Last news in Fakti

18 Февруари, 2020 14:22 1 027 3

Блумбърг влиза в президентската надпревара

  • сащ-
  • избори-
  • майкъл блумбърг

Той ще участва в следващия дебат на демократите

Блумбърг влиза в президентската надпревара - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Кандидатът за номинацията на демократите Майкъл Блумбърг ще участва в следващия предизборен дебат, съобщи ABC.

Това ще е негово първо участие в предизборен дебат. Дебатът ще се проведе в Лас Вегас.

Очаква се той да е важен за предстоящата решителна част от първичните избори. До този момент Блумбърг не участваше в дебати или във вота в първите щати, като развиваше самостоятелна кампания.

За да може да участва в дебата, демократите промениха своите правила. До този момент кандидатите се класираха спрямо даренията, които са получили, докато Блумбърг финансира кампанията си самостоятелно.

До този момент той е похарчил големи суми за телевизионни реклами и представяне в интернет. По време на митингите си той не отговаря на въпроси на избиратели, като основно чете кратки речи.

На този етап фаворит в изборите при демократите е Бърни Сандърс. Блумбърг е втори но се смята, че има подкрепата на елита в групата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай хой

    5 1 Отговор
    Още един палячо кандидат марионетка. Хамитата се уплашиха от Бърни.
  • 2 Иван

    6 1 Отговор
    Същата сатанинска сперма като Сорос,Тръмп,Хилари,Помпео,Кери,Еспер,Пенс,Елиът Абрамс,Обама,Рубио,Пелоэи,Киршнер,Подеста,Эеленски,Порош,Тимошенко,Яценюк,Паси,Поптодорова,Лийберман,Хитлер,Гьоринг,Натаняху,Ели Виэел,Гад.
  • 3 abv

    0 0 Отговор
    bloomberg блумбЕрг а не с ъ