Last news in Fakti

20 Януари, 2020 11:40 2 756 11

Това е голям успех за САЩ

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • китай

Доналд Тръмп щастлив от споразумението с Китай

Това е голям успех за САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Президентът на САЩ увери , че търговското споразумение с Китай е най-доброто възможно, съобщи FOX News.

Първата част на сделката беше одобрена през миналата седмица. Договорени бяха нови правила за взаимна търговия.

Според Доналд Тръмп те са позитивни за американските фермери. Той разговаря с тях в Остин, Тексас.

„Мисля, че уредихме големи поръчки за вашия отрасъл. Това е голям успех за цялата ни страна“, заяви Тръмп.

Той заяви, че не е очаквал толкова добро споразумение.

В него Китай се ангажира да закупи огромни количества американска селскостопанска стока. Очаква се разширяване на споразумението.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    5 4 Отговор
    Галено ми викат бор че-кожено отвор че. Оооо риба щука, в карай ми я тука!!!Нищо чеи дебела. асъ много уйща съм смлела откак разшириха ми дупето в СеЦеЗето!!!

    Коментиран от #4, #8

  • 2 Робот

    12 4 Отговор
    Голям търговец е бай Дончо! На нас успя да ни продаде нищо за 4млрд лв!
  • 3 ****

    0 5 Отговор
    На този малоумен клоун,успехите нямат край,всеки ден една и съща мантра,а в края на всеки негов успех,америте го псуват до девето коляно.
  • 4 Баба Гицка

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    Много хубаво! Какво е обаче СЦЗ? Виж там нещо за "каскета" добави.
  • 5 стоян георгиев

    2 4 Отговор
    тръмп с поредния си успех,демек не постигна нищо по-различно от тва дето си беше с китаиците.само се дърви три години как ще им слага мита т.н.сега се разбраха в общи линии всичко да си остане както си беше и евентуално китаи да купува повече американски стоки,което обаче ако не се случи ,няма да доведе до нищо!тъпи номера на рижия идиот!същите му бяха споразуменията и с канадци и мексиканци,дето ги плашеше с кви ли не щуротии .
  • 6 Еl comandante

    0 4 Отговор
    Гaлeнo ми викaт курваланче-с дупе кът бостанче.Oooo рибa щукa вкaрaй ми я тукa. Нищo чe e дeбeлa aсъ мнoгo уйщa cъм cмлeлa oткaк рaзширихa ми дупeтo в CeЦeЗeтo.
  • 7 браво Китай

    4 3 Отговор
    трупът който съживихте после ще ви изяде главата.
  • 8 Borislav popov

    0 4 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    Американските адмирали са възмутени, че техните кораби в Черно море се използват като симулатори

    Държавният департамент на САЩ издаде официален протест срещу Русия заради "непрофесионалната" среща на руския военен разрушител "Рос", който влезе в Черно море. Корабът е обездвижен и руснаците го използват като симулатор за практикуване на военни операции.

    Това заяви лекторът на Белия дом Морган Ортегус по време на извънреден брифинг.

    Тя нарече действията на руските военни спрямо ракетния разрушител, който влезе в Черно море под американския флаг, като "безпрецедентно и необосновано груби".

    След като Рос преминал пролива Босфор, той бил посрещнат и придружен от руския кораб Вишни Волочек. Малко по-късно американският разрушител бе атакуван от руския комплекс за електронна война, в резултат на което екипът загуби контрол над кораба.

    Но руснаците не мислеха така и продължиха да се подиграват на американските моряци. Над имобилизирания кораб, който всъщност се превърна в целта, се появи изтребител Су-30, който имитира подхода към бойно нападение, което включваше унищожаването на Роса от въздуха.

    Началникът на Съвместните началници на щабовете на въоръжените сили на САЩ направи жалба до руските колеги за недопустимостта на превръщането на американски кораби в симулатори. Пентагонът протестира срещу такава тактика, която Русия не е първата, която използва в Черно море във връзка с кораби, плаващи под американския флаг.

    Преди това ракетоносецът

    Коментиран от #10

  • 9 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ПЕСНИЧКАТА : " АЛА БАЛА ПОРТОКАЛА -БАБА ТИ СЕ НА...ЛА " !!! ДОКАТО ИМА ЧАСТНИ БАНКИ И ЧАСТЕН ДЪРЖАВЕН "РЕЗЕРВ" - ЩЕ СЕ ЦЕЛИМ С РАКЕТИ ЕДИН В ДРУГ !!!!!!!!!!????????
  • 10 USMC

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Borislav popov":

    Леле какво съчинение ,в 1во джазбалетово диплом ще ти дадат.


    Само че , то е фантастика . В youtube има видео , всеки може да го гледа . Екипажа на Доналд Кук се смее на допотопната руска техника, най много се смяха на летящото буре Ка-27 , но също и на безаналоговите таралясници Су 24, за които се чудеха как изобщо още са на въоръжение.
  • 11 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ВСИЧКО Е ТОЧНО И ВСИЧКО Е НАРЕД !!! НЯМА НИЩО ЛОШО ДА СЕ СМЕЕШ НА РУСКАТА" ДОПОТОПНА ТЕХНИКА" - ПРЕД ПСИХОТЕРАПЕВТА СИ !!!!!!!!!!!!!!