6 Декември, 2019 11:40 5 012 19

Американка обеси малките си деца

  • сащ-
  • американка-
  • деца-
  • обеси-
  • лиса шнайдър

Ужасяващо престъпление в САЩ

Майка от американския щат Пенсилвания е обвинена в това, че е убила двете си малки деца, които са били намерени да висят от кучешка каишка в дома си по-рано тази година, съобщава "Дейли мейл". 36-годишната Лиса Шнайдър бе обвинена за убийствата. Жестоката жена получи още обвинения в жестокост към животните, включително и заради правене на секс с куче.

Арестът на Шнайдър се случи след повече от два месеца, след като децата ѝ - 8-годишният Конър и 4-годишната Бринли, бяха намерени мъртви. От съдебната медицина заявиха, че и двете деца са били обесени умишлено. Шнайдър заяви пред властите, че е заварила сина си и дъщеря си в мазето в дома им в Олбъни на 23 септември. Твърди се, че децата били заварени да висят от двата края на провесена кучешка каишка. Следователите заявиха, че кучешката каишка е била купена от магазин сутринта в деня на убийството. Тя е била провесена от главната носеща греда в мазето. До труповете на децата са били намерени два катурнати стола.

Медиците, повикани на мястото на трагедията, са успели като по чудо да реанимират децата и да ги откарат в местна болница. Там те били поставени на животоподдържащи системи, но три дни по-късно те починали в рамките на 14 минути помежду си. Според властите Шнайдър твърди, че синът ѝ е бил тормозен от гамени и е имал мисли за самоубийство. Съученици и приятели на детето обаче опровергават тази информация. Според Шнайдър 4-годишната ѝ дъщеря се е обесила, защото Конър не е искал да умира сам. Също е известно, че Конър е имал недъг, който би му попречил да си надене сам примката на шията, както и да сложи въжето на врата на сестра си. Рехабилитатор на свой ред заяви, че Конър заради недъга дори не е могъл сам да си завърже обувките. Детето е имало проблем да си служи с дясната ръка.

Твърди се още, че Шнайдър е споделила пред свидетел, че "страда от депресия и вече не иска да се грижи за своите деца". В разговор със свой приятел тя споделила, че "вече ѝ е писнало" от децата. В момента жената е задържана без право на освобождаване под гаранция. Ако тя бъде призната за виновна в убийство първа степен, то може да получи смъртна присъда, пише Блиц. По време на разследването детективите са научили, че майката е търсила в мрежата "как човек да се обеси", как да се направи лесно примка и колко време е необходимо човек да умре от задушаване. Някои търсения са били направени в деня преди децата да бъдат обесени. Жената също е търсила епизоди от документалния крими сериал "На мен почти ми се размина". Докато полицаите са разследвали жената в интернет, те са намерили неоспорими доказателства за това, че тя е правила секс със семейното куче, включително и снимки.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 az#ЛибераленКрах

    42 0 Отговор
    Американски прелести!
  • 2 И тия ще ни предлагат демокрация

    38 0 Отговор
    Абе чета и не вярвам на очите си.
  • 3 Божинов

    36 2 Отговор
    И ние сме се засилили на там. Така е модерно, да гледаме изтрещелите американци, шведи, франсета... кретения!
  • 4 ужаси без край

    16 0 Отговор
    Абе слагайте "18+" или "само за любители на ужаси" на тези новини.
  • 5 Наблюдател

    0 22 Отговор
    Русофилчета,
  • 6 отегчен

    25 0 Отговор
    ВЕДНАГА НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯ СТОЛ !!! Американците поне имат правилните играчки за такива човекоподобни ....А ние тука на нашите изверги ги хрантутим цял живот по затворите !!!

    Коментиран от #7, #9

  • 7 гост

    12 0 Отговор

    До коментар #6 от "отегчен":

    Просто има нужда от 2700 волта в главата !!! Май толкова пускаха на изродите като нея !!!
  • 8 Отвратен.

    9 2 Отговор
    Borislave ей така трябваше и теб да не обеси майкати и след това да отиде да прави секс с кучета .
  • 9 ЪРП

    12 2 Отговор

    До коментар #6 от "отегчен":

    ТУКА НАШИТЕ ИЗВЕРГИ ГИ ХРАНТУТИМ ЗАЩОТО СА ЗАЩИТЕНИ ТОЧНО ОТ ТЕЗИ УРОДИ ОТТАТЪК ГОЛЯМАТА ЛОКВА.....,КОИТО НИ КОНТРОЛИРАТ И НАЛАГАТ ТЯХНАТА "ЧОВЕКОХУМАННОСТ", "ЧОВЕШКИ" ПРАВА И ........РАЗБИРА СЕЕЕЕ...."ДЕМОКРАЦИЯ" НЕВИЖДАНА!!!!!!!!
  • 10 Гост

    3 5 Отговор
    Абе кво ни занимавате с глупости..я дайте нещо за Геврекчията, още ли не е направил осмо поколение самолет..а Путин-колко ракети ,,фърли'' нощес...оопс-май че Кимчака го раздаваше '' рокетман''...или съм нещо грешка.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Бели християнски

    6 2 Отговор
    Ценности и табиети.
  • 13 ****

    12 0 Отговор
    И ние сме в съюз с тези изстрещелите,те се избиват един друг,а ще мислят за другите,е как ще настъпи мир на този свят,като на тези дебили убиствата са им в кръвта,а иначе Бог да прости децата.
  • 14 Така, така

    5 2 Отговор
    Забелязали ли сте, че старите моми си вземат или едра порода куче, или гледат дузина котки вместо деца?

    Коментиран от #17

  • 15 Скоро и в бегето😂😂😂

    4 1 Отговор
    Нали саш ни е пример за стандарт
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Забелязъл.

    9 1 Отговор

    До коментар #14 от "Така, така":

    Грета Тунбата има две мъжки кучета порода кралски-дог нищо че е млада явно никой не и обръща внимание и затова още от малка има тия домашни любимци за в леглото си ......😂😉😉😉😉😉😉
  • 18 Йозеф

    4 3 Отговор
    Всички кучерасти са психопати, днес се цвъкаш с псето, утре си бесиш децата.
  • 19 бай Шиле

    1 0 Отговор
    Защо го няма Borislav да мъцне нещо за Путин?Да не би да са му спрели ДМС-тата от Козяк?