Last news in Fakti

2 Февруари, 2020 10:12 1 239 18

Обиколката на Помпео продължава

  • сащ-
  • майк помпео-
  • държавен секретар

Американският държавен секретар пристигна в Казахстан

Обиколката на Помпео продължава - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Американският държавен секретар Майк Помпео пристигна в столицата на Казахстан Нур Султан, която е пореден етап от обиколката му в Европа и Азия, предаде ТАСС.

Очаква се днес Помпео да се срещне с казахстанския президент Касъм-Жомарт Токаев, с първия президент на страната Нурсултан Назарбаев и с външния министър Мухтар Тлеуберди. По време на срещите ще се обсъждат въпроси от взаимен интерес и актуални теми от глобалния дневен ред.

Обиколката на Помпео продължава с посещение в Узбекистан, което ще започне по-късно днес и ще продължи и на 3 февруари.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Kcaniba

    20 2 Отговор
    Обиколката на помпео, е нещо като обиколка на мишока, край берлогата на мечока. Ще нафърлям барабонки тук таме, а нека всичките знаят , колко съм голем!!!
  • 3 Бай хой

    18 4 Отговор
    Гоуемо посещение няма що. Тъкмо вчера конгреса включи Казахстан в забранителен списък. На краварите лявата ръка не знае какво върши дясната.

    Коментиран от #7, #11

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Лелее

    15 3 Отговор
    Галактическата империя на ЗЛОТО продължава обиколката.”Генерал “ Помпео и ТОП bg Лакеят Borkata P. Обикалят “казмуристанците” , “ рушлямистанците” и “каскетоносците” в опит да всеят раздори , и братоубийствени войни ...
  • 6 Монгола

    10 2 Отговор
    Взел торбата пълна с пари взети на заем и раздава обещания!
  • 7 Монгола

    9 2 Отговор

    До коментар #3 от "Бай хой":

    Нарича се шантаж древна професия!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Амерската култура

    7 1 Отговор
    Българите ствате само за използеане да ви се ползват полезните изкопаеми и географското разположение в полза на имперялизма алчен!
  • 10 До кога ще ставате за смях

    4 4 Отговор
    Църкате ли ? От обиколката на Помпео само лоши новини очаквайте

    😊
  • 11 Обикновен Бг

    6 4 Отговор

    До коментар #3 от "Бай хой":

    !!!! Е това очудва ли те !!!!!
    Те за пред света са сложили санкции и срещу Русия, но това не им пречи, ама Ич на личната им търговия с нея. Нали тя им прави бронираните машини за американската армия още от 1994 г. На враговете демек.
    След бедствието в Орландо американците молиха мексиканската морска пехота да помага, че техните камиони газели максимум 50 см. Та мексиканците евакуираха Орландо с техните камиони които са Урал 4320.
    После на няколко военни учения в блатата на Флорида се указа, че бронираните машини на американската армия издържат максимум 47 кил. в блатист район и после са за скрап.
    За миналогодишното учение на НАТО в Норвегия сигурно си разбрал какво стана при дебаркирането на морският бряг.
    Почти всички войници на САЩ настинаха, а 6 ги приеха спешно в болница. Оказа се, че тяхните "зимни" униформи са ги шили в Латинска Америка, и "маааалко" са спестили от платове и изолации, и сЪ сещай какво е станало. Има и още, и още, и още, и още.
    Та "врагът" им ги оборудва говедарите.
    Последното което четох, за тва учение е, че руснаците са си правили масоо майтап със сателитните кординати на войските на НАТО в това учение. Има и статия тук, във факти, ( е "забравят" фа споменат някои неща, но виж датата) как един батальон на Сащ "объркал" кординатите за десант, та десантирал в Люксенбург. 😂 Нищо и никаква "грешцица", има няма 1200 - 1300 кикометра.
    😂😂😂 Абе Руснаците са си майтапчии. 🤣🤣Само генерал Люденко да не реши да пие чай в Бъкингамск

    Коментиран от #13

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 генерал Матис

    5 3 Отговор

    До коментар #11 от "Обикновен Бг":

    Очудва ме много даже ме Очудва -къде ги четете тия смешки
    Как Русия правела бронираните машини на САЩ от 94 г. , обаче същите машини газели само 50 см.мексиканците евакуирали Орландо , войниците на САЩ настинали и направили десант в Люксембург от високата температура


    Не знам къде си ги чел тия неща - тук и една вярна дума няма , а ако все пак ти се струва това да е възможно ,то трябва да те види лекар, да не си хванал коронавирус
  • 14 Запознат

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Обикновен Бг":

    Пич стига писа, че се излагаш! През Балканската война българската армия има числено превъзходство над османската( в Източна Тракия) , която е съставена от арабски войници (поданици на султана) след дислокацията на турските войници, които са прехвърлени от Африка, стигаме до неуспешната атака(провал) при Чаталджа!!!

    Коментиран от #18

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Зрител

    1 1 Отговор
    Фред Флинстоун дава указания
  • 17 Зрител

    1 1 Отговор
    Фред Флинстоун дава указания
  • 18 Обикновен Бг

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Запознат":

    !!!!! Какви арабски войници бе , ти пренаписа световната история !!!!!
    Кога е имало араби в турската войска !!!!
    Ти между кюрди от Анадола и араби от Саудитска Арабия правиш ли разлика !!!!! Арабите се бият ВЕКОВЕ С ТУРЦИТЕ, ТИ НЕЩО ДА СИ ЧУВАЛ ЗА ЛОРЪНС АРАБСКИ. Обединените арабски племена от Лорънс с КОЙ СЕ БИЯТ !?
    Кюрдите от Анадола са били войската на султана, заедно с еничари (отвлечените деца), черкези, башибузук, и няколко орди.
    Я прочети малко. Момчил се бие срещу ОБЕДИНЕНИТЕ византийци И турци само с 5000 войника. Я виж броя на армията на византийците и турците колко е била.
    Крепоста на Влад Цепеш в Шумен виждал ли си я. Виж я. С такава малка войска събрана от всякъде, от такива които са загубили ВСИЧКО е разказал играта на турците.
    На такива като него и войската му сйандинавците използват израза БЕРСЕРК.
    Ти за 10 000 турци побити на кол да си чувал. Нали знаеш че думата Турчин е превод от ТАТАРСКИ, и значи - кучи син.
    Добре, че са били византийските войски с вас - турците. Иначе с една орда ама сигурно ще стели да превземете България.
    Я виж първата мюсюлманска вълна към Европа, Е ТЯ ВЕЧЕ Е ОТ АРАБИ, колко е била, айде няма да ти казвам, провери сам. И Тервел САМО С 10 000 конника какво я прави за 8 часа.
    НО ЖАЛКО ЗА РОДИНАТА МИ, СЕГА БЪЛГАРИ Я УНИЩОЖИХА.
    НЯМА БЪЛГАРИ, ИМА ПРООООДАЖНИ, НАШМЪРКАНИ, НАЦЕПЕНИ ТАТУИРАНИ "батки".