Last news in Fakti

11 Декември, 2019 05:40 6 026 22

Убиха жестоко сина на шейх в центъра на Лондон

  • улийство-
  • шейх-
  • лондон-
  • богатство

Жертвата е най-малкият син на шейх Абдулах ал Арайми – основател на „Ал рейд Груп“, която през 2018 година откри търговски център в Мускат за 130 млн. паунда

Убиха жестоко сина на шейх в центъра на Лондон - 1
Снимка: Instagram

Студент от Оман беше наръган пред магазин „Хародс“ в Лондон заради часовник „Ролекс“ и почина от раните си. Оказа се, че той е бил син на шейх – основател на една от най-големите империи за недвижими имоти в Близкия Изток, съобщи Novini.london, позовавайки се на британския „Стандард“.

Убитият е 20-годишният Мохамед бин Абдулах ал Арайми. Той излизал с приятел от ресторант в Найтсбридж в петък, когато бил нападнат.

Счита се, че той се е опитал да окаже съпротива на нападателите, при което той бил наръган с нож в гърба и паднал на земята под елхата близо до луксозния магазин за бижута.

Мохамед е най-малкият син на шейх Абдулах ал Арайми – основател на „Ал рейд Груп“, която през 2018 година откри търговски център в Мускат за 130 млн. паунда.

Семейството се смята за много близко до управляващата династия в Оман. То прекарвало голяма част от годината в Лондоон и притежава няколко апартамента в Найтсбридж срещу хайд Парк.

Приятелят на Мохамед е бил ранен, но вече е освободен от болницата.

От лондонската полиция са категорични, че нападението е извършено с цел обир.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гербераси долни

    37 3 Отговор
    И там има гадове за бесилото.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Синеокия шейх

    27 1 Отговор
    Щом е син на шейх значи и той е шейх
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    38 11 Отговор
    БОГ ДА ГО ПРОСТИ ЧОВЕКА НЕ ВСИЧКИ МЮСЮЛМАНИ СА ЛОШИ ВСЯКА РЕЛИГИЯ ИМА ДОБРИ И ЛОШИ ХОРА ВСЕКИ ЧОВЕК Е РАЗЛИЧЕН

    Коментиран от #9

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 3 Отговор

    До коментар #5 от "Народонаселението деградира":

    ТОВА НЕ СЬМ ГО ПИСАЛ АЗ КРАДЬТ НИКА НО САЙТОВЕТЕ ЗНАЯТ КОЙ КОЙ Е ИМАМЕ АЙПИ АДРЕС ТАКА ЧЕ ДА МИ КРАДЬТ НИКА И ДА ПЛЮЯТ ТО ВОЛА РИЕ НА ГЬРБЬТ МУ ПАДА БОГ ДА ПРОСТИ ЧОВЕКА ВСЕКИ ЧОВЕК ЕРАЗЛИЧЕН

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Знам знам🙄

    11 4 Отговор

    До коментар #4 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    И аз съм от Козлодуй. Само че пич както Господ така и Аллах наказва и показва. Тука един невинен плаща на баща си греховете пред бога. Само погледни божия парадокс. Дал сила и богатство на бащата да може да му растат в охолство и спокойство децата. А после пратил крадеца да убие заради същото това охолство.

    Коментиран от #12

  • 10 Ню Йуръп

    16 2 Отговор
    Каква ирония....най-вероятните извършители са мюслита или други неинтегрирани бежанци в Лондон.

    Коментиран от #16

  • 11 Гост

    19 4 Отговор
    Най вероятно по неоспорими косвени доказателства КГБ го е убило.По лична заповед на путин.Не може да не е било така.Часовникът сто процента е вече в Русия.Най вероятно.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Обикновен Бг

    10 0 Отговор
    Англетата ще трябва сега спешно да намерят извършиТЕЛ.
    Вище цитатът :
    Семейството се смята за много близко до управляващата династия в Оман.
    А Оман е най-големият куповач на английско оръжие. Също така "пенсионирани" английски военни са инструкторите на армията в Оман.
    Също така и, най-вече, там се намира едн от най-големите терминали на Бритиш Петролиум.
    Има и още много фактори за англетата в Оман. А и това убийство УЖАСНО МНОГО ще засили натиска върху султана на Оман от ревностните мюсюлмани които все по силно искат султана да изгони англетата.
    Тъй, че сега в Англия се търси спешно извършител, куцо, кьораво, сакато, няма значение. Е при задтржането му ще окаже "въоръжена съпротива" и знаете так е.
  • 14 СССРБарета

    5 2 Отговор
    Утре ще прочетем в Дойче Веле че на базата на предполагаеми доказателства 100% е виновен Путин! заради американските санкции бил много обеднял пък не можел да си купи Ролекс и затова лично изпратил агенти на ГРУ да му го доставят! И затова има неуспорими предполагаеми доказателства!
  • 15 Възмутен

    5 2 Отговор
    Обръщам се към автора на статията.
    Не мога да повярвам,че толкова неграмотен човек като вас се нарича журналист.
    Господин “Лондоон или лондон” Бих желал да ви информирам,че от болница хорат биват изписвани,за разлика от полицията,където биват освобождавани.
  • 16 Панагюреца

    2 3 Отговор

    До коментар #10 от "Ню Йуръп":

    Овчо .мюслитата са итегрирани отдавна.само ние бълхарите овци в анцузи не сме итегрирани и никой нени ще.
  • 17 СПЕЦИАЛИСТ

    5 0 Отговор
    ЩО НАРОД ИМА ЗА БЕСЕНЕ И КЛАНЕ НЯМАТЕ ПРЕДСТАВА
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 РЗС

    3 1 Отговор
    да ги тачат тия дето ги ръгат и убиват, негри и пакита и да ни гонят нас дето им вършим мръсната работа и им слугуваме, е това е падение на една умряла империя, дето само копае дъното
  • 20 Знам знам🙄

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Ел шизо":

    Абе изтриха ми отговора. Иначе Шизо моо викаш комунист на дядо си. Аз съм социалдемократ. И що не питаш на шейха хората в Оман откъде са му парите. Там шейхът е като робовладелец с подкрепата на некои каубойски велики сили. А някой мъж не за свободи и човешки права, а сценката от посолството в Истанбул. Много мразя псевдодемократи като тебе. А прочети малко за оня район. Ама недей по добре каубойците ще ти кажат как да мислиш и да се чувстваш.
  • 21 факт

    1 1 Отговор
    пак ли кралицата е виновна!?
  • 22 Шейх

    3 0 Отговор
    Няма как това да стане в една от водещите демокрации в света. Там хората са миролюбиви, отзивчиви, въпитани..... То не е като в "рашистан", нали Борко?
    Да се внушава на хората, че ГРУ и лично Путин са пратили агенти, маскирани като пакистанци, за да премахнат Мохамед бин Абдулах ал Арайми, по-известен като Юрий Бестужев- бивш агент на КГБ, а сега е избягал в Англия, за да се бори срещу репресиите в Русия.
Новини по държави: