Last news in Fakti

28 Януари, 2020 18:12 3 680 14

Еминем отново е на върха на света (ВИДЕО)

  • еминем-
  • рапър

Рапърът оглави за десети път седмичната класация Топ 200 на "Билборд"

Еминем отново е на върха на света (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Рапърът Еминем оглави за десети път в кариерата си седмичната класация Топ 200 на "Билборд" за албуми, съобщи сайтът на изданието.

По данни на Нилсен Мюзик от новия албум "Music to Be Murdered By" на Еминем са продадени 279 000 еквивалентни единици, които му отреждат първенството.

Рапърът поставя своеобразен рекорд в класацията, оглавявайки я за десети пореден път. Досега Еминем беше наравно по този показател с Кание Уест, който е заемал челната позиция в чарта с девет поредни албума.

С постижението си белият рапър става едва шестият изпълнител, покорявал върха в класацията с десет или повече албума.

Рекордьори по този показател са "Бийтълс" с 19. Следват Джей-Зи с 14, Брус Спрингстийн и Барбра Стрейзанд с по 11 и Елвис Пресли с 10.

Второ място в албумния чарт заема певицата Холзи с 239 000 продадени еквивалентни единици от тавата "Manic". Трети е рапърът Мак Милър с първия си посмъртно издаден албум "Circles" (164 000 продадени еквивалентни единици).


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    17 2 Отговор
    Браво Еминем !
  • 2 Електрошок

    13 3 Отговор
    Еминем-белият баскетболист,който учи черните как да играят;
  • 3 рушняшки клош

    2 4 Отговор
    Как така Еминем.Не са ли Тату ?! ха ха ха
  • 4 Модерен продукт

    7 1 Отговор
    Рап музиката има много почитатели, аз съм един от тях, Еминем е с променена визия, но стила му е същия, има и по добри. от него а тази песен е добра, баладичвн рап, който ме натъжава...!!!
  • 5 Масон

    0 22 Отговор
    Къв е тоя смешник. Рапър че задръстено . Отврат музика. Тоз да ходи да се закопа на бунището с тъпа музика като поп , рап кънтри,техно и други бози. Само рок , хеви , дарк , дет, метъл, джаз и класическата музика стават за слушане.🎸🎸🎸🎸🎸🎸😎😎

    Коментиран от #6, #14

  • 6 Мълчи..!

    13 1 Отговор

    До коментар #5 от "Масон":

    Не думай, да не слушаш само Ивана....!?

    Коментиран от #7

  • 7 Масон

    1 5 Отговор

    До коментар #6 от "Мълчи..!":

    Само рок и джаз . Това като поп фолка или там както му казват е за селяците и пиандурниците. Другите стилове са сладникава смръдня.а таз несъмнено я чувал въопще.
  • 8 Хайл

    1 8 Отговор
    Еминем да ми цуне задните части , и да спре с тая смръдлива музика .Само за тъпанари и кравари , каквито са американците сбирщаин от смотани емигранти.
  • 9 Хоп

    1 4 Отговор
    Много е далеч от най-великите. Пишеше добри текстове, първите му три албума бяха на топ ниво и започна спад. Това, което прави днес е далеч от истински хип хоп
  • 10 Slim Shady

    6 1 Отговор
    МАЙНАТА ВИ НА ВСИЧКИ МЕТАЛЯГИ РОКАДЖИИ И КПОПЪРИ.... АБЕ ЩО НЕ СЕ ХВЪРЛИТЕ ОТ ПОКРИВА НА ИМЕНИЕТО НА ЕМИНЕМ. НЯМА ДА ГО СЪДИТЕ ЗАЩОТО НЕ СТЕ БИЛИ НА НЕГОВО МЯСТО... А АЗ НЕ ВИ ГО ПОЖЕЛАВАМ. ЕМИНЕМ НАД ВСИЧКИ!
  • 11 Ok BOOMER

    2 0 Отговор
    Щом казвате че не е толкова добър ми кажете някой толкова добър БЯЛ рапър, и толкова известен.
  • 12 Настояваш, закъсняла, си за културата

    1 0 Отговор
    Франкижи, Бейбибаш, Джейзи и доста тъмни, от които Джийзи, доста добър, Кани Уест и мноооого други..! (Българският ми е по добър, та затова...мисля че белия е Джийзи...!)
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Aдрияна

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Масон":

    Нужно ли е да ти казвам че този човек е много по велик от теб, също така само един комплексиран човек ще говори така за другите 😉.