8 Декември, 2019 16:20 47 471 24

Разкриха най-големите перверзии на Пабло Ескобар

  • пабло ескобар-
  • перверзии-
  • ескобар-
  • наркобарон-
  • колумбия

Жестокостта на Ескобар не е знаела граници

Разкриха най-големите перверзии на Пабло Ескобар - 1
Снимка: Wikipedia

Пабло Ескобар брутално разчленил 49 свои любовници тийнейджърки само в рамките на три дни по време на своята ера на терора в Колумбия. Момичетата са били избити, защото са били "доносници" на конкурентни картели, пише в. "Дейли Стар". Най-известният наркобарон в Южна Америка, който успя да натрупа богатство, равняващо се в момента на 60 милиарда долара, бе застрелян от полицаи преди 26 години на покрива на къщата си. Ескобар е предшественикът на Ел Чапо, чийто картел Синалоа запълни вакуума в трафика на дрога, причинен от срива на картелите Меделин и Кали в Колумбия.

Жестокостта на Ескобар не е знаела граници. Той е убивал конкуренти, политици, дори е взривил пътнически самолет, пълен с хора. Въпреки това, в подхранваното от дрога насилие в Колумбия през 80-те и 90-те години на миналия век, едно убийство на 49 момичета води до огромен шок за страната и света. В рамките на три дни телата на измъчвани и убити млади момичета са намерени около дома на Ескобар в Меделин. Всичките са били известни на полицията, като жени за забавления по време на секс партита на Ескобар и други членове на неговия картел. Твърди се, че Ескобар казвал на своите проститутки: "Момичета, дръжте се подобаващо, не казвайте нищо, защото може да бъдете убити за това". Също е известно, че Ескобар не е изпитвал жалост към никой, който е донасял за него.

Момичетата, които той е набирал да спят с него срещу пари, са били на възраст между 14 и 17 години, често прохождащи моделки, пише Блиц. Момиче, оцеляло клането на своите 49 колежки през 1987 година, разказа за в. El Tiempo през 1991 година, че екзекутираните са предали наркобарона, снасяйки информация за него на негови конкуренти. "Намериха моя приятелка, която имаше кръст от дупки от куршуми по тялото си. Намериха я до пътя. Измъчвали са я. Обвинили са я, че се е сдушила с враговете на Пабло", казва оцелялата.

Попитана защо Ескобар е убил момичетата, тя казва: "Ако проговориш или снасяш, си мъртъв". "Онези, които слушат разговори, които не трябва, са ходещи мъртъвци, казва тя. Въпросното екзекутирано момиче дори е нямало 15 години и е идвало от беден селски район, както повечето държанки на наркобарона. В своята книга "Операция Ескобар", писателят Герман Кастро Кайседо твърди, че Ескобар най-много е обичал момичета между 14 и 17 години. Част от мита за Ескобар е било това, че много хора са го смятали за нещо като Робин Худ, а жените са си мислели, че като спят с него, те ще успеят да направят важни контакти в бъдеще.

Момичетата са казвали: "Той е мъж, който защитава, мъж със самочувствие, ако Пабло обещае, той изпълнява". По думите на Яро Васкес, член на картела Меделин, Ескобар е бил обсебен от девственици. "Единствената перверзия, която знам за него, е да отнеме девствеността на момиче, като го накара да прави секс с опитна лесбийка. Обичаше да вижда как момиче целува друго момиче за първи път и как една жена докарва друга жена до голям брой оргазми", разказва престъпникът, известен с прякора Попай. По думите на наркобандита, Ескобар никога не се е друсал с дрога, макар че е трафикирал тонове от нея. "Нито пък се напиваше, само няколко бири и това беше", казва той.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 43 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    79 25 Отговор
    Глупости!!! Що не пишете, че ги изял!

    Коментиран от #5, #23

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Глупости, АМА от Колумбия

    61 11 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Има снимки на ел Чапо как реже глави с моторна резачка!!!!!!!! на "предатели" с маска е но е доказано че е той , Тъ кое са глупости? Как се ръководи тази организация? Единствения начин е да си Брутален.

    Коментиран от #9

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Е, да, ама

    67 21 Отговор
    В Демокрацията е герой! САЩ дори направиха сериал за да го възхваляват! Все пак това са американските ценности! Убиха го, защото стана мн силен и създаваше проблеми с егото си, а освен това Ескобар си изигра ролята, която му възложиха от САЩ - чрез него да се докопат до власт над дрогата в Колумбия! Съшо така трябва да ощипят данъкоплатците с няколко милиарда годишно за ФЕЙК борба с дрогата и УЖ независимите нарко барони

    Коментиран от #10

  • 9 тооя па,тоя па........

    51 10 Отговор

    До коментар #5 от "Глупости, АМА от Колумбия":

    Има един затвор Гуантанамо,там една държава ощо по-брутално насилва хора съвсем законно.И дори маски не си слагат,не го крият от никого.

    Коментиран от #17

  • 10 Гошо

    22 45 Отговор

    До коментар #8 от "Е, да, ама":

    Абе многознайко,къде си се учил да правиш такива анализи,бе?Там в СССР много сте чели марксизъм ленинизъм!

    Коментиран от #12

  • 11 .....

    19 7 Отговор
    Пичове , много глупости четете и гледате ......
  • 12 Бачо Киро

    54 8 Отговор

    До коментар #10 от "Гошо":

    Гошооо, Гошо... Прасе ли си, човек ли си... Сериозно ли мислиш, че случаен човек може да вкарва дрога в САЩ за милиарди и да коли и беси без подкрепата на тайните служби... Или викаш така, както са го гръмнали накрая, преди това не са можели, а? Що коментираш неща, които ти идват в повече... Никой не може да стане фигура от такова значение в такъв вид бизнес, че и не само, без да има нужната подкрепа.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ХХХ

    26 0 Отговор
    А, ОЩЕ ПО-ИЗУМИТЕЛНО Е,ЧЕ ТОЧНО ТОЗИ, КОЙТО ДАВА ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ "ПОПАЙ" Е ЛИЧНИЯТ МАСОВ УБИЕЦ НА ЕСКОБАР И СПОРЕД СЛУЖБИТЕ НА САЩ С НАД 3000 УБИТИ ОТ НЕГО!! В МОМЕНТА Е НА СВОБОДА В КОЛУМБИЯ..?!?!!
  • 15 Глупотерий

    9 2 Отговор
    Крива информация, не р на покрива на къщата си а е на покрива на квартира-скривалище
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Пако

    10 6 Отговор

    До коментар #9 от "тооя па,тоя па........":

    Насилва ги но,демократично.,,
  • 18 6226

    7 4 Отговор
    преди това им е панирал п..те и са ги сеерврали за вечеря
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Гледач

    9 15 Отговор
    Браво на Ескобар ТОЧНО така трябва.ЕДИН ТАКЪВ ЧОВЕК В БЪЛГАРИЯ НИ ТРЯБВА. СМЕЛ РОДОЛЮБЕЦ.ТОЙ Е ПОСТРОИЛ, УЧИЛИЩА ЦЪРКВИ, СПОРТНИ ЗАЛИ , СТАДИОНИ
    И БОЛНИЦИ.
  • 21 Хуарес

    6 1 Отговор
    Дайте нещо и за Амадо Карило Фуентес
  • 22 Enichar

    2 6 Отговор
    Pichove, znaete li che go ubiva nas bulgarski sniper?
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Jaimie

    2 3 Отговор
    My family members every time say that I am killing my time here at web,
    but I know I am getting familiarity daily by
    reading thes good articles.
    Barcelona Tøj