Last news in Fakti

13 Януари, 2020 07:21 2 044 8

Бъдещето на Меган и Хари ще се решава на кралска среща

  • принц хари-
  • великобритания-
  • кралицата-
  • елизабет втора-
  • меган маркъл

Меган Маркъл ще се включи в дискусиите по телефона от Канада

Бъдещето на Меган и Хари ще се решава на кралска среща - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Британската кралица свиква днес среща с най-висшите представители на кралското семейство - за обсъждане на бъдещата роля на херцога и херцогинята на Съсекс – принц Хари и Меган Маркъл, които обявиха миналата седмица, че възнамеряват да се откажат от финансовите си привилегии, произтичащи от високата им позицията в монархията.

Кралица Елизабет Втора е поканила във фамилното имение Сандрингам принц Хари, брат му принц Уилям и техния баща и неин син принц Чарлз, а Меган Маркъл ще се включи в дискусиите по телефона от Канада. Херцогът и херцогинята на Съсекс изненадващо обявиха, че ще се оттеглят от част от задълженията си и ще се стремят към финансова независимост.

Не се правят догадки дали на срещата ще бъде постигнато някакво решение, но кореспондентът на Би Би Си по въпроси на кралското семейство Джони Даймънд заяви, че надеждите са да бъдат набелязани следващи стъпки за определяне на новите бъдещи отношения на двойката с кралския двор, предаде БНР.

Очаква се принц Хари и Меган Маркъл да запазят сегашните си титли, но трябва да се изясни какъв ще бъде новият им статут, с какво ще им бъде позволено да се занимават, за да се издържат и как ще се осигурява охраната им. Междувременно „Сънди таймс“ съобщи, че принц Уилям е изразил тъга от „разкъсаната връзка с брат му“. Очаква се принц Чарлз, който е в Оман заедно с премиера Борис Джонсън, за да поднесе официални съболезнования за смъртта на султан Кабус бен Саид, да се върне навреме за срещата в Сандрингам.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Лора

    6 1 Отговор
    Дискусиите по брекзита свършиха,сега на едни млади ,образовани ,известни и красиви хора да се дискутира тяхната независимост,която поне аз я одобрявам...!

    Коментиран от #7

  • 3 Богатството е прокоба

    3 2 Отговор
    Сто процента старият прилеп е натякнал на Меган, че е никоя и тя си връща като води принца за носа. Интригите между бедни и богати в подобни семейства са страшни и това е навсякъде по света. Богатите винаги са алчни, надменни и деспотични....без изключение.

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Има и бедни търтеи

    5 0 Отговор
    И те са по опасни от богатите,защото отде намерят смучат като пиявици..!
  • 6 Читател

    3 0 Отговор
    Минах през 100 новинарски сайта в търсене на някой такъв, който да не ми надува главата новини за "кралското семейство" и като попаднах на тоя си викам (ей го Мартине твоят сайт). Тъй ама и тук се почна.
    Добре, известни са и за това пишат за тях! Да де ама с какво са известни? Май само това че са ИЗВЕСТНИ. Да сте чули до сега някое ВЕЛИЧИЕ да е изобретило нещо за човечеството или пук да е открило лекарство против болест?! Не сте, нали? Няма и да чуете.
    И изобщо, какво го интересува българина, дали дъртия крокодил с цикламените костюмчета днес е пъкнил памперса? Дали малкото Арчи си е показало маймунските гени...........
  • 7 Прислугата

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Лора":

    Да, Лорче, че са млади, млади са, но колко са образовани...не е много ясно. Иначе и аз одобрявам решението им да са независими,. Вземат си бебето и четките за зъби и където " очите им видят". Свят широк. Работа колкото и каквато искаш - от деливери (доставки ) и почистване по домовете до мениджър или изпълнителен директор. Може и собствен бизнес да стартират. Благотворителност - това може, но не е работа, осигуряваща доходи за живота на тричленно семейство. Така, че "независимостта" си има цена и правила.
  • 8 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    АЗ СЪМ АТЕИСТ -НЕ ЧЕТИ !!!...- ХАРИ ТИ СИ "СМЕЛОТО СЪРЦЕ " !!!МОНАРХИИТЕ СА НА ОСНОВА РЕЛИГИЯТА - /КУРВЕНСКИ НОМЕР НА ЕВРЕИТЕ -С ЦЕЛ ГЕПВАНЕ НА РАЗУМА / !!! "ГОСПОД Е ИЗГОНИЛ СИНА СИ /НАПРАВЕН С КЕФ И РЪЦЕ / -И Е РАЗПНАЛ СИНА СИ / НАПРАВЕН С ОНАЯ РАБОТА -ДУХ / !!!! А ПОСЛЕ ТРАЛЛАЛАХ И МУХА НА МЕД !!!!! НО ДАВИД СИ Е НАЙ-НАЙ А... / БАНКЕР/!!!!
Новини по държави: