Last news in Fakti

14 Февруари, 2020 20:41 4 799 90

Бойко Борисов за СРС-тата с президента: Заклевам се, че нямам нищо общо ВИДЕО

  • мюнхен-
  • мюнхенска конференция-
  • бойко борисов

Когато партията на Радев ме подслушваше в тоалетната, аз нищо не казах, припомни премиерът

Бойко Борисов за СРС-тата с президента: Заклевам се, че нямам нищо общо ВИДЕО - 1
Снимка: Фейсбук

Има много сериозни теми, които да засегнем. За разлика от предишни министри и премиер, аз нищо не съм скрил нито тук, нито в Белия дом. Проблемът с миграцията е първият за Европа. Отново затвърдих позицията си, че съм за мира в Черно море. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов пред журналисти след Мюнхенската конференция по сигурността.

"Доколкото знам, тръбите се складират край Димитровград и Стара Загора, така че да форсираме и интерконтектора с Гърция. България трябва да стои централа, защото е зкупила ядрени реактори. Тръмп ме окуражи да направим централата и изпрати ядрени експерти у нас. Сега се очакват нови експерти", разкри той.

"Действам с голяма увереност, защото знам, че съм прав и тук нямам никакви съпротиви", добави министър-председателят и се похвали, че днешното му изказване е било най-бурно аплодираното.

По отношение на изказването на Антон Кутев за подслушването на президента, Борисов заяви: “Верно ли такива глупости приказва? Той не познава закона. Това, че някой се е наакал и омазал, а изведнъж мен ме замесват в тази работа. Аз не само че нямам достъп до СРС-тата, а и всички специални разузнавателни средства се разрешават от съда. Къде има разрешени СРС-та срещу президента? Когато партията на Радев ме подслушваше в тоалетната, аз нищо не казах. Да не би аз да съм хъкал и мъкал? Нещо повече, когато разбрах, аз не бях довелен, защото знаех, че това ще повлияе на стабилността", добави премиерът. "Това, че някой е цопнал, не значи, че аз съм виновен. Заклевам се, че нямам нищо общо", подчерта Борисов.

„Не искам по никакъв начин да ме замесвате. Когато има такива скандали не е добре за стабилността. Това семейство трябва да стои по-дълго на власт, за да видят хората, че за тях себелюбието е най-важно. Това показва, че няма скрито-покрито. Не е естествено да воюват институциите. Не ми харесва. Не искам да участвам в този маскарад“, категоричен бе премиерът Борисов.

„От три месеца прокурори не са идвали на сбирката. Разбрахме се с този прокурор да се размаже всичко живо, което цапа въздух, земя, вода", отсече той във връзка с акциите в момента.

"Валери Симеонов трябваше да се извини. Случва се да се изпусне някоя реплика. Съжалявам, че лидер в коалицията е говорил такива неща. Човешко е да се греши, човешко е да се извиниш", каза министър-председателят по повод изказването на Валери Симеонов, в което обвини в корупция журналистите Антон Хекимян и Венелин Петков. Той отбеляза, обаче че за хазарта обаче е бил прав.

В този момент до Борисов премина премиерът на Албания Еди Рама и поздрави българския министър-председател. Той добави на английски: "Бойко, ти си най-добрият, знаеш, нали?". "Светът се развива много динамично. България е много уважавана. България се търсена много", подчерта премиерът на България.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 така така

    82 3 Отговор
    клетва от охраната на тодоро живков.
  • 2 Някой си

    87 3 Отговор
    Дай “Честна Пионерска”
  • 3 Гледач

    100 3 Отговор
    Е Кой му вярва на клетвата?НИКОЙ
  • 4 боцмана

    67 3 Отговор
    Заклевам се през живота си само веднъж съм излъгал , когато бях ученик и излъгах за един учебник за да мога да си науча урока! Който не ми вярва да ме пита пак.
  • 5 az#Оставка!

    92 3 Отговор
    Бойко Борисов за СРС-тата с президента: Заклевам се, че нямам нищо общо! ХАХАХАХАХА! Хъбов, и с двата крака си вътре! С прилагането на тия СРС-та е извършено престъпление и няма да можеш да се дистанцираш!
  • 6 Факти

    109 3 Отговор
    Ти и със мишо бирата нямаше нищо общо пък френската лаборатория, каза че това е твоя глас на записа. Имаш късмет, че народа е овчи иначе на запад, за такива провинения доживот си аут от политическата сцена.
  • 7 Бойко в Мюнхен

    65 4 Отговор
    Булю, Булю, Булю, Булю, Булю, Булю, Булю, Булю, Булю, Булю, Булю, Булю, Булю, разбрахте ли?
  • 8 Бачо Киро

    68 5 Отговор
    Е ако е намесен очаквахте да си каже ли? Доколкото знаем нищо в тази държава не става без неговата намеса, дори когато би трябвало да си вършат работата без да чакат някой да им каже. Затова и е невероятно някой да подслушва незаконно не Сульо и Пульо, а Президента, пък Борисов да не знае нищо....
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    69 4 Отговор
    господинБОРИСОВ вие сти първия ПРЕМИЕР на БЪЛГАРИЯ употребил сълзотворен газ и гумени куршуми срещу народа на БЪЛГАРИЯ
  • 11 Tate

    70 3 Отговор
    ВЕРВАЙТЕ МИ .................................. тоя си прави таш,,,,,к с нас
  • 12 Пунчо

    75 4 Отговор
    В тоалетната те подслушваше не Радев, а първият ти приятел с големите уши ЦЦ.
  • 13 az#Оставка!

    58 3 Отговор
    С разпространяването в медиите на СРС-тата срещу президента милиционера с каскета извърши престъпление по
    чл. 145а. (Нов - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) (1) Който използва информация, събрана чрез използване на специални разузнавателни средства, извън нейното предназначение за опазване на националната сигурност или за целите на наказателното производство, се наказва с лишаване от свобода до три години и глоба до петстотин лева.
    (2) Когато деянието е извършено от длъжностно лице, което е придобило информацията или тя му е станала известна в кръга на неговата служба, наказанието е лишаване от свобода от една до пет години и глоба до пет хиляди лева.
    (3) В случаите по предходната алинея съдът може да постанови лишаване от права по чл. 37, ал. 1, точки 6 и 7.
  • 14 Атеиста

    48 2 Отговор
    В какво се е заклел точно? Човек като се заклева се заклева в нещо!

    Коментиран от #59

  • 15 az#Оставка!

    59 2 Отговор
    А пък разседване на президента, без да има извършено от него престъпление само по себе си е отделно престъпление!
    Пожарникаря и милиционера са яко с двата крака вътре....
  • 16 Фактъ

    61 2 Отговор
    Боко щом се кълне , лъже ! Всеки психолог и криминалист знае ,че е така.
  • 17 американската мафия

    48 2 Отговор
    Не е Бойко а неговите шефове от американската мафия!
  • 18 наакал и омазал

    31 2 Отговор
    Родна реч, омайна, сладка,
    що звучи навред край мен;
    реч на мама и на татка,
    реч, що мълвим всеки ден.

    Тя звънти, когато пея,
    в радостни игри ехти;
    вечер приказки на нея
    баба тихо ми реди.

    И над книгата унесен,
    родна реч ми пак шепти...
    Милва като нежна песен,
    като утрен звън трепти!

    Коментиран от #76

  • 19 Не съм от тука и съм за малко

    33 4 Отговор
    Утре фащам самолета и отивам да ям и да пия на обществени разноски.
  • 20 Ангелов

    38 2 Отговор
    Тоя ли се гордее, че бил член и имал партиен билет един дол дренки са с корни нинова оная партията и управлява цели три пъти и само кражби и разрухи, този и той над три пъти. Е за тва драпам с триста да стана чужд гражданин и малко ми остава. А българите, къде сега ще почнат да ме обиждат и да защитават ту едните ту другите и се делят по този начин, вместо да ги изметат защото са се доказали повече най малко три пъти, лато са били на власт, че са крадци и некадърници, та заради мнозинството такива дървени философи от съгражданите ми, такива като мен бягат от омагьосаноя кръг.

    Коментиран от #30

  • 21 Бесен Язовец

    30 2 Отговор
    И аз се заклевам никога не съм писал с чужди никове! Кълна се на русофоба да му излязат болезнени мехури на г.... ако лъжа!
  • 22 Цако

    50 3 Отговор
    В какво се заклеваш лъжецо, в България ли? Само за бъдещата ти кандидатурата за президент излъга три пъти.
  • 23 четейки установих че

    51 1 Отговор
    По прост индивид не познавам.
  • 24 Анонимен

    46 1 Отговор
    Този все се кълне и никога нищо общо няма с главанаците де л ично е назначил.Докога ще ни прави на идиоти??
  • 25 архивите са живи

    38 1 Отговор
    Бобсън, нали се закле и в червената книжка на Партията. С нея требеше фесовете по Делиормана и не се отказа от нея. И дедовците ти - комунист/антикомунист вече не ти верват. Ашколсун, пезевенкино!
  • 26 345678

    36 2 Отговор
    Пунта-Мара ...
  • 27 Гост

    6 26 Отговор
    А ПОМНИТЕ ЛИ КАК НИ ЦАКАХА РУСНАЦИТЕ С ДОГОВОРЕН НАЙ-СКЪП ГАЗ ЗА БЪЛГАРИЯ?

    Антон Тодоров - 4 часа ·

    Това трябва да е водеща новина - рекордно ниски цени на газа! За съжаление мисля, че повечето медии ще я подминат!

    "Газов хъб Балкан" обяви, че в сегмента "В рамките на деня" е постигната цена 36.10 лв. за мегаватчас. Тази стойност е с 18% по-ниска от определената за момента от енергийния регулатор. Сходна цена е постигната като средна стойност за седмицата в сегмента "Ден напред" - 36.05 лева за мегаватчас. В постигнатите цени са включени и разходите за достъп и пренос до виртуална търговска точка. Ръководството на хъба посочва и че към 12 ч. на обяд са изтъргувани рекордни за борсата количества - 2 млн. куб. м.
  • 28 Еди Рама

    8 31 Отговор
    Бойко, ти си най-добрият !
  • 29 Боко честния

    33 2 Отговор
    АЗ и суджуци не ям ! ПовЕрвахте ли главанацииии ?
  • 30 Митака

    2 14 Отговор

    До коментар #20 от "Ангелов":

    Наочи се а пишеш бе. И кво си се растхленчил.

    Коментиран от #38

  • 31 Гост

    30 1 Отговор
    В тоалетната те слушаше Ухото! Ти още ли не си вдянал, че поръчката е дошла от задокенските ти приятели, на които Ухото в слуга до гроб заради апартаментите.
  • 32 kалинка

    31 2 Отговор
    1. Ти не си президент и, надявам се, няма да бъдеш.
    2. Ако не знaeш, че би трябвало да знаеш, имаш само един полезен ход - оставка!
  • 33 Ganiu tzarvula

    3 7 Отговор
    Kradlivia bulgarin i mango,podmina.....Zaklevam se be,v kvartalnio!A sud triabva,tam kletvite ne vajat,faktologia samo...koi kak,kakvo....znal,za SRS,kakvo,kak okral,kakdurjavata ostetil!!!Sud!....Aaaaa,ma toi GesheF glaven!!!Hahah,sud niama da ima!
  • 34 Какво да очакваме

    30 3 Отговор
    От Тиквопитека какво може да се очаква ? Само тъпи лакардии. Срами ни по света този тъпак. В Европа го имат за европейски ташак, а тук никой не му го казва. Та той не може да говори на правилен български език, какво друго да очакваме от него. Ето две лакардии: " Вечерах с Царо, казъх му, че ония ора ше му земат имотите". Втората: "Кът съм казъл , че нема а го барам, начи нема а го барам". Е ?
  • 35 Докторът

    15 3 Отговор
    Заклевам се да си пия Гинкобилобата, за да не забравям. Ще я пия, ако се сетя.
  • 36 личи му

    6 30 Отговор
    Президента изтрещя и ясно му личи
  • 37 ВОЛЕН ФИДЕРОВ

    0 11 Отговор
    БОЙЧЕ Я СЕ СТЕГНИ!ШО ТЕ НАПРАВИХ ЦАР БЕ,ША ИМ СЕ ОБЯСНЯВАШ!ША ГИ ГЛЕДАМЕ НА БИГ БРАДЪР БЕ,ТИЯ КРАДЛИВИ КУРУМПИСТИ ГЕ СЕ БАЦАТ КОМУНИСТИ!У ТИЯ ЕДИНСТВЕНОТО КОМУНЯЛНО СА ДЕЦАТА ИМ У НАРКОКОМУНИТЕ!НЕМА СЕ УНИЖАВАШ И ОБЯСНЯВАШ ТЕЯ ЛЕШПЕРЕ НЕМОЕ ТИ СКОКНАТ НИВОТО...ЦАР ША ТЕ НАПРАВЯ ТА ДА СЕ СТРОШАТ ОТ ЗАВИС!ТИ БРАТ ВИДЕЛИ В 10 СЕРИЙ МЕЖДУЗВЕЗДНА ДАРТ ВЕЙДА ДА СЕ ИЗВИНЯВА...ДА СЕ ОБЯСНЯВА...САМО КАИ ВАДИМ БОХАЛКИТЕ НАЧЕЛО С ГЕША И ША ВЪЗПИТАМЕ ТИЯ КРАДЛЮВЦИ ДЕ ИЗТОЧИХА ХАЗНАТА,ТА СЕГА НЕМОЕМ Е НАПЪЛНИМ!НИКЪВ ФАНДЪК НА ЧЕРВЕНДАЛЕСТИТЕ СОЦИОПАТЕ И НАРКОМАНЕ...ОКРАДОХА НАРОДА А ТЕБ ТЕ ПЪРЖАТ!МА ТЕ НИКОГА НЕ СА ПОЕЛИ ВИНА И ОТГОВОРНОСТ ЗА НИЩО И ПРЕД НИКОЙ,НАГЛЕ СА КАТ КЪРЛЕЖ В ЗАДНИКА НАРОДЕН!МА ЩО СИ ТРАЕШ,ЗНАЕШ ИМАШ ВАДИ СЕ ВИДИ ЧЕРНО НА БЕЛО КАК КВО И КОГА СТАНАЛО..ГА ПРАВИЯ МУЛТИ НЕМАШЕ ЗА БАНИЧКА ГА ПРОДАВАА ЗА ЛЕВЧЕ ЕДВАМ СТИГНА ГЛАВ СЕК!БОЙЧЕ СИТЕ ЗАД ТЕБ ГЕША И БОГУ С НАС!
  • 38 Гостилничаря

    7 1 Отговор

    До коментар #30 от "Митака":

    Я, кой го казва!? А ти кога ще се наУчиш.....!?
  • 39 Васил

    10 5 Отговор
    Щом се заклева му вервам на селянина....................
  • 40 Хората ти казаха

    18 2 Отговор
    , щом не знаеш нищо , и тези действия не са по твоя заповед .
    ЗНАЧИ НЕ СИ ЗА ТОЗИ ПОСТ !!!!!! ОСТАВКА !!
  • 41 некойси

    20 2 Отговор
    Ба си селския циркаджия, еееей народе ... погледнете какво избирате и смятате ли че е нормално?!?!? Смятате ли че тоя индивид е способен да решава каквито и да е проблеми?!?!?
  • 42 Centurion

    16 1 Отговор
    Кой ти вярва на тебе бе лъжец долен??
    ?На кое подчинение е ДАНС,кои им назначава ръководството???Всичко е ясно,извършили сте престъпление,поредното,за което се надявам един ден да бъдеш изправен пред съд и да бъдеш осъден.Престъпник!!!2648
  • 43 Пешо от панелката

    2 8 Отговор
    “ Това, че някой се е наакал и омазал...” Евала Баце, гоУем си
  • 44 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 3 Отговор
    ИВАН КОСТОВ СЪСИПАбългарската икономика и индустрия
  • 45 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 3 Отговор
    помните ли ехидното подигравателна усмивка на СИМЕОН ДЯНКОВ поднасяйки ни постната пица колко хора измряха се самоубиха разболяха
  • 46 град Козлодуй

    3 20 Отговор
    помните ли гладната ЖАН ВИДЕНОВА ЗИМА

    Коментиран от #67, #80

  • 47 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 3 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ при или по точно повреме на първия му мандат каза защото пенционерите и възрастните са втора категория хора има го в ИНТЕРНЕТ
  • 48 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 3 Отговор
    БОЙКО СЕХВАЛЕЛ щото хапвалфилия с мас а колко хора нямат какво да ядът плачат унижени гладни безработни без парични
  • 49 град Козлодуй

    8 3 Отговор
    помните ли лъжата на ЦАР СИМЕОН

    Коментиран от #53

  • 50 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 3 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ ОБИЧА повече ромите отколко БЪЛГАРИТЕ ФАКТ
  • 51 Баце

    16 0 Отговор
    Много обичам да лъжа, особено пред мисирки. От сутринта почвам, а па после, ее към икиндия, къ са изметам не е истина и винаги отричам да съм казвал такива работи и са сърда кат ощипана мома. Аре, че белот ма чека.
  • 52 Ganiu tzarvula

    3 3 Отговор
    Bulgarina e kradez,ne ot nai·umnite!
  • 53 Ganiu tzarvula

    3 5 Отговор

    До коментар #49 от "град Козлодуй":

    A ti pomnish li koi bulgaristanez ti go vkara dva kata....za pruv put??Koi te obezchesti...krajbenno???

    Коментиран от #57, #58

  • 54 тиквата

    11 1 Отговор
    За това ли като видиш поп му целуваш ръка . Ти си лъжливото овчарче от Банкя и твоя ред ще дойде.
  • 55 Честна Пионерска

    8 1 Отговор
    Заклевам се , ...ако лъжа , шефа ми да умре...:)
  • 56 Северозапад

    15 1 Отговор
    И някой ще повярва ли, че Каскетът ще скочи срещу президента, ако няма як гръб зад себе си? А гърбът наистина е як - 170 кила мас (без филии)!
  • 57 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 3 Отговор

    До коментар #53 от "Ganiu tzarvula":

    мишко пиши на БЪЛГАРСКИ НИКОЙ Н МИ ГО ЕВКАРА Л И ДИОТЧЕ РАЗБРА ЛИ ИШКО ПИШИ НА БЪЛГАРСКИ МИШКО
  • 58 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 2 Отговор

    До коментар #53 от "Ganiu tzarvula":

    мишко обясни ми го на БЪЛГАРСКИ първо никой не ме е е б а л 2бой съмял в лом от куреца и бубата бубата почина от левкемия остави три момичета сирачета бубата ми се извини но първо отнесе кютека мишко пиши на БЪЛГАРСКИ тук е българия

    Коментиран от #61, #63

  • 59 Оно е ясно

    2 6 Отговор

    До коментар #14 от "Атеиста":

    Е къ у кво? у деда си дека са го утрепале мръсните комунисти.
  • 60 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 2 Отговор
    РМЕН РАДЕВ енай достойния ПРЕЗИДЕНТ на БЪЛГАРИЯ
  • 61 Ganiu tzarvula

    1 4 Отговор

    До коментар #58 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    gluhoniam pedal,bulgarin ti go slaga,vse oste!

    Коментиран от #64

  • 62 когато

    9 0 Отговор
    си осъден от три инстанции на съда за лъжа кълни се колкото искаш,келеш с келеш!
  • 63 Ganiu tzarvula

    0 6 Отговор

    До коментар #58 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Da kajesh na Desi sanitaria,che skoro niama da so omujite!Gei brakovete v bg sa zabraneni.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Ganiu tzarvula

    0 6 Отговор

    До коментар #64 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Nisto de!Kato ne znaesh koi susipa bulharia,pak ste se povtori,i pak i pak,i pak,ne che sega Boiko ne ti go slaga!Szepil ti e guza,ama si sviknal.Mnogo zadrave na Desi sanitaria,da e zdrav prav korav,da ti kusa na 4 guza!

    Коментиран от #69

  • 67 бай Шиле

    11 1 Отговор

    До коментар #46 от "град Козлодуй":

    Да,помниме Жан Виденовата зима.Помниме и че една седмица слел като го свалиха инфлацията изчезна.Всеки икономист ще ти обясни,че такова нещо е НЕВЪЗМОЖОНО.Иван Костов и Посолството знаят как стана това.Глупако.

    Коментиран от #73

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Един ....

    7 0 Отговор

    До коментар #66 от "Ganiu tzarvula":

    Стига дразни човека бе отрепко !

    Коментиран от #72

  • 70 случайно минаващ

    7 0 Отговор
    А бе няма ли някаква пътека от НЗОК за тоя от Козлодуй?
  • 71 Ван дер Любе

    13 0 Отговор
    Да видим колко лъжи каза човекът: 1. Радев няма партия (все още, но може да направи). 2. От записът, който пуснаха за Радев от прокуратурата, не се става ясно да е направил престъпление. 3. От записите на Борисов като "Ало, Ваньо" се разбира, че Борисов поставя чадър над Мишо Бирата, т.е. при Борисов има престъпление. Затова е бил по-нисък от тревата. 4. Заклевам се, нямам нищо общо. С кое? Тези, които имат право да подслушват, са подчинени на Борисов. Да подслушват президента се иска разрешение от съд и няма начин Борисов да не научи за такова нещо. Та знаел ли е? Или не му докладват подчинените. Т.е. и сега Борисов е направил престъпление. Няма място за сравнение - един попикан пожарникар. Борисов, когато миналата година кани Божков при теб, не знаеше ли, че е престъпник?
  • 72 Ganiu tzarvula

    0 4 Отговор

    До коментар #69 от "Един ....":

    Na istinata draznene li vikash???Aaaaa iasno sto vi drazni Tikvata!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Усмивката

    10 0 Отговор
    Ся остава да се закълнеш и , че не лъжеш като казваш коя партия те е подслушвала.Като се кълнеш , кълн се за всичко. Иначе.....голем си лъжец
  • 75 Усмивката

    10 0 Отговор
    Абе на тоя Валери Симеонов не му ли стана множко. Обвин Данчо Ментата публично че е внессъл закона за хазарта. Оказа се друго . Извини се. Обвини майките с количките. Извини се.Тоя не е ливреме да посети лечебно специализирано заведение
  • 76 Пако

    10 0 Отговор

    До коментар #18 от "наакал и омазал":

    Простака се е наакал и омазал пак.
    И,когато му цитирате изллазванията,цитирайте ги дословно-МислиМЕ,ПравиМЕ,РаботиМЕ,
    ХодиМЕ,той така се изразява.
  • 77 Нло

    10 0 Отговор
    Той каза: България е търсена държава....., ами да, само тук може да си изхвърлят боклука, само тук може да си разпродават запасите, само тук си задължен да правиш каквото ти кажат и т.н.
  • 78 Лелее

    8 0 Отговор
    “Заклевам се “ - повярвах !
  • 79 възмутен

    9 0 Отговор
    На тоя като се четат изказванията, освен погнуса и отвращение, човек друго не може да изпита от безкрайната простотия и лъжи. МАХНИ СЕ МРЪСНА, ГНУСНА И ЛЪЖЛИВА ТВАР. МИСИРКА!
  • 80 възмутен

    13 0 Отговор

    До коментар #46 от "град Козлодуй":

    А помниш ли Жан Виденов, че въведе валутния борд и благодарение на тази стабилност на лева се съществува спокойно, а сега Тиквата с мошеника Горанката и мръйсната, алчна Мендоса искаха да го премахнат и да ни прецакат.
  • 81 PZW

    12 0 Отговор
    Кой смее нещо да направи през главата на Баце? Който посмее с се отлюспя веднагически от хранилката.
  • 82 вида

    10 0 Отговор
    Кога казва истината? Дали когато няма нищо общо с Гешев и прокуратурата или когато нарежда на Гешев да гони мсичко което цапа и т. н.
  • 83 Винету

    10 0 Отговор
    Пиян бях, тъмно беше, дъжд валеше, нищо не помня!
  • 84 видовден

    8 0 Отговор
    Няма нищо общо! Колкото с аферата КТБ, която беше фалирана и разграбена по чисто политически причини!
  • 85 Горо

    8 0 Отговор
    Минал премиерът на Албания и казал на английски език, че Бойко бил най-добрият. Да, Борисов няма равен на приказки.Но народът пищи от него вече 10 години. Той обаче не се отчита пред народа си, а пред господаря си Тръмп. Подобно явление, което вече се смята от всички политици и управляващи едва ли не за нормално, не е имало в най-новата ни история. И премиерът не знаел за незаконното подслушване на президента Радев. Ако той наистина казва истината, защо досега не е уволнил директора на ДАНС, който е на пряко подчинение на премиера. Явно премиерът Борисов винаги разчита на глупаците сред българите, които приемат случващото се за напълно естествено.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 факт

    7 0 Отговор
    ти и у БКП се кле,,,
  • 88 Браво Господине

    0 0 Отговор
    Ех! Ако имаше Господ!
    Вервайте този нямаше да е жив!
  • 89 Истината

    0 0 Отговор
    Господин Лъжец.Опасна ,проста,не възпитана, не образована, крадлива Мутра.
  • 90 Истината

    0 0 Отговор
    Господин Лъжец.Опасна ,проста,не възпитана, не образована, крадлива Мутра.
Новини по държави: