28 Януари, 2020 11:52 45 575 94

Българи на Острова разпродават покъщнина и коли

  • брекзит-
  • покъщнина-
  • коли-
  • ес-
  • българи-
  • великобритания-
  • референдум-
  • струмен паунов

Най-засегнати ще бъдат българите, заети в почистващия бранш

Българи на Острова разпродават покъщнина и коли - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Сред българите в Лондон не се наблюдават притеснения във връзка с предстоящото на 31 януари излизане на Великобритания от Европейския съюз. Това каза в предаването „Преди всички“ по БНР сънародникът ни Струмен Паунов, който живее във Великобритания от 16 години и има консултантска фирма там.

„Надяваме се всичките ни права да бъдат запазени, както е записано във всички споразумения между напускащата страна Великобритания и останалата част от Европейския съюз. В един развод няма как нещата да бъдат приятни и за двете страни. Всеки развод е неудобство и за двете страни“, коментира Паунов.

„За нас е важно, че засега до 31 декември има преходен период, който може да бъде използван от всеки да си уреда статута – да реши остава ли или си тръгва, да реши дали да дойде да учи в Англия. Трябва да се използва максимално този преходен период. Оттам нататък в резултат на преговорите ще видим дали ще бъдат въведени на 1 януари веднага визи или ще има продължение на преходния период. Това няма кой да го каже в момента“, посочи още Струмен Паунов.

„Напоследък, от два-три месеца забелязвам, че българите предлагат, разпродават покъщнина плюс коли, което значи, че голяма част от тях си тръгват. Освен това говорим с компании, които пренасят стоки на българите между Великобритания и България – тировете са доволно пълни. Има все пак и някакво движение към България. Не можем да кажем, че няма хора, които си тръгват“, разказа той. Какви са притесненията на сънародниците ни на Острова? Струмен Паунов откроява криминогенната обстановка, покачващата се инфлация и растящите наеми. Според него най-засегнати и уязвими от процесите на Острова ще бъдат българите, заети в почистващия бранш.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 45 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивайло

    193 24 Отговор
    Брекзит, мегзит, не ми дреме!!! Който не е в България а е там, да си му мисли, все пак си е негов личен избор!!!

    Коментиран от #10

  • 2 гост

    64 14 Отговор
    Нищо такова. Стават поданици на кралицата.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Електрошок

    99 10 Отговор
    Слушах интервюто.Тук то е с умишлено подбрани извадки.А поскъпването,от което се оплакват,е по-малко от тук!

    Коментиран от #34

  • 5 А стига бе

    186 24 Отговор
    В почистващият бранш...?!?! Демек там са като нашите братчеди в Чистотата--егати и европейското бьдеще-егати и общият евро-дом...Приеха ни в ЕС да им работим чистачи и боклуджии.Е това е светлото ни бьдеще
  • 6 някой

    62 16 Отговор
    Само че посланичката у нас каза друго.От догодина новите правила за емиграция ще важат за всички,включително и за тия които са в момента там и си мислят че като са пуснали за ,,уседналост,, и ще им се размине. Всичката тая патърдия беше колкото да сключат сделка с ЕСи после мигрантите които нямат образование да хващат пътя.Но има време, нещата не са съвсем еднозначни.

    Коментиран от #32, #63, #74

  • 7 Пинокио

    44 10 Отговор
    Пълни глупости, всичко си е по старому, никакви притеснения не съм забелязал. Коли и вещи се продават по всяко време.
  • 8 Eee

    20 22 Отговор
    Да,панически бягат от острова.
  • 9 Другия с коня

    124 14 Отговор
    Елате ...Елате пиленца при Батко,
    Да ви каже нещо сладко,сладко...
    Ще живеете щастливо с 600лв заплата
    и 200 лева пенсия....Родината ви Зове....
  • 10 гост

    106 50 Отговор

    До коментар #1 от "Ивайло":

    Много точно казано колега ! По-добре да работя за 1500лв тук от колкото да съм роб за 3000 - там...Е-л съм ги в колонизаторите !!!

    Коментиран от #12, #75

  • 11 гост

    90 22 Отговор

    До коментар #3 от "Българина":

    Там пък ако си мислиш ,че са цъфнали и вързали....ходи и ти !!! Имам приятели дето работят по 12-часови смени и взимат 1300паунда чисти...Отгоре на това живеят като мишки и всеки те гледа с възмущение -ооо този е българин-стойте на дистанция !!!

    Коментиран от #21

  • 12 Ивайло

    92 26 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    Навсякъде в чужбина чужденците и особено тези като нас от източна Европа, се третират като роби и хора втора ръка!!! Защо да им слугувам и да им изкарвам кървавите пари на длъжности, които за тамошните са подигравка и табу?!?

    Коментиран от #13, #16, #22, #24

  • 13 Kiril

    50 69 Отговор

    До коментар #12 от "Ивайло":

    Като си некадърен да си намериш престижна работа ще бъдеш роб който се Труди и има хубава професия ще си живее както ти никога няма да си живееш и 3 живота в БГ
  • 14 Айшето

    43 8 Отговор
    Да, продадохме ламарината на вторични суровини и сега идваме да чистим у беге то за 2000 паунда на месец ли, на година ли беше, Бах как не помни тая кратуна
  • 15 NSDAP

    91 45 Отговор
    До бай Ганьовците дето ги третирали като роби:
    Абе драги ми бай Ганьовци,вие сте отишли там без образование и без никакви способности.Отишли сте да бъдете хамали или да миете кенефи,а се оплаквате що работите много.Ами ще работите,то на запад така се работи.Не е като в комунистическо-циганският вилает наречен Мангалия/Булгаристан дето 1/2 от работното време да пушиш и пиеш кафе с някой колега пред магазина.Сестра ми завърши в Германия и работи при братята немци и взема 3500 евро на месец и живее добре.На кривата ракета,космоса й е крив.

    Коментиран от #20, #70, #90

  • 16 Груйо

    73 21 Отговор

    До коментар #12 от "Ивайло":

    Това са глупости. Ако си квалифициран, трудолюбив и знаещ език, никой няма да те гледа отвисоко, или третира зле. Ако не можеш да кажеш и дума на английски и отказваш да го научиш или не си квалифициран, тогава ставаш само за общ работник или чистач и много ясно че отношението ще е различно. От 8 години съм в Англия и нямам никакво намерение да се връщам в Бг за повече от 2 седмици в годината.

    Коментиран от #19

  • 17 NSDAP

    43 67 Отговор
    Добре,че вече границите са отворени,че човек може да избяга от комунистическо-циганският вилает наречен Мангалия/Булгаристан.Българите дето са в Англия няма да се върнат в Мангалия/Булгаристан поне,докато не се направи лустрация на комунистите и етническо прочистване.Вие,руските еничари и национални предатели може да плюете по САЩ,но САЩ винаги ще бъде фактор,а вашият клозет на име Русламистан скоро няма да го има.

    Коментиран от #53

  • 18 Не дейте да лъжете хората

    23 7 Отговор
    Продажници и юди изкариотски
  • 19 NSDAP

    29 45 Отговор

    До коментар #16 от "Груйо":

    Разбира се,че да глупости.Руските еничари(русофили,комунисти,сърбомани) имат за цел да ни унищожат и са ни отдалечат от нашите арийски братя германци и италианци.Не стига,че едно време просверихме тъпите и неграмотни славянски диваци,а сега ни откраднаха езика и го водят славянски,а той е български език.Езика на Спартак,на Орфей е българският.Готиката и изобшо готите са български/тракийски племена и езика им е едно към едно с днешните българи.Славяните са едни безкултурни диваци от Балтика,дето за целият си жалък живот нещо не създават.

    Коментиран от #59

  • 20 Колко се радвам че те управлява ппГроб

    18 18 Отговор

    До коментар #15 от "NSDAP":

    за хора като теб се радвам че теглиш хумота робски в БГ

    Коментиран от #27

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Това че някво мекере

    23 7 Отговор
    Отишло там да се занимава с далавери казало че забелязвал че българите разпродава ли всичко и се връщали в Бг че е по хубаво. Не граничи с истината много е далече от нея. Интересно как отиваш в друга държава и си правиш фирма откъде пари. А.

    Коментиран от #41

  • 24 Генчо

    36 8 Отговор

    До коментар #12 от "Ивайло":

    Аз от 6 години работя в чужбина. Мойте колеги
    се отнасят много с мен. Тук има една поговорка. Каквото си надробиш това ще сърбаш.
  • 25 UK Citizen

    10 3 Отговор

    До коментар #21 от "Българина":

    Подкрепям коментарът ти +
  • 26 Коалиция за Устойчиво Развитие

    33 6 Отговор
    Ние прогонените българи от некадърното управление на държавата и мафията сме добре и дори като част от модерното робство звучи някак достойно пред не модернизирането робство в Бг да работиш за 610лв или дори за 1000лв като сметките ти надвишават.

    Коментиран от #28

  • 27 NSDAP

    39 18 Отговор

    До коментар #20 от "Колко се радвам че те управлява ппГроб":

    Работя в София в една туристическа компания и взимам добри пари.Нищо не ми липсва и нямам намерения да напускам България,въпреки комунистическо-циганската обстановка.Пак повтарям,това че вие нямате никакво образование и работите за жълти стотинки,не означава че всички българи сме такива.

    Коментиран от #78

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Гост

    58 12 Отговор
    Българин в чужбина си остава чужденец за цял живот . Колкото и да си образован и работлив , никога няма да си част от тяхното общество , за тях си оставаш чужденец ЗАВИНАГИ !!!

    Коментиран от #38

  • 31 ПЕНКО

    12 9 Отговор
    В ТАКАВАТА НИДЕРЛАНДИЯ-НЕ МОЖЕШ ДА РАБОТИШ В ПОЧИДСТВАЩИЯ БИЗНИС -АКО НЕ СИ ТУРЧИН !!!! ЗА ДА ЧИСТИШ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ -КАКЪВ ТРЯБВА ДА СИ -И КОЙ ДАВА ЛИЦЕНЗА НА КОГО И НА КОИ !?!?!?!? АЙ КРАЛИЦО БАБИШКЕР И МИНИСТЪР ТЪРБУШОН !!!!!!!!!!!!!!!
  • 32 Глупости

    11 2 Отговор

    До коментар #6 от "някой":

    Кой ще им върши черната работа...Не всички от емигрантите там стават за това.
  • 33 Don

    20 7 Отговор
    пaтлaджaнeстите да си стоят там в Обединеното кралство .
  • 34 Не религиозен

    29 8 Отговор

    До коментар #4 от "Електрошок":

    Поскъпването е такова, че мои роднини, които живеят там от 7-8 години купиха къща, която изплащат. Дъщерята завърши висшето си образование там .. Всяка година ходят на почивка по няколко пъти в Испания или другаде. Всеки ползва лична кола. Работят и четиримата. И нищо не плащат, ако се наложи операция в болницата...

    Коментиран от #36, #56

  • 35 водач на МПС

    39 7 Отговор
    не мога да отрека, че тука съм като роб-зомби, ама и при тия англета дето винаги са ни мразели е още по-голямо унижение, то па не всичко е пари за някои хора
  • 36 Електрошок

    24 2 Отговор

    До коментар #34 от "Не религиозен":

    За мен е добре там,където има справедливост.Другото е втори план.А как се чувстваш-втора категория или равностоен е вътрешно усещане или както ти предпочиташ-дадено от Бога.

    Коментиран от #60

  • 37 1234

    14 4 Отговор
    Много съм ги виждал тези образовани българи в чужбина научили малко език,викат приятелите си,някои роднини даже и хайде ще печелим лесни и бързи пари зад гърба им ,съдружници ли не ги правят и тем подобни
  • 38 Глей ти

    38 3 Отговор

    До коментар #30 от "Гост":

    Лошото е, че българина е чужденец и в собствената си държава.

    Коментиран от #47

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 батгъри

    24 2 Отговор
    ша цъфнат и ша вържат англосаксонските микерета като излезат от ЕС.Ша измрат кат въшки на тая тяхната скала.Те са свикнали цял
    живот целият свят за тях да работи ама тая свърши
  • 41 NikNay

    12 4 Отговор

    До коментар #23 от "Това че някво мекере":

    Оффф, как да ти го обясни човек , че да се отвори фирма на Запад не се искат много пари а ум. Няма рушвети, няма банкети, няма рекет от държавата . В и кредити да отваряне на нова фирма се дават с преференции.
  • 42 SS man

    31 13 Отговор
    Аз имам мнение за бг.имигрантите,и то е едно-ПЛЪХОВЕ!Ако зависеше от мен,щях да им отнема правото да гласуват!Нека гласува този,който си живее в страната,Ане разни плъхоци,от цял свят...

    Коментиран от #49

  • 43 Тарикат

    28 10 Отговор
    На кой му пука за булгаристанските бели роби ?! Продължавайте да скубете пилета, да чистите риба, да товарите, да берете не-нам-кво-си, това можете, това правите. И никога не забравяйте : Допуснали са ви там да робувате, не щото сте много умни и способни, а щото сте ЕВТИНИ ! Аз и тук съм си твърде добре !

    Коментиран от #66

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Студент в Шотландия

    21 7 Отговор
    Тука сме над 300 човека.Не плащаме такси в университетите,няма дискриминация,отношението е страхотно,помощ отвсякъде.Няма човек дошъл тук с диплома под 5,70 от средното ,повечето говорим по два езика,/без български/.Никой не ни гони,напротив ,очакват да останем да работим тук.

    Коментиран от #73

  • 46 SS man

    1 1 Отговор

    До коментар #44 от "ПЕТКОВ":

    Аааа не така колега,кажи честно,какво по дяволите,са ти направили масаите,имай милост!
  • 47 Прав си

    10 0 Отговор

    До коментар #38 от "Глей ти":

    Не само кат чуждинец.
    Правата са му ограничени щото мангустите са с приоритет на всякъде.
    Та нали само те са избирателите,ааа и турчеещите се дет ги карат до урните с тояжка.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Странно

    8 1 Отговор
    Изтриха коментар ,в който се казваше ,че образованите и специалистите са търсени и никой не ги гони.
  • 52 filo

    22 2 Отговор
    Всеки решава как и къде да живее, но смятам, че ако си кадърен и в България ще си добре сред близки и приятели и най-вече у дома. Какво по-хубаво от това. Все пак камъкът си тежи на мястото.
  • 53 хдъ

    10 0 Отговор

    До коментар #17 от "NSDAP":

    Когато пишеш комунистическо-цигански вилает,по правилно е герберастко-цигански вилает,защото много от Герб са бивши комунисти.

    Коментиран от #58

  • 54 КобилкинаБГ

    17 5 Отговор
    Престанете да си мерите образоваността. Българите сме велик народ, устоял повече от хилядолетие. Аз пък се надявам тези хора да си дойдат в България, защото тук вече не можеш да намериш мислещ човек за каквато и да е работа. Застаряваща нация сме, дори един бунт не можем да спретнем без тези зад граница. С пенсионери революция не се прави. Дано Кралицата поне ме разбере!
  • 55 Лъжете безсрамно

    13 3 Отговор
    Живея в Англия и по-глупава статия от тази не бях чел. Който си работи честно няма да има никакъв проблем и никаква промяна. Дори не съм сигурен, че и тарикатите ще пострадат. Пълен абсурд е дори умерено завръщане на българи освен единици будали.

    Коментиран от #57

  • 56 КобилкинаБг

    8 2 Отговор

    До коментар #34 от "Не религиозен":

    Стига с тези примери. Нима в България няма такива семейства, които и работят и живеят свесно. Да не са всички, но и тук има такива. И тук забрана няма. Просто нашите хора все имат от къде да получат нещо. Там си сам и освен да се бориш, друго не ти остава. Така и успяват някои, и слава на вселенските сили, че ги поддържат.

    Коментиран от #61

  • 57 КобилкинаБГ

    5 0 Отговор

    До коментар #55 от "Лъжете безсрамно":

    Значи и не си чел достатъчно, след като думите ми те шокират. А историята казва друго, само дето никой не чете история и се срамува да си каже че е Българин. Кой го е казал в далечният 17 век. Нищо ново под слънцето. Който иска да се прибере, който не обича България, има право на избор - нали така.
  • 58 filo

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "хдъ":

    Другите да не би да не са или тяхна подлога и си траеш.
  • 59 фико

    7 2 Отговор

    До коментар #19 от "NSDAP":

    Добре че краварите от ФАЩ са много "културни" NSDAP ! Та и ние им станахме колония! От 30 години вече! Тия същите дето избиха коренното индианско население на Америка и му завзеха територията!...
  • 60 Не религиозен

    2 2 Отговор

    До коментар #36 от "Електрошок":

    Човешката справедливостта е разтегливо понятие, както и имането и нямането...Едни нямат да си купят храна, а други нямат да си купят напр. палто от визон. С риск да те подразня, ще кажа, че единствено Бог е справедлив в законите, които е постановил за взаимоотношенията между хората...Още в Стария завет, но много от тях се намират в Новия. напр. за отношенията между господарите (работодателите) и слугите ( работниците, служителите) , което осигурява социалната справедливост( Посланията на апостол Павел към Ефесяните и Колсяните), както и "крилата фраза на "вожда" Г.Димиров - парафраза на "Който не иска да работи, той и да не яде" ( Послание 2-ро Солунци 3:10) Но какво да правим, ако хората не зачитат и пренебрегват Божиите закони?! Да се надяваме на тяхната справедливост?... Като отхвърлиха Божията справедливост и покорството към Него, получиха това, де Гол е казал, че всеки народ си заслужава управниците. Пак парафраза от Новия завет в книгата до Римляните гл.13...
  • 61 Не религиозен

    0 3 Отговор

    До коментар #56 от "КобилкинаБг":

    Не разбрах в какво е противоречието в нашите мнения...Забрана няма, условията са различни. Може би в това?
  • 62 Наблюдател

    3 0 Отговор
    Интересно ние как ще постъпи с англичаните тук в България след като изкупи ха сумати къщи и си живеят тук...... Ама Нито данъци плащат нищо... Харчат си пенсиите и хич не им дреме.

    Коментиран от #85

  • 63 Чопи

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "някой":

    Те тия хора пак работят. Ми ти, като по цел ден си чешеш голите мъди и немаш 10 лева поне едно въже да си купиш😂😂
  • 64 Визаджия

    2 3 Отговор
    Визи за бг.имигрантите,когато се връщат в страната,трябва да го предложа на Бойко,че и без това са нужни пари за страната!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Ввв

    1 1 Отговор

    До коментар #43 от "Тарикат":

    Не за дълго,като ти давам вече по 2 лв.за свирка нз колко ще си добре,вместо старите 5 лв.

    Коментиран от #68

  • 67 Мегън мъркъл

    2 1 Отговор
    Боли ме тирбушонът
  • 68 исшжгтщд

    1 0 Отговор

    До коментар #66 от "Ввв":

    Бегай да търкаш билетчета бе, цървул !
  • 69 111

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "Артименко":

    A колко наби за конпа и колко ток плащаш?
  • 70 ох завалията

    5 3 Отговор

    До коментар #15 от "NSDAP":

    ама и ти си ми един емигрант престижен...всеки избягал от бг е мишка !!!

    Коментиран от #80

  • 71 Ивайло

    0 2 Отговор
    От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387

    Коментиран от #72, #89

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Хан Тервел

    7 3 Отговор

    До коментар #45 от "Студент в Шотландия":

    Ми стойте си там и си говорете на два езика(без български).

    България и родителите ви образоваха за да работите на чужденци, вместо да я вдигнете на крака.

    Вие сте страхливци,мамини синчета и ренегати...за пари и на Марс ще идете.

    Коментиран от #79

  • 74 Азззз

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "някой":

    А кой ще копа по нивите?Индийците ли???
  • 75 Грую

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    Ти пък къде намери за 1500? Кажи да дойдем и ние там!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Таласъмчето с хурката

    3 1 Отговор
    Брекзит беше създаден точно с тази цел да спре неконтрлируемото нашествие от имигранти в страната им, най-вече източно европейците. След 31ви ще им набият ритника в задника и Адиос мучачос.
  • 78 Бойко Борисов

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "NSDAP":

    Евала! Получаваш от мен, че въпреки простотите работиш за мен и благото на бас - народът
  • 79 Хан Аспарух

    3 0 Отговор

    До коментар #73 от "Хан Тервел":

    А вие храбрите, защо чакате тях. Вдигайте България!
  • 80 Някой

    2 0 Отговор

    До коментар #70 от "ох завалията":

    Точно,който има качества и на Марс да отиде,ще е добре
  • 81 Обикновена Пунта Мара

    1 0 Отговор
    А, ИСТИНА ли е, че те РАЗПРОДАВАТ и се НАСОЧВАТ към Перник?! Ами сега, "Другарю" Борисов?!?!?!
  • 82 moko

    4 2 Отговор
    Крайно време е да затворим границите за всички продажници.Бършат лайната и после ми се правят на голямата работа тук.А са киртаци щото са изкарали по някой лев ,терикатите ги чакат.Имаше един филм с Тодор Колев едно време .
  • 83 Anatema

    1 2 Отговор
    Хич да не ми се връщат тези плъхове. Гледат само на тях да им е добре, първи напуснаха родината да слугуват на враговете и срещу по-добри заплати, вместо да воюват срещу тях. НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ, НЕ СТЕ БЪЛГАРИ, НИТО СТЕ НАШИ!
  • 84 за гладните

    2 0 Отговор
    За гладните българи пишете си и се радвайте че ние сме зле вънка и нас не ни мислете, ни е сме гладни вънка като в Англия така и в Германия. Хубаво, че излязох в Германия, че си купих чисто нов апартамент от Варна ново строителство, платих го кеш и не съм от Варна е да колата може да е на изплащане но е чисто нова. Имам и спестени пари, даааа ние вънка сме гладни

    Коментиран от #86

  • 85 Морския

    1 0 Отговор

    До коментар #62 от "Наблюдател":

    Щом си имат къщи, трябва да им плащат данъка и такса смет! Какви други данъци искаш да плащат щом са пенсионери?
  • 86 Хаха

    1 0 Отговор

    До коментар #84 от "за гладните":

    Балък. Хвалиш ли се. Дотук видях един селянин и едни глупаци дето са му плащали по 2хиляди лева за нещо, което по същия начин и със същия умствен капацитет би вършил и за 200. Купил си кола и апартамент във Варна. А какво създаде, какво сътвори? Какво откри и измисли? Или само бачка робе, просто те върза да попаднеш на малоумници дето ти плащат луди пари за работа, която не струва и пет пари? Това е все едно някой да се възгордее, ако го огрее от наСионална лУтария :)) Същия тъпак си остава, ама както е казал Алеко: "ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА!" :))) Не си смешен, но си жал@к! :D :D :D

    Коментиран от #87, #92

  • 87 Точно

    1 1 Отговор

    До коментар #86 от "Хаха":

    Браво, добре му го каза на този възгордял се селяк. Ама то си личи - говедото си остава говедо, ако ще и в царски дрехи да го облечеш. От България може да си избягал, български зельо, но от себе си няма да можеш да се отървеш никога - все същия мишок ще си останеш. И както някой беше споменал и по-долу: България ви отгледа, изхрани и изучи (това, че овцата не може да стане мъдрец и орел не е по нейна вина!), а вие плюхте на нея, нарекохте я мащеха и избягахте да работите за тези, които отвън я съсипаха с такива като вас вътре в нея... предатели, егоисти, безродници! Чест и слава, които останаха да воюват в нея, ЗА НЕЯ, дори при обречена кауза! За тях е небето, за вас са лаiната и позора, безполезници! :)

    Коментиран от #88

  • 88 Хаха

    1 0 Отговор

    До коментар #87 от "Точно":

    Ами какво да ти кажа, брат - просто това си е самата истина:
    И С 5 АПАРТАМЕНТА ВЪВ ВАРНА И 5 МАЙБАХА, ТОЗИ БЕЗРОДНИК ЩЕ СИ ОСТАНЕ СЪЩИЯ ЗЕЛЬО, избиващ напълно основателния си комплекс за малоценност със САМОхвалби :)) Да е жив и здрав и да се множи, че да има повече роби като него, дето си мислят, че с един апартамент и една кола са хванали дядо боже за чантичките :))
  • 89 Сайт фен

    1 0 Отговор

    До коментар #71 от "Ивайло":

    Казваш, че си доволен - ела да ти подам нещо в устенцата, ще забравиш и за сайтове и за пари и ще разбереш какво значи да си истински доволен и ЗАдоволен ;)
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Учете се истински

    2 2 Отговор
    Повечето сънародници в Англия работят най-мизерната работа а тук казват , че са бармани и прочие. Истината е, че и тук можеш да живееш добре ако си квалифициран работник. Човек който е трудно заменим. При мен работят предимно такива. Заплатите ми са около 2500 - 3000 лв. Вероятно на запад ще вземат тези пари в евро. Но тук те си се чувстват у дома. Всеки сам си решава. Но фразата "който се учи, той ще сполучи" е много вярна. Не просто да ходиш на училище, а да учиш. След това в бизнеса ще те оченят по това какво знаеш, а не каква ти е оценката. Учете се. Изберете си какво Ви харесва и бъдете много добър в това. Един ден ще Ви оченят и ще получите отлично заплащане. Бармани , сервитьори , охранители, строителни работници - всички са лесно заменими. Ваше е решението. Не ходете в университети за да имате висше. Ходете за научите. Знанията ще Ви отворят вратите, а не дипломата/ изключвам случаите с връзки/. Но и без връзки става. Връзките са основно за държавните постове.
  • 92 я кажи ти

    1 1 Отговор

    До коментар #86 от "Хаха":

    Я кажи ти какво направи, за него разбрахме бачкал вънка купил си ново жилище и кола, но ти кво направи друго освен да го обиждаш, че е постигнал нещо в личен план ???

    Коментиран от #94

  • 93 Byg

    0 0 Отговор
    Острова все още не е усетил какво точно идва. Шотландия със сигурност ще си направи референдум и ще си остане в евросъюза , а това е една трета от обединеното кралство , Северна Ирландия и тя не иска да се маха от ЕС. Що се отнася до емигрантите , най вероятно ще останат тия които и сега цуцат държавата , те са цели племена с по тъмен цвят ,трудно е да се определи като сигурна държава Англия .... абе да се спасяват , както се казва каквото сам си направиш друг не може да ти го направи
  • 94 Хаха

    1 0 Отговор

    До коментар #92 от "я кажи ти":

    Няма пък да ти кажа.
Новини по държави: