11 Февруари, 2020 14:33 16 298 84

Още една ключова победа за Башар Асад

  • сирия-
  • башар асад-
  • алепо-
  • дамаск-
  • идлиб

Сирийската армия си върна контрола над трасето Дамаск-Алепо

Още една ключова победа за Башар Асад - 1

Армията на сирийския президент Башар Асад за първи път от 2012 г. възстанови контрола над цялото международния главен пътМ5 Дамаск-Алепо, съобщи за РИА Новости военен източник.

Това е станало, след като в събота правителствените сили завзеха ключовият град Саракеб, който е разположен на „кръстовището“ на М5 с М4 (Латакия-Алепо).

В момента военните водят боеве срещу терористи в района на селището Хан Асал – северозападно от М5.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 49 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gost1

    103 7 Отговор
    Браво.
  • 2 Хасан

    10 48 Отговор
    А така, браво на автора...айде сега, да се почваме кой е по- по- най-....
  • 3 АтиллаХан

    21 117 Отговор
    Асад ще го изяде турският боздуган до дупка. Готви се голяма операция на Асад след един или два дена Аскера ще е на повичка в Хама!

    Коментиран от #27, #69, #70

  • 4 Асан

    111 14 Отговор
    Това е лидер..браво на Башар, не се страхува да слезе в окопите. Не е като мишока Ердоган, да се крие под роклята на Путин и да чака на ред за чаламба.

    Коментиран от #79

  • 5 Последния софиянец

    54 18 Отговор
    В тая Сирия е пълно мазало. Кой с кого се бие не е ясно. Скоро няма да се оправят нещата.

    Коментиран от #48

  • 6 Асад

    47 5 Отговор
    че ги наконярим и анадолските........
  • 7 Иван

    58 6 Отговор
    Турците,иэраелците, Елиот (Ал Багдади)американците и Бин Ладен фамилията не искаха това да се случи.
  • 8 Истината

    11 100 Отговор
    През последните три години животното Асад на няколко пъти си връщаш контрола над този път. Но за кратко. И сега ще бъде така.

    Коментиран от #9, #10, #12, #15

  • 9 Иван

    52 3 Отговор

    До коментар #8 от "Истината":

    Ан Нусра ще поиска ли активирането на член пети?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Факт

    56 3 Отговор
    Зом Путин и Русия са ти приятели-успеха е неизбежен!!!
  • 12 Иван

    10 18 Отговор

    До коментар #8 от "Истината":

    Много болници и училища са пострадали на това шосе эначи.
  • 13 ТУРК

    6 42 Отговор
    Асад да се готви за голяма инвазия! https://www.youtube.com/watch?v=JiKMi9pJluY

    Коментиран от #55

  • 14 многознайко

    62 10 Отговор
    Ердоган се вкара в големи филми с намесата в Либия и Сирия и ще яде хурката много яко.С всичките си изцепки досега постигна едно- консолидира арабите и ги настрои срещу себе си...дори в Либия и в средите на Сарадж го възприемат като поробител, затова Ердоган праща там проксита, а не смее да стовари редовна войска.Има сведения че са възникнали вече боеве между привърженици на Сарадж и прокситата, като има вече и две жертви. Излязоха данни че в Генуа е задържан кораб, превозващ оръжие и наемници от Турция за Либия, в пълно нарушение на договорите, подписани от Ердоган в Берлин. 47 от тях са дезертирали в посока Западнйа Европа, останалите пеят кат оперни примадони. Така че Анадолския шебек се вкара в големи филми и скоро ще дъвче арабските какалашки.

    Коментиран от #31, #44

  • 15 Обичам свинска пържола

    33 2 Отговор

    До коментар #8 от "Истината":

    Хаха чак истината си се кръстил. Тази магистрала не е под негов контрол повече от 5 години. Сега САА ще си почива да края на лятото, да си починат момчетата и после М4. Естествено това ако Ердоган не направи някоя беля.
  • 16 С две думи

    51 6 Отговор
    В последните години Русия стана алтернатива и гарант за успех ако имаш открити и делови отношения с нея. Путин превърна меж.политика в открити и чесни отношения.Създаде ново високо ниво на дружба и взаимопомощ-корено различно от наложеното от американците.И точно това носи успехи на съюзниците му.
  • 17 Робовладелец

    10 70 Отговор
    Тия разчитат, че няма за бъдат премазани от Турция заради Русия, ноооооооооооооо.....Руcия в мoмeнтa e прeд кoлaпc зaщoтo и ocтaвaт зaлeжи oт гaз и пeтрoл зa нe пoвeчe oт гoдинa и пoлoвинa!! Търcят вceвъзмoжни други вaриaнти дa cи ги нaбaви зaщoтo нямa икoнoмикa и рaзчитa eдинcтвeнo нa гaзтa и нa пeтрoлa. Дaжe нaшaтa бългaрcкa икoнoмикa e пo-cилнa oт нeйнaтa!!!Руcкaтa aрмия бeшe рaзмaзaнa кaтo oхлюв oт вaляк в Aфгaниcтaн oт нaй-oбикнoвeни брaдaти oвчaри, въoръжeни caмo c прeмeтнaти прeз рaмo прeнocими aмeрикaнcки рaкeтни cиcтeми!!! Зaгубитe нa бoйнa тeхникa включвaт: 385 тaнкa, 2530 брoнирaни мaшини, 510 инжeнeрни мaшини, 11369 кaмиoнa и бeнзинoвoзи, 433 aртилeрийcки cиcтeми, 118 caмoлeтa и 333 вeртoлeтa. И тoвa oт нaй-oбикнoвeни муджaхидини.Прeдcтaвятe ли cи кaквo щe ce cлучи c Руcия при иcтинcкa вoйнa c иcтинcки вoйcки и aкo тръгнeм вcички зaeднo ний cмeлитe и oбучeни нaтoвcки вoини?? Питaм и oтгoвoр нe иcкaм и нe чeтa тeзи, кoитo щe мe кoмeнтирaт😂😂😂 зaщoтo вaшaтa Руcия ce изтeгли нac.aнa oттaм къдeтo я бихa лoшo....и вeднaгa cлeд тoвa ce рaзпaднa кaтo импeриятa CCCР пoтънaлa oт cрaм 😂😂😂😂 и унищoжeнa oт нaй-oбикнoвeни oвчaри c кoзи 😂😂😂😂

    Коментиран от #19, #20, #21, #23, #25, #26, #32, #67, #77, #81, #84

  • 18 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 4 Отговор
    светът се ръководи от психопати
  • 19 Кравофоб

    51 2 Отговор

    До коментар #17 от "Робовладелец":

    Ха ха.Затова ли Русия строи газопроводи?Миналата година Русия продала рекордно коичество нефт и нефтени продукти на кого?На краварите.Я обясни този факт.Измучи мощно по въпроса.

    Коментиран от #22

  • 20 Иван

    22 1 Отговор

    До коментар #17 от "Робовладелец":

    От там эапочна дружбата между фамилиите Буш и Бин Ладен.
  • 21 Смешко

    31 0 Отговор

    До коментар #17 от "Робовладелец":

    И ти ли си истина:). Русия има най големи залежи на газ и в 3ката на петрол😊.

    Коментиран от #78

  • 22 Иван

    11 9 Отговор

    До коментар #19 от "Кравофоб":

    Ще ти отговори че руските эалежи свършват след една седмица.
  • 23 123

    24 2 Отговор

    До коментар #17 от "Робовладелец":

    Трябва да си много тъп да се закачаш с Русия-нато ще разбере това по трудния начин- за авганистан пропусна че са намалели с 2500000
  • 24 215243248324

    46 2 Отговор
    Браво на Асад. Човекът защитаващ народа и държавата си. Това е водач и президент. Нека да мачка всякаква гмеж стъпила на територията на държавата му без значение кой от къде му се е довлякъл. Този може да е пример за всички родоотстъпници.

    Коментиран от #42

  • 25 Идея нямаш от война

    23 0 Отговор

    До коментар #17 от "Робовладелец":

    Иначе на усмивките си майстор, и на късия разказ също! Само че на разказа ти няма кой да повярва!🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
  • 26 Иван

    23 4 Отговор

    До коментар #17 от "Робовладелец":

    Педер,аскера ще иэдържи ли още година и половина в Идлиб,докато свършат руските эалежи?
  • 27 215243248324

    32 2 Отговор

    До коментар #3 от "АтиллаХан":

    Само да не стане сирийската армия да награди твоя аскер с вечна почивка из ловните полета на чуждата земя.
  • 28 многознайко

    25 6 Отговор
    На практика само Катар поддържат Турция, ама май и те ще са до време.ОАЕ произвеждат много по -високотехнологични дронове, като досега съотношението на свалените дронове в Либия е 7:0 в полза на емиратските.А като прибавим Египет и Саудитите, ми се струва че Пуйкистан ще приключи за часове, не за дни. Ердо си играе с огъня, арабелите не са забравили османската империя и злините сторени от османците, пред които стореното на Балканите направо бледнее...Онзи ден край Кипър две Френски фрегати и две гръцки са обърнали в бяг две турски, така че търпението на всички се изчерпва..Дано се размине на Турция само със румънския сценарий, щото май има вероятност да изчезне остатъка от бившата вече империя.Макрон вече загатна за такъв вариант.Присъствието на мощна армада, начело със самолетоносача ''Шарл Де Гол'' в Егейско море е ясен знак, за онези които могат да го разчетат.Отделно и Щатите ударно оборудват и пълнят базите си в Гърция

    Коментиран от #34, #35, #52

  • 29 ГРУЗ 200

    0 22 Отговор
    Има ли Груз 200 искам да питам ?
  • 30 123

    21 3 Отговор
    Какъв майтап сте аскера викайте нато че Асад ще ви смачка
  • 31 Какво е подписал Ердоган

    0 4 Отговор

    До коментар #14 от "многознайко":

    В Берлин?

    Коментиран от #33

  • 32 215243248324

    22 2 Отговор

    До коментар #17 от "Робовладелец":

    Скоро не бях чел толкова много глупости на едно място. При теб желаното се представя като действително. Ясно е, че не си добре и имаш някакъв проблем със собствената си личност, но тук не е място за такъв вид специализирана помощ. Прегледай се някъде най вероятно в психото.
  • 33 гост

    24 0 Отговор

    До коментар #31 от "Какво е подписал Ердоган":

    Питай го да ти каже. Направо газ пикае, че го хванаха на тясно с тоя кораб.Я го питай кой подписа споразумението за прекратяване на оръжейните доставки за двата лагера в Либия,а?Не се прави на утрепан...

    Коментиран от #39

  • 34 Хахаха

    6 21 Отговор

    До коментар #28 от "многознайко":

    Ще ни умориш от смях. Първо ОАЕ не произвежда дронове, а ползва китайски и второ те вече не летят след като турците им свалиха 3 за един ден плюс 17 допотопни самолета. И второ френският самолетоносач дори и не посмя да навлезе в турската зона в Средиземно море. Само два френски миража прелетяха над южен Кипър без дори и да се доближат до границата със северен. Трето турските фрегати не избягаха,на подгониха гръцка край Крит, която си беше помислила, че ще прогони турски изследователски кораб. Толкова бързо изчезна, че три гръцки морячета глътнаха вода и нахраниха рибите

    Коментиран от #36, #37, #43, #45

  • 35 гост

    17 4 Отговор

    До коментар #28 от "многознайко":

    Макарончо излезе печен....бръкнА с боксова ръкавица на Ердо в тръбата..мухахаха.
  • 36 215243248324

    15 1 Отговор

    До коментар #34 от "Хахаха":

    И като се събуди, краката ти в леген с вода, а чаршафа вместо ибрика в хралупата.
  • 37 многознайко

    16 0 Отговор

    До коментар #34 от "Хахаха":

    Това по ABER.СOM ли го гледа...то лошо нема , ама от време на време си сверявай часовника.че да няма изненади...

    Коментиран от #40

  • 38 Иван

    5 19 Отговор
    Браво на Асад, сега ако е мъж ще изгони и американците, французите, немците, и ще си прибере 4 милиона сирийци от Турция, но едва ли, че те избягаха от него. Ако ли не, да се скрие между бузките на путя, че Ердоган голям, дебел и доста дълък му е приготвил
  • 39 Какво споразумение бре пиле шарено

    3 17 Отговор

    До коментар #33 от "гост":

    Ердоган напусна срещата още на обед като разбра, че Хафтер се е скрил в хотела. От срещата в Берлин официално излезнаха само с призив да се спазва ембаргото ама нито Франция, нито Египет нито ОАЕ нито СА го спазват. Защо очакваш Турция да го спазва? Освен това Турция има договор с легитимното правителство на Либия за военна помощ и никой копче не може да и каже. Няма нужда да ползва рибарски лодки за да пренася военна помощ, просто турският флот съпровожда транспортните кораби ама това нискоинтелигентни индивиди не може да го вденете.

    Коментиран от #46, #51

  • 40 Не по сиртаки тв

    0 5 Отговор

    До коментар #37 от "многознайко":

    Го гледах хахахаха
  • 41 Paco

    24 1 Отговор
    В момента,военните водят боеве с терористи
    и с турската армия инвазор...
  • 42 Браво на Асад

    9 3 Отговор

    До коментар #24 от "215243248324":

    Така защити народа си на синайския полуостров хахахс
  • 43 Гачо Бачов

    11 0 Отговор

    До коментар #34 от "Хахаха":

    Хахахаха, абе , пундьо, това от коя секция на Истанбулската избирателна комисия ти го казаха...кАжи им че са те излъгАли.
  • 44 Хасан

    4 10 Отговор

    До коментар #14 от "многознайко":

    Пътя от Турция към Либия през Генуа ли минава ,дангалак?

    Коментиран от #50, #57

  • 45 Кюрд

    4 9 Отговор

    До коментар #34 от "Хахаха":

    Те гърците вече съжаляват, че са плакали на рамото на макарончо. макарончо взе 5 000 маляки за еничари в Мали, няма да си гори ръцете я, като има глупави сиртакита. Сиртакитата реват, но, това е положението

    Коментиран от #47

  • 46 многознайко

    13 3 Отговор

    До коментар #39 от "Какво споразумение бре пиле шарено":

    Хихихи..затова Сарадж държи само два - три квартала в Триполи и е на педали да отлети посока Лондон, ако нещо....

    Коментиран от #61

  • 47 Колокотронис

    10 4 Отговор

    До коментар #45 от "Кюрд":

    Бре, много фантастики гледаш май...тая турска пропаганда ти е изпила акъла. Нищо , ще изтрезнееш, бавно и мъчително...като край Триполица някога.

    Коментиран от #58, #66

  • 48 Предпоследния софиянец

    15 2 Отговор

    До коментар #5 от "Последния софиянец":

    Не е мазало. Ако се поинтересуваш ще разбереш. Просто от статиите в българските медии става объркване, понеже те на 15 събития отразяват едно и не можеш да им хванеш края. От едната страна е Башар, подкрепян по земя от Иран, Хизбула и палестински милиции и по въздух от Русия. От другата е Турция заедно с нейните групировки в Идлиб, включително Ан Нусра, сирийския клон на Ал Кайда. Подкрепяна от Израелски бомбардировки в южната част на страната и парите на Катар и тяхното мюсюлманско братство. Фронта в Идлиб е битка с турция да върне окупираните земи.

    Коментиран от #53

  • 49 одъртял комсомолец

    20 3 Отговор
    Асад воюва вече 7-8г. Армията му е малка, но с огромен опит. Като капак си има С 300, при което турските F16 нямат никакъв шанс. Без въздушна поддръжка Турция губи при всички случаи евентуална война. Ердоган разбира прекрасно, че без Русия няма как да получи парче от баницата. Точно за това отиде в Украйна и се опита от там да дразни Путин. Проблема му е, че номерата му вече са добре известни.

    Коментиран от #72

  • 50 Нигерииски негър

    6 2 Отговор

    До коментар #44 от "Хасан":

    Оооо ма ти се събуди бе....я бегай оправи тоалета и ела да те мушим...как е дробчето, омеква ли, омаква ли
  • 51 Опа

    8 0 Отговор

    До коментар #39 от "Какво споразумение бре пиле шарено":

    И кой го избра това легитимно правителство?? Народа на Либия ли?

    Коментиран от #65

  • 52 Хасан

    6 6 Отговор

    До коментар #28 от "многознайко":

    Абе човек ..препрочети си историята ..а и не само твойта и на 20 страни които са били под османско владичество

    Коментиран от #74

  • 53 Хасан

    2 18 Отговор

    До коментар #48 от "Предпоследния софиянец":

    Идлиб няма аскер а терористи от Ал Нусра които нямат нищо общо с умерената опозиция ...около Идлиб има турски наблюдателни постове ...Турция не защитава терористите а не иска нов бежански поток към Европа
  • 54 123

    7 1 Отговор
    Асад бомби източните квартали на Идлиб - кво правим сега
  • 55 Интереси

    22 1 Отговор

    До коментар #13 от "ТУРК":

    Асад от десет години воюва с Америка , Турция , Саудитска Арабия , Израел , и НАТО взети заедно , и е претръпнал . Мислиш ли ,че ще го уплаши някой кирлив фес? И добре ,че ердоганя ходи бие метани на Путин , и му се пише голям апап , та Путин да се чуди сега как да балансира нещата, кой от двамата му е по-голям апап. И екипажите на каспийската флотилия с " Калибрите" седят в кают- компания и маат карти.

    Коментиран от #71

  • 56 мда

    22 0 Отговор
    Според мен Ердоган ще обидини Сирииците срещу него от колкото да ги раздели. По лошо от турците няма и Сирииците го знаят това.

    Коментиран от #59, #64

  • 57 гост

    17 0 Отговор

    До коментар #44 от "Хасан":

    Ами за това какво е правил в Генуа, може да попиташ турския капитан и екипаж на корабът''Бана'' , плаващ под ливански флаг. И как в трюмовете са се оказали оръжие и техника, турско производство, с крайна точка -Мисрата...пак той може да ти обясни най-подробно. А като добавим и пълните каюти с брадати нерези, пеещи като по команда кой, кога и защо ги е вербувал в Идлиб...картинката става ясна...

    Коментиран от #63

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 многознайко

    12 1 Отговор

    До коментар #56 от "мда":

    Ами да, и аз това казвам.От арабеските само Катар го поддържа, останалите ако има как, с капка вода ще го удавят и няма да се замислят.Като вземем на пред вид и Иран как са им се наточили...абе турчетата захапаха джама яко. И казано честно, без да си кривя душата, че се радвам да го глътнат..на сухо.
  • 60 Колокотронис

    9 1 Отговор

    До коментар #58 от "Кюрд":

    Хахахаха..абе ,пундьо, че ти на майчин език не можеш да четеш, кво ли остава на гръцки ..мухахахаха...я бегай пОрни некоя козичка, че за тука не ти стигат гънки ...и си знай си мястото, мършо.
  • 61 Хахаха

    0 4 Отговор

    До коментар #46 от "многознайко":

    Това по сиртаки тв ли го гледа? ИзлъгАли са те
  • 62 Само така

    8 0 Отговор
    Фесчугите ще ядът курягата.
  • 63 Хахаха

    1 8 Отговор

    До коментар #57 от "гост":

    И за по-кратко от Идлиб минават през Генуа. Абе нещо специално ли гълташ или си си натурален т.пак?

    Коментиран от #73

  • 64 Мда

    0 11 Отговор

    До коментар #56 от "мда":

    Затова бягат при него, а не при Асад. Абе вие охлювофрени се раждате или отпосле ставате такива?
  • 65 Не, народа на Марс го избра

    0 9 Отговор

    До коментар #51 от "Опа":

    Абе охлюв, 90% от либийците са зад него. За халифа се бият само наемници.
  • 66 Ти остави турската пропаганда

    1 7 Отговор

    До коментар #47 от "Колокотронис":

    Тя казва, че край Измир е издавала 100хил сиртакоглави ама е пропаганда, ти кажи истината, състезание по плуване беше, нали? От Измир до Гърция. Само дето не знам кой спечели? Я кажи ти кой преплува пръв?

    Коментиран от #75

  • 67 Адолф Х

    14 0 Отговор

    До коментар #17 от "Робовладелец":

    Русия има залежи за около 300 години , а по целия свят залежите свършват след 70 . За това са тези кръстоносни походи , и препикаване на територии. Уви, без суровини ,не можеш да направиш ,дори и една свястна война.
  • 68 Трол

    14 2 Отговор
    Значи според споразумението Турция имаше ангажимент да накара опозицията (друг е въпроса, че тя е ХТС призната за терористична организация) да изтегли на 20 км. тежкото въоръжение на джихадистите, да отвори М5 за безпроблемно пътуване. Вместо това султана въоръжава ХТС (бившата, трижди преименувана ал Кайда), на 3.02 му думнаха един такъв керван с военна техника в Сирия-мюслитата в сайта да потърсят в Туитър. Сега му удариха блокпост в Каминос, ни вопъл ни стон. Ердо си отваря блокпостове извън уговорените, вре се на десет метра от фронтовата линия, после що аскера давал фира! Ще дава, като поддържа терористи!
  • 69 кой празнува предварително

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "АтиллаХан":

    така казаха и сърбите 1885-та, полека с обещанията
  • 70 СПЕЦНАЗ

    12 1 Отговор

    До коментар #3 от "АтиллаХан":

    Турция ще бъде разпарчетосана. Ще има Кюрдистан.
  • 71 СПЕЦНАЗ

    18 0 Отговор

    До коментар #55 от "Интереси":

    Асад е герой. Армията на Сирия с помощта на опълчение и ливанците от Хизбулах(и руската помощ +15 000 елитни командоси на Кадиров) попиляха над 385000 главорези обучени в лагери на САЩ в Ирак, Мароко, Йордания, Саудитска Арабия. Отделно още поне 300 000 местни идиоти от стотици милиции скочиха срещу законната сирийска армия
  • 72 СПЕЦНАЗ

    11 2 Отговор

    До коментар #49 от "одъртял комсомолец":

    Ердоган е половин евреин, подъл, мазен, злобен. Фамилията му спечели милиарди долари от нефта на ислямска държава :
    https://t24.com.tr/haber/mhp-disislerine-amerikan-yahudi-kongresinin-ustun-cesaret-madalyasi-iadesini-sordu,285741
    орден връчен от Amerikan Jewish Congress (AJC за заслуги към ерейския народ. На Ердоган
  • 73 гост

    6 1 Отговор

    До коментар #63 от "Хахаха":

    Хахаха,,махаха..това е положението.А какво е правил в Генуа-питай капитана, казах.Фактите са такива...айде бегай си играй с патката,ако нема с кво друго да си играеш
  • 74 СПЕЦНАЗ

    8 1 Отговор

    До коментар #52 от "Хасан":

    Бак шинди бурда бозук чоджук :
    орден връчен от Amerikan Jewish Congress (AJC за заслуги към еврейския народ. На Ердоган :
    https://t24.com.tr/haber/mhp-disislerine-amerikan-yahudi-kongresinin-ustun-cesaret-madalyasi-iadesini-sordu,285741. Ернасран е половин евреин, от горците от Кавказ и половин от лазите (грузинци - сунити, 6-7 века са били кръвожадни пирати в Черно море, избили хиляди невинни хора, потопили хиляди кораби, гемии, рибарски лодки)
  • 75 Аполон

    12 0 Отговор

    До коментар #66 от "Ти остави турската пропаганда":

    Малката гръцка армия до Анкара стигна и 4 години османците не се справиха с тях та чак курдите притичаха на ваша помощ и те победиха гърците. За тази история трябва да се срамуваш като турчин
  • 76 Башар Асад

    13 1 Отговор
    Достоен лидер на крачка е да си върне контрола над страната,не побегна или да се крие,а е на фронтовата линия до армията на страната, която му е вярна,като върховен главнокомандващ и легитимен президент на Сирия!
  • 77 Крали Марко

    5 0 Отговор

    До коментар #17 от "Робовладелец":

    Дали вегетатираш или маструбираш пред краварския байрак ???? Мъка, мъъъкааа!!!
  • 78 Реалист

    0 4 Отговор

    До коментар #21 от "Смешко":

    Едно е да имаш най-големи залежи, друго е да можеш реално да ги експлоатираш, ако усещаш разликата. Залежите са си там, където са, но трябват технологии. Особено в суровите климатични условия на руския североизток.
  • 79 Koko

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Асан":

    Da ti go nacukam Jendarp
  • 80 чалма тв

    5 1 Отговор
    Асад да превземе турска територия ,да видим как ще чувстват турци, каква песен ще пеят , те и без това живеят на чужди територии и време е да се стеснят..Ако всички съседи на турция поискат да върнат своите земи ,на турция ще остане само космоса, да се абонират при Илон Мъск и да пътуват на Марс..
  • 81 сашко

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Робовладелец":

    Абе на каква дрога си
  • 82 КПСС-овец

    0 0 Отговор
    Щом РИА Новости пише така,значи е верно....Те и Комсомольская Правда са най-правдиви....Само че наобратно.....
  • 83 Браво

    2 0 Отговор
    Вива Сирия, Башар Ал Асад топ президент, Сирийската армия топ армия🔝🔝🔝
  • 84 Братушка

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Робовладелец":

    Тя Русия е все в Колапс и е все непоклатима и силна! Дреме и на Марушка за араби, турци, евреи, европейци, корейци , кравари и т.н. Работните са над нещата...силни и непоклатими! Още не са се родили тези които ще ги победят!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания