4 Януари, 2020 09:14 1 331 5

Заев: Спокойно, властта е в сигурни ръце!

  • зоран заев-
  • северна македония

Предсрочните избори в Северна Македония ще се проведат на 12 април

Заев: Спокойно, властта е в сигурни ръце! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

„С избора на временно правителство и Оливер Спасовски начело, изпълнителната власт се намира в надеждни ръце, особено когато става въпрос за основното ѝ задължение – да организира честни, демократични и ефикасни избори, които да обезпечат бърза и законова институционална процедура за избор на ново правителство“ каза лидерът на СДСМ Зоран Заев, който подаде оставка като министър-председател на Северна Македония, а предсрочните избори ще се проведат на 12 април, пише македонският вестник „Вечер“.

„Това временно правителство е в сигурни ръце, когато става въпрос за непрекъснатост на развитието на страна, която има тенденция към ръст“, добави той.

Според Заев сега всички политически структури в правителството са задължени да обезпечат по-нататъшното укрепване на институциите, а не препятствия вътре в институциите.

„Призовавам опозицията да бъде отговорна и да не злоупотребява с този преходен период. Навлизаме в година, когато след нова победа на СДСМ ще продължи да прави най-доброто на всеки наш гражданин, за да потвърди, че най-големите успехи не бяха случайни, а че са част от избрания и правилен път“, написа Заев в социална мрежа.

„Северна Македония и македонските граждани, цялата наша нация е достойна за евроатлантическото семейство на съюзници и приятели. Гражданите са водещи за прогреса и демократичните ценности и именно с решението на 12 април те ще засилят нашата вътрешна и външна интеграция“, добави Зоран Заев.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Све

    6 5 Отговор

    До коментар #1 от "Умри":

    Македония е повече държава от България . Боко Тиквата и компания са най-простите управляващи на земята, продали за стотинки настоящето и бъдещето на България...... Турция получи всичко: Южен поток, ядрена енергетика, образовани работници, пазара за селското стопанство, пристанища и летища, унищожиха образованието и здравеопазването ни...... БЪЛГАРИЯ Е ПРИМЕР ЗА ТОВА КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОЗВОЛИ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ. ПРЕВЪРНАХА НАРОДА В СТАДО
  • 3 Живко

    2 1 Отговор
    Само като му видя олигофренската муцуна на тоя Заю Баювски и ми става ясно, че македонята до един са олигофрени и идиоти.
  • 4 Не че нещо

    0 1 Отговор
    но с последната им "именна" система на Северно лунатиците, Оливера им не мое да е Спасовски ми требе да е Спасоски.
  • 5 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    С. АТЛНТИЧЕСКИ ДЪРЖАВИ СА САМО : ПОРТУГАЛИЯ;ФРАНЦИА ; БРИТАНСКИТЕ ОСТРОВИ ;САЩ И КАНАДА И ИСЛАНДИЯ И МАЛКО ОТ ДАНИЯ И НЕ ВСИЧКО ОТ ЩВЕЦИЯ И НОРВЕГИЯ !!! НЯМА ДРУГИ ОТ СЕВЕРНИЯ АТЛАНТИК И С ПРАВО ДЕ ГОЛ ИЗВАЖДА ФРАНЦИЯ ОТ НАТЮ !!!СОЛСКЯЕР Е НАЙ-СТУДЕНОТО МЕКОТЕЛО !!! ДРУГИТЕ ПРИШЛЯПАЦИ И ТУРЦИЯ СА ИКОНОМИЧИСКА ДРИШНЯ !!! АС СЪМ СЕ КЛЕЛ ДА ВОЮВАМ С НАТЮ -И ЩЕ СИ ИЗПЪЛНЯ КЛЕТВАТА !!!!!!!!
Новини по държави: