Last news in Fakti

20 Януари, 2020 08:40 1 993 11

За САЩ е добре да се разбира с Китай и Русия

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • русия

Доналд Тръмп иска добри отношения

За САЩ е добре да се разбира с Китай и Русия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският президент Доналд Тръмп заяви, че е убеден, че за страната му е добре да поддържа добри отношения с Русия и Китай, съобщи Fox News.

Той заяви това по време на разговори със земеделски представители в Тексас. Според него други страни не бива да употребяват САЩ за свои идеи.

„Ние не искаме да имаме отношения, които да са в ущърб за нас. Да сме в добри отношения с Русия и Китай, както и с много други страни е нещо позитивно“, заяви Тръмп.

Той вече успя да договори първата част от ново търговско споразумение с Китай. Опитва се да договори и по-добри отношения с Русия.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бачо Киро

    8 6 Отговор
    За всички е добре тея да се разбират, но няма далавера за определени кръгове така.
  • 2 ****

    12 6 Отговор
    Тези вече започват да се усещат,че със санкции и заплахи,не могат да ги спрат,и започват да изостават от тях и минават вече на заден план.А може и да целят като се опитат да се зближат с някоя от двете страни,и да се опитат да вбият клин между близоста на Русия и Китай,но сигурно няма да им се получи.
  • 3 Дамммм

    10 7 Отговор
    Еми добре е-иначе ще има шутове в амерските муцуни

    Коментиран от #7

  • 4 боцмана

    7 4 Отговор
    Добре ще е , защото много добре знаете кой може да ви подпали охранените задници , а е и за доброто на целия свят , защото когато атовете се ритат , магаретата страдат.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Лобут за кочината Рассия

    2 4 Отговор

    До коментар #3 от "Дамммм":

    Като в Сирия ли ? Защо са ги наритали пиянките като последните крастави помияри край Румейлан ,провинция Хасеке ?
  • 8 шщшшро7

    6 0 Отговор
    предизборни хитрости(колко съм печен-даже и импичм. не ме стряска), но по-вероятно лобира някаква зделка на някой търговец (метали, технологии) и после пак - раша Враг , путин престъпник , санкции и т.п. Егати дришляка !!
  • 9 Borislav popov

    3 1 Отговор
    Държавният департамент на САЩ издаде официален протест срещу Русия заради "непрофесионалната" среща на краварския военен разрушител "Рос", който влезе в Черно море. Корабът е обездвижен и руснаците го използват като симулатор за практикуване на военни операции.

    Това заяви лекторът на Белия дом Морган Ортегус по време на извънреден брифинг.

    Тя нарече действията на руските военни спрямо ракетния разрушител, който влезе в Черно море под американския флаг, като "безпрецедентно и необосновано груби".

    Коментиран от #10

  • 10 Borislav popov

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "Borislav popov":

    След като Рос преминал пролива Босфор, той бил посрещнат и придружен от руския кораб Вишни Волочек. Малко по-късно американският разрушител бе атакуван от руския комплекс за електронна война, в резултат на което екипът загуби контрол над кораба.

    Но руснаците не мислеха така и продължиха да се подиграват на американските моряци. Над имобилизирания кораб, който всъщност се превърна в целта, се появи изтребител Су-30, който имитира подхода към бойно нападение, което включваше унищожаването на Роса от въздуха.

    Началникът на Съвместните началници на щабовете на въоръжените сили на САЩ направи жалба до руските колеги за недопустимостта на превръщането на американски кораби в симулатори. Пентагонът протестира срещу такава тактика, която Русия не е първата, която използва в Черно море във връзка с кораби, плаващи под американския флаг.
  • 11 Borislav popov

    5 0 Отговор
    Преди това ракетоносецът Доналд Кук претърпя подобно „гостоприемство” от черноморската военна група на Русия. След това екипажът на кораба почти с пълна сила подаде до брега доклади за оставка и отписване.

    Американското командване се възмущава, че руснаците не искат да уважават демонстрацията на силите на НАТО в Черно море и вместо да коленичат провеждат учения за унищожаване на повърхностни цели, превръщайки частите на ВМС на САЩ в симулатори за поразителните си сили.