Last news in Fakti

14 Януари, 2020 13:00 911 2

Републиканците искат изслушване в Сената

  • сенат-
  • доналд тръмп-
  • сащ

Те не са готови бързо да оправдаят Доналд Тръмп

Републиканците искат изслушване в Сената - 1
Снимка: Shutterstock

Сенатори от Републиканската партия обявиха, че ще отхвърлят всяко предложение за бързо гласуване в полза на американския президент Доналд Тръмп, съобщи USA Today.

Според членове на партията трябва да има изслушване и на двете страни. Това обяви сенатор Рой Блънт, който е водеща фигура сред републиканците.

Долната камара вече прокара решението за импийчмънт на президента. Това стана след обвинения за опити за политически натиск над украинското правителство.

Очаква се Сенатът да отхвърли обвиненията. Горната камара е с мнозинство на републиканците.

Самият Тръмп заяви, че би приел те просто да гласуват в негова полза. Лидерът на републиканците в Сената Мич Макконъл обаче може и да не успее да уреди бързо гласуване.

Очакванията са все пак Тръмп да бъде оправдан.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Йосарян

    1 0 Отговор
    Кое е чудното? Краварите са в необявена гражданска Война. Още по Веселко ще стане, при 2рият мандат на Перуката.