Last news in Fakti

11 Февруари, 2020 19:09 1 621 13

Северна Македония направи повече от всеки за ЕС

  • северна македония-
  • словения-
  • ес

Слободан Жилан на посещение в страната

Северна Македония направи повече от всеки за ЕС - 1
Снимка: Shutterstock

Северна Македония е направила повече от всеки друг за членство в ЕС. Това заяви председателят на словенския парламент Деян Жидан, цитиран от Нова Македония.

Словенският представител е на посещение в Северна Македония. Той говори пред парламента на страната.

„Надявах се, че ще можем да отпразнуваме началото на присъединителните преговори с ЕС. Това, което се случи на последната среща на върха не беше правилно.

Европейската перспектива за региона ще е основен приоритет за европейското председателство на нашата страна. Направили сте повече от всеки друг за началото на преговори“, заяви Жидан.

Той разговаря с македонския премиер Оливер Спасовски. Според него Словения е доказан приятел на Северна Македония във всяка сфера.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Честито

    11 6 Отговор
    От тук нататък сте колония. Като нас в Бг... ТО

    Коментиран от #2

  • 2 Borislav Popov

    7 11 Отговор

    До коментар #1 от "Честито":

    По добре свободна страна в ЕС, от колкото колония на Русланистан.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Албанец

    6 1 Отговор
    Мекедония се чувства като прелъстена и изоставена руспия
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Независим

    8 0 Отговор
    Смятам,че преди да ги подкрепим за европа,сега е момента да ги накараме да ни уважават като българи,защото само ни използват,а са неблагодарници....

    Коментиран от #13

  • 7 СМЕРШ

    8 4 Отговор
    Няма спор, по-големи подлоги и от нас!
  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 3 Отговор
    БЪЛГАРИЯ е страна с най малко 1360 годишна история а СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ да си гледат в своето си канче да живее БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #12

  • 9 Jacques Yves Moineau

    1 0 Отговор
    Вярно е! Първия европейски съюз е създаден от Александър Македонски.
  • 10 Paco

    3 1 Отговор
    Това Северна Македония , във Виетнам ли е???
  • 11 Бачо Киро

    2 0 Отговор
    Че пък какво сте направили? Я да влизате в пътя! Значи, първо ще си унищожите армията. Всичките три танка демек! После и самолетите, целите два. После ракетите там ако имате, бомбичките за НГ може да оставите. Така. Сега изберете 3-4 места за бази да ви пази НАТО. Злато имате ли? Веднага викате Дънди Прешъс. Махате закона за боклука, дето не можело да се гори при вас и веднага почвате да горите боклука и на Нигерия! Купувате си също така веднага 8 самолета за 1.5 милиарда долара, ще видим кога ще ги доставим, но ще почакате, че много станаха, то само на българите докат направим ще е почти 2030-та година. Също така почвате да си дундуркате мангалята, да им давате да правят каквото си искат, нищо няма да плащат, че ще ви разкатаем фамилията за расизъм. Също така да се вдигне корупцията на прилично ниво, както и престъпността! Веднага вземате и едно 200-300 хиляди мингянина от Сирия, Ирак и тн. Като направите всичко това, ще видим дали сме доволни и тогава МОЖЕ да приказваме за ЕС и НАТО. Нищо не обещаваме, то не мое така да се влиза кой иска ... Били направили повече, я ги виж ти, нахални инсекти ... Аре марш да изпълнявате заръките!
  • 12 Кокъл

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Айде бе,г...о
  • 13 Румяна Костова

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Независим":

    Няма в директивите на Брюксел такова перо, македонците да уважават българите. Има точно обратното, нашия външен министър и премиер си потрошиха краката да ходят в Македония и да потъпкват нашите, български интереси. Не Ви ли е ясно, че в ЕС е забранено държавите да имат свое, национално съзнание защото без такова се управляват по-лесно.
Новини по държави: