Last news in Fakti

31 Декември, 2019 09:27 1 511 2

Британската опозиция ще покаже съпротива

  • великобритания-
  • опозиция-
  • джереми корбин

Джереми Корбин с новогодишно обръщение

Британската опозиция ще покаже съпротива - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Лидерът на британските лейбъристи Джереми Корбин призова опозицията да покаже съпротива на правителството на премиера Борис Джонсън, съобщи The Telegraph.

Според него, партията продължава да има силни позиции. Той призова да бъде продължена борбата с неравенството.

„Партията преминава през труден период. Движението обаче продължава да е силно и ще продължава да се съпротивлява в парламента и по улиците“, заяви Корбин.

Партията не успя да спечели парламентарните избори във Великобритания. Така консерваторите получиха пълно мнозинство в парламента.

Корбин вече обяви, че ще се оттегли от лидерския пост. Сега се очакват избори за нов лидер.

Според него е важно да се продължат политиките на партията.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 среднощен

    7 0 Отговор
    Цинизмът на съвременните леви партии вече взима своите жертви..! Когато лидерите в ляво започнат да защитават корпоративни интереси и интересите на олигархията идва времето на националистическите настроения в дясно - което също е демагогия и лицемерие.., но работи..? Брекзит е добър пример в защита на тезата ми. Най-добре е Корбин да се оттегли без много приказки..! Островът "пътува" на запад, но има цял един океан пред себе си докато стигне до САЩ - по-вероятно е да "потъне" в своите илюзии..!
  • 2 ПЕНКО

    2 0 Отговор
    направо си е : "АКО МЕ ОТВЪРЖЕШ- ЩЕ ТЕ ПРЕБИЯ " !!!!!!!
Новини по държави: