Last news in Fakti

24 Декември, 2019 11:36 2 684 1

Борис Джонсън каза на британците да не се карат

  • брекзит-
  • борис джонсън-
  • карат-
  • великобритания-
  • коледа

Съвсем скоро Великобритания ще напусне ЕС

Борис Джонсън каза на британците да не се карат - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Британският премиер Борис Джонсън призова в коледното си послание британците "да не се карат много", съобщи AFP.

Той не произнесе нито един път думата "Брекзит", нито говори открито за излизането на Обединеното кралство от ЕС на 31 януари. В това специално време в годината имаме повод да празнуваме за доброто, което предстои, и да прекараме време със семейството и приятелите си, каза Джонсън.

Застанал пред голяма елха, окичена с лампички, консервативният лидер призова британците да се сетят "за християните по света, които търпят гонения".

Той каза "огромно благодаря" на служителите на Националната здравна служба, която беше в центъра на кампанията преди изборите в Обединеното кралство на 12 декември. Джонсън бе обвинен от лейбъристката опозиция, че искал "да продаде" службата на САЩ.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    2 3 Отговор
    Барни ръбъл ко казал не ма,,,, дано се разпадне кралството
Новини по държави: