен в победата си в разследването за отстраняването от длъжност, съобщи РИА Новости.

Той призова за по-бързо реализиране на разследването. По-рано демократите постъпиха към оформяне на обвинителния акт срещу него.

„Добрата новина е, че републиканците никога не са били толкова единни. Ще спечелим. Демократите търсят отстраняването ми за нищо. Става въпрос за два телефонни разговори с украинския президент“, заяви Тръмп.

Срещу Тръмп има разследване за натиск над украинското правителство за предоставяне на информация срещу негови политически опоненти. Демократите се готвят да гласуват в Камарата на представителите, където имат мнозинство, но предложението най-вероятно ще бъде отхвърлено от сената, където републиканците имат мнозинство.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тишо на оная русата

    8 0 Отговор
    Бай Дончо кво искат тези неокони от теб ве М ? Само за един телефонен разговор ?! Ми той единия с квадратната глава дека ни спряха Южен поток се гътна ма другите здвама са сигурно живи та питайте ги-какво беше това от тяхна страна дека дойдоха в МС, набиха им манерките на нишите и долу в МС пред микрофоните и медиите заявиха че се спира Южен поток и нашите стояха и мигаха на парцали та това какво беше ако не намеса във вътрешните работи на уж суверенна страна ? Ето го случая и той не е единствен изкарай го и ги чукай по манерките с него а и не само с него !!!!Било натиск над украинското правителство, а за нашето какво беше М ???!!!
  • 2 Хасан Азис

    3 3 Отговор
    Българин да си е Зла съдба.туй не е име на народ , а болест някаква
  • 3 Иван

    1 0 Отговор
    Той очаква подкрепа от Иэраел.
  • 4 Иван

    0 0 Отговор
    Българското энаме го нямаше .