Last news in Fakti

26 Януари, 2020 20:37 9 805 17

Учителка напусна работа след еротичен танц (ВИДЕО)

  • учителка-
  • еротичен танц-
  • оставка-
  • ксения

Учителка от Самарска област напусна работа след като в Интернет се появи видео, на което се вижда как тя изпълнява еротичен танц с питон по време на фирмено парти. След разговор между представители на министерство на образованието и нея, двете страни са стигнали до общо мнение, че подобно поведение е несъвместимо с педагогическата ѝ работа. Трудовият договор е прекратен по молба на преподавателката.

Учителката се казва Ксения. Занимава се с източни танци от 13 години, като 6 от тях танцува със змии и крокодили. Зад гърба си има и три циркови стажа. Ксения разказва, че за нея танците са хоби и начин за допълнителни доходи. В училище тя е работела като преподавател по информатика и сферите ѝ на дейност по никакъв начин не са се пресичали. Има три висши образования – педагогическо, юридическо и икономическо.

Бившата учителка разказва, че никога по никакъв начин не е афиширала пред учениците или колеги преподаватели. Дори не е танцувала в града, в който преподава.

Ксения разказва, че често е танцувала на корпоративни събития и сватби далеч извън пределите на населеното място, в което живее. Доскоро никой не е знаел за нейното хоби. През декември 2019 г. тя има представление на частно парти в нощен клуб Съзрани. Месец след това в мрежата се появява видео с нейното изпълнение. Бившата учителка предполага, че клипът е заснет от нейна позната, която вижда в нея съперница на съпруга си. Ксения е моли да свали видеото, но тя не го прави.

Ксения има две деца. Сигурна е, че с образованието, което има лесно ще си намери работа.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    17 8 Отговор
    Къв тоя травестит бе?
  • 2 Borislav Popov

    29 5 Отговор
    Странна представа за еротика имат тези хора !

    Коментиран от #15

  • 3 Дядо Вангел

    13 13 Отговор
    Това е българка русофилка
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 6 Отговор
    ВИДНО Е КАК Е ВЪЗПИТАВАЛА СВОЙТЕ УЧЕНИЦИ
  • 5 Anadolu Manafesi

    21 3 Отговор
    Той питоня по убав бе
  • 6 За ценители

    5 2 Отговор
    Пуснете си някое видео с Алекс Делора. Тази рускиня е сто нива под Делора!

    Коментиран от #7

  • 7 Алфа Вълкът

    11 2 Отговор

    До коментар #6 от "За ценители":

    И кво същата мазна кючекджийка. Кво са тия жени с тия кореми!
  • 8 Културна зала

    4 4 Отговор
    Културно шоу , изигран културен танц пред най готиния и възпитан клиент..! (Има и друга професия, та не е застрашена от глад...!)
  • 9 Бачо Киро

    13 1 Отговор
    Тц тц тц тц тц тц тц тц туй било еротичен танц значи.... Добре, че информираха, че трудно щях да разбера тоя хипопотам какво прави с тая сабя... Приличаше ми на Бойку при чаршафите...
  • 10 Хипопотам с прашки

    3 3 Отговор
    Ученици, на какво ви учеше тази,, убавица,,...?! (Ама пак е по за предпочитане от онази неуката и лилафката...!)
  • 11 смях

    14 7 Отговор
    И какво ви пречи танцът на тази жена. Тези танци нали са характерни за толкова обичаните от евроатлантиците мигранти - лекари, архитекти, инженери. Може би, трябва да играе джиндър, за да е всичко наред.

    Коментиран от #12

  • 12 Алфа Вълкът

    6 3 Отговор

    До коментар #11 от "смях":

    Ми то джиндър бе!
  • 13 Йозеф

    3 5 Отговор
    Не е трябвало да я уволняват, а да я прекълцат с лопата, каква еротика, какви 5 рублей... колхоза още живее в душите на ватниците.
  • 14 Луд

    5 3 Отговор
    Заради този гаден танц трябва да я изселят. Тази и затворник няма да възбуди.
  • 15 Яяяяя

    3 4 Отговор

    До коментар #2 от "Borislav Popov":

    Борка-ама това си ти май-добре трьскаш трьтката
  • 16 Гост

    4 2 Отговор
    Миленче , що не пишеш нещо за нашите даскалици - те май не падат по долу ...
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания