Last news in Fakti

14 Февруари, 2020 12:41 1 607 23

Бойко Борисов кацна в Мюнхен ВИДЕО

  • бойко борисов-
  • мюнхенска конференция-
  • сигурност

Основана през 1963 г., Мюнхенската конференция по сигурността приема всяка година стотици високопоставени официални лица и десетки световни лидери

Бойко Борисов кацна в Мюнхен ВИДЕО - 1
Снимка: МС

Министър-председателят Бойко Борисов пристигна в Мюнхен за участие в традиционната Конференция по сигурността в немския град.

На летището българският премиер Борисов бе посрещнат от екип на YOU TUBE канала на конференцията, който осигурява цялостна информация за участието на европейските и световни лидери в събитието. Мюнхенската конференция и YOU TUBE канала въведоха този формат миналата година, за да достигнат до младата аудитория в глобален мащаб. Една от целите на проекта е да покаже на зрителите случващото се зад сцената на световния форум за външна политика и сигурност. Сред участниците в този формат са били генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг и доскорошният управляващ директор на МВФ Кристин Лагард. Каналът разполага с близо 3 милиона гледания на създадените видеа и достигна до широка аудитория през каналите в социалните мрежи на участниците в конференцията.

Основана през 1963 г., Мюнхенската конференция по сигурността приема всяка година стотици високопоставени официални лица и десетки световни лидери за дискусии по световните предизвикателства. Целта на събитието е да изгражда доверие и да допринася за мирно разрешаване на конфликти чрез неформален диалог в рамките на международната общност, имаща отношение към сигурността. През последните години конференцията се утвърди като водещият световен форум за обсъждане на международната сигурност.

Тази година световният форум отново събира близо 500 лидери, които ще се фокусират върху новите предизвикателства пред сигурността. В различни формати те ще обсъдят разширяването на сътрудничеството в областта на отбраната и либералния международен ред.

Днес и утре по време на конференцията българският министър-председател Бойко Борисов ще участва в дискусии по важни международни теми и ще проведе редица двустранни срещи.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    8 29 Отговор
    Най добрия премиер!

    Коментиран от #16, #20, #22

  • 2 чудя се

    19 2 Отговор
    Дали ще нарече журналистите на YOU TUBE мисирки?

    Коментиран от #11

  • 3 az#Оставка!

    20 3 Отговор
    "Мюнхенската конференция по сигурността приема всяка година стотици високопоставени официални лица и десетки световни лидери за дискусии по световните предизвикателства..." Е, чий го дири нашия Хъбов там тогава???
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Мечтата на средностатистическата овца

    15 3 Отговор
    От държач на бухалка за застраховки по улицата до главен овчар на комплекса.
  • 6 оня с коня

    3 12 Отговор
    Бат Бойко НЕ знае Английски и Американски,ЗАЩОТО НЕ ГО УЧИ.И Ю.Корейски не разбира по същата причина,въпреки че беше там.Гаранция че ще отиде АКО СЕ НАЛОЖИ и в Патагония,независимо че И ЕЗИКА ИМ НЕ ЗНАЕ!Интересното е,че Лидери от ЦЕЛИЯ СВЯТ го канят ПО ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИЧИНИ и на практика се оказва,че това е Българският Премиер ОСЪЩЕСТВИЛ ВАЖНИ ЗА БЪЛГАРИЯ КОНТАКТИ колкото ВСИЧКИ ДРУГИ ПРЕДИ НЕГО ВЗЕТИ ЗАЕДНО!За жалост Русофилите в БГ и Чужбина/Русия/ така и няма да научат,че на света съществува Професия "Преводач"!И още нещо няма да осъзнаят - че Борисов ИМА ХАРИЗМА,което е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО РЯДКО сред Световните Лидери.И ще повторя:ЕЗИКЪТ НА ЖЕСТОВЕТЕ е несравнимо ПО-ВАЖЕН И ЕФЕКТИВЕН от Говоримия и ББ го владее ДО СЪВЪРШЕНСТВО.Затова и ще обърна внимание на ПО-Ненаблюдателните как в последните Секунди на репортажа ББ "ГУШНА за Довиждане" Възнисичкия Репортер ТОЧНО КАКТО И Мустафа!Е тва мн малко Държ.глави могат да го направят/даже Никой/ а ако се опитат,то ще бъде Гротескно и "не на място".Бат Бойко обаче го МОЖЕ и затова БГ разчита на Щедри Еврофондове - защото Меркел си умира от кеф когато ТОЙ я гушка и целува Зад Ушенцето:)

    Коментиран от #9

  • 7 БЪЛГАРОУБИЕЦ

    12 3 Отговор
    НОМЕР ЕДНО ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА ! ЦИГАНОФИЛ И ЧИФУТОИЗПЪЛНИТЕЛ НА ЖЕЛАНИЯ С НАРОДНИ ПАРИ !
  • 8 Браво

    15 4 Отговор
    Нашият премиер е Лидер от световна класа. България се възроди от как Лидерът ни е начело на нацията. Цените се успокоиха, появи се усмивка в лицата на народа,получавайки заплатите си, децата почнаха да пеят детски песнички и да скачат радостно за да чуват как дрънкат в джоба им 35 лева на стотинки, пенсионерите се почустваха като младежи с джобните си от 300 лева...
  • 9 Трол

    7 3 Отговор

    До коментар #6 от "оня с коня":

    Кобилкин, недей пак да се излагаш, с този твой "Ю.Корейски"! Защото и в КНДР го говорят този език, но не е "С.Корейски". Айде едно цитатче от Уикипедията да попълним празнините от началното ти образование: "Фактът, че всички корейци говорят и пишат на един език, е от голямо значение за запазване на националната им идентичност."
  • 10 Ники

    10 3 Отговор
    „България и Бавария са братски народи", каза при пристигането си Мюнхен Борисов. ХА ХА ХА, Баварците на австрийците им викат селяни, представете си какво викат за нашия братски народ... Те това му се вика изхождане по въпроса...
  • 11 Не се чуди

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "чудя се":

    Не, най-много да им направи нещо, което се римува с мисирки
  • 12 Дано самолета се развали

    6 2 Отговор
    У въздуха навръщане и стане чудотооооооо без оцелели аминннн
  • 13 Лелее

    8 2 Отговор
    Ма как го врътнаха ! Вместо някоя КАКА да я награби да я целува , те кой му пратили ...
  • 14 Кукуригу

    7 2 Отговор
    Баце требе да го пратим на посещение в Ухан!С всички в парламента!
  • 15 Гост

    8 1 Отговор
    Мазната свиня и мутро-комунист, доктора на маркучите и голям зеленчук едва български говори, а за подобни мероприятия освен да ни излага с лигавене и целуване друго няма!Черепа му е хвърлил мерника вече!
  • 16 .........

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Ти бьзикаш ли се с нас?? Я си кажи адреса.

    Коментиран от #18

  • 17 Сатаната

    6 0 Отговор
    Пак ли не е паднал?
  • 18 КУБРАТ

    1 2 Отговор

    До коментар #16 от ".........":

    Такава ще му направя кратуната, че и пластичен хирург няма да се справи!
  • 19 Собственик на една крава и ни една мандр

    4 2 Отговор
    Да си стои там не ни трябва в България
  • 20 Гошко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Явно и ти си на хранилката
  • 21 Пунта Мара

    1 1 Отговор
    Гъз път да види. И чий ще го крепи там Тиквун???
  • 22 Цецо Цветанов

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Добра шега. Но хората са изнервени. Не те разбират
  • 23 Горо

    0 1 Отговор
    Ако някъде се провежда Световна конференция по освидетелстване на ограничените умове Борисов задължително ще присъства на нея!
Новини по държави: