19 Декември, 2019 16:40 3 515 24

Трифонов иска да научи политиците да се страхуват

  • слави трифонов-
  • политици-
  • швейцария

Швейцарска медия анализира политическата кариера на водещия

Трифонов иска да научи политиците да се страхуват - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Немскоезичният всекидневник Neue Zürcher Zeitung излезе със специален материал за политическата партия на Слави Трифонов.

Изданието се издава в Швейцария. От там припомнят, че Трифонов обяви политическите си амбиции по време на последното издание на своето шоу.

Коментира се, че Трифонов не иска да е обикновен политик, но е привлечен от политиката със своя политически проект. Трифонов се посочва като институция на българската сцена, като изнася концерти от 19-годишна възраст.

От шоуто му бяха излъчени 4200 издания, някои от които имат мечтани рейтинги. Припомня се, че със своята популярност той е успял лесно да привлече подкрепа за своя референдум за реформи.

Макар той да не е парламентарно представен, се смята, че е подкрепен от 10% от избирателите. Неговата партия може да бъде балансьор между правителството на консерваторите и представителите на националистите и социалистите.

Трифонов вече се е разграничил от проектите на Бепе Грило и Володимир Зеленски. Той често критикува медийната свобода в страната.

Изданието посочва, че българската медийна среда се доминира от Делян Пеевски и различни олигархични кръгове.

С призива на Трифонов за мажоритарни изброи, значимостта на отделните кандидати в България се повишава, а силната персонализация на българската политика ще се увеличи.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ЪРП

    12 7 Отговор
    ХАЙДЕ СЕГА ДА ХВЪРЛИМ ОЩЕ ЕДНО ОКО НА ЕДИНСТВЕНАТА РЕАЛНА И НЕ МАНИПУЛИРАНА ОТ ГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ АНКЕТА:
    https://fakti.bg/poll/941-za-kogo-shte-glasuvate-ako-izborite-sa-dnes

    Коментиран от #21

  • 5 Хайде бе

    9 15 Отговор
    Верно ли иска да ги накара да се страхуват? Тези ще го размажат за нула време, ако го приемат насериозно. Ама не го....
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ЪРП

    22 5 Отговор
    НАЙ-МНОГО МЕ ЗАБАВЛЯВАТ ЖАЛКИТЕ "ГОЛЕМИ" БГ ТЕЛЕВИЗИЙКИ ,КОГАТО В ЦЕНТРАЛНИТЕ СИ ЕМИСИЙКИ НОВИНКИ НИ ЗАЛИВАТ С ПУМИЙНА , ЖАЛКИ, МИЖАВА И ЕЛЕМЕНТАРНА ПРОПАГАНДА ОТ РАЗНИ ПОДОБИЯ НА СОЦИОЛОЗИ И КЪДЕТО ГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ СА ТОТАЛНИТЕ "ВОДАЧИ" .......А, ПАРТИЯТА НА СЛАВИ ЗАБИТА В 9-ТА ГЛУХА............ХАХАХА.......МНОГО СА ЖАЛКИ С ТАЗИ ЕЛЕМЕНТАРНА И ОТКРОВЕННО МАЛОУМНА ПРОПАГАНДА

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Телевизионен съд

    16 3 Отговор

    До коментар #8 от "El chochone":

    И по всички радиостанции пускат едни и същи новини.Бесни кючеци и изведнъж хоооп.....и новини за финансова стабилност и просперитет и за вожда разбира се.

    Коментиран от #12

  • 11 Трифонов.

    14 6 Отговор
    Вчера дойде в политиката, днес в Швейцария говорят за него. Интересно. За Бойко Швейцария одумвала ли е нещо?
  • 12 EL chochone

    6 1 Отговор

    До коментар #10 от "Телевизионен съд":

    Да, точно така е! :)
  • 13 Обречена държава

    11 14 Отговор
    Как да имаме вяра на човек, който още преди да има и грам власт се разнася, като мутра с джипове и минимум половин дузина гавази !?!? Какво, като стане премиер с танкове ли, ще се движи ? Толкова ли го обичат хората, че чак така се пази от народната любов !?!? Слави не е нищо повече от нов Диктатор, който да замени сегашния ! Не, Мерси!

    Коментиран от #15, #20, #22

  • 14 реалиста

    6 0 Отговор
    ами като на 240 глупака не им се нрави някой да им разджурква статуквото
  • 15 член на нтд

    10 2 Отговор

    До коментар #13 от "Обречена държава":

    Слави не се разкарва с охрана заради "народната любов" , а заради "политическата любов" , приятелю. И да , 9% според всекидневника,но нека не забравяме,че все още публично нищо не се знае за партията и кандидатите, които впрочем ще ви впечатлят ,просто почакайте. Иначе и С.С. дойде с екип от специалисти преди години и с голямата надежда,но каква стана тя... Е , нямаме какво да губим,в момента на трапезата са само л**на,а при Слави е въпросително какво ще вечеряме,но за всеки случай няма как да бъде по-лошо от настоящето. Поздрави!
  • 16 нали

    3 3 Отговор
    и как ще ги научи като ТОЙ ОЩЕ СЕ НАПИКАВА ВЕЧЕР???
  • 17 Иван

    9 0 Отговор
    Вие не разборате, ли че трябва силно гражданско общество, а не поредния, къде ще ви "оправи". Сами да искате облаги от политиците и да ги постигате, ако се наложи с инат и сила. Като тука в Гърция, как е.Криза ли имало? Нали гледам за какво става въпрос съберат се минимум около сто хиляди гърци по площадите блокират транспорта, поотупат полицайте и хоп политицоте им намират парите. 2000евро им е пенсията и ламтат за още. А на година в завод от заплата се печелят, между 40-50хиляди евра и все се оплакват, че им били малко, и само стачки им дай. А в България излезнат 2-3хиляди полицайте им ударат шамарите и егати протеста. Като не си отстояваме своето така ще е 240 охранени търтей, могат и се бъзикат с цял народ. По добре емигрант, защото нищо не мога да направя сами, отколкото живота да ми мине в отцеляване и мизерия. Но пак почти всичките ми пари си ги харча в България. И си обичам родината.

    Коментиран от #18, #19

  • 18 Тъй е.

    8 0 Отговор

    До коментар #17 от "Иван":

    Тоя народ да се съберат заедно, да направи нещо е чудо. Питай Левски къв зор е бил.
  • 19 ГЕОРГИ

    5 0 Отговор

    До коментар #17 от "Иван":

    Не само в Гърция, хората си отстояват правата. Навсякъде при развитите демокрации е така. За България няма шанс,не и в този живот.Разбирам и споделям това което си написал.
  • 20 Опа

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Обречена държава":

    Прочете ли изобщо статията? Прочети я пак, пак и пак дано я разбереш накрая
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Ново

    0 1 Отговор

    До коментар #13 от "Обречена държава":

    Като не гласувахте за виденов станишев орешарски кои вие виновен сега същелява ме за тях но имаме си радев нинова какво ние
  • 23 ЗЛОБЕН

    1 0 Отговор
    О, О НЕРАЗУМНИЙ. БЪЛГ. НАРОДЕ ДО ТАМ ЛИ Я ДОКАРАХМЕ ЕДИН ОТ НАЙ- ГОЛЕМИТЕ ПРОСТАЦИ ОТ ПУБЛИЧНИТЕ ЛИЧНОСТИ ДА ИСКА ДА УПРАВЛЯВА КЛЕТА БЪЛГАРИЯ. АБЕ БЪЛГАРИ НЕ ЧУВСТВАТЕ ЛИ СРАМ САМО КАТО ГОВОРИТЕ ЗА СЛАВИ ТРИФОНОВ. ТА ЗА19 год. ТОЙ ОПРОСТАЧИ ПОЛОВИН ПОКОЛЕНИЕ. МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ОСПОРИ И ЕДНА ДУМА ОТ КАЗАНОТО ПО- ГОРЕ ?
  • 24 цербер

    2 0 Отговор
    Слави Трифонов наложи чалгата и кючеците в българската музика,негова е вината за разпространението на простотията в обществото. Това плезене по концертите и показване на сатанински жестове за какво беше? И тоя ще управлява страната? ДА НЕ БЪДЕ!
Новини по държави: