Last news in Fakti

20 Февруари, 2020 20:40 1 265 2

40 месеца присъда за съветник на Тръмп

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • роджър стоун

Обявиха присъдата на Роджър Стоун

40 месеца присъда за съветник на Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Бившият съветник на американския президент Доналд Търмп Роджър Стоун беше осъден на 40 месеца затвор, съобщи CNN.

Днес присъдата беше произнесена. По-рано той беше признат за виновен.

Срещу него има обвинения за даване на лъжливи показания и възпрепятстване на закона.

Прокурори искаха по-голяма присъда. Главният прокурор Уилям Бар обаче реши да я ограничи.

Вече имаше твърдения, че Тръмп е повлиял за намаляването на присъдата. Това е негов шести съветник, който получава присъда.

Става въпрос най-вече за разследването за руската роля в американските избори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фоок оф

    0 0 Отговор
    Неизбраното елитно общество оправляващо задкулисно, наречено дълбоката държава, наказва само тези които ги разкрият. За Лъжеца Коми,за Клапър, за Бренън, за Макейб,за Хилъри и много други ,няма справедливост. Доказани престъоници, опитали да свалят президент като фалшифицират доказателство за стартиране на ФИЗА разрешително за следене. За Видман, войничето на конци, за Байдън оправил сина си, за Пелоси, Кери и фалшивия републиканец и провал крандидат за президент Ромни които също имат синове в Бризма, за социопата змия Шиф и дебелия хейтър Надлер НЯМА закони. Погнаха хората които подкрепят Тръмп но за техните няма повдигнати обвинения. Да, някои от тях имат имунитет,но по принцип и президента не може да бъде съден но те успяха да подкопаят чесния процес и политически да го осъдят. Разбира се, пред истински съд нямаше да им минат лъжите за това и не искаха намесата на върховния съд. В Америка главния прокурор, Бар се издига от президента, което автоматично прави този орган не-независим, а президента е главния служител на реда, демек като нашия главен секретар на МВР. Тръмп можеше да пардон-ва Стоун но не го направи. Просто показа наглата партизанска наклонност на журито и предложените 7-9 години, много повече от обикновенно даваните за такова престъпление. Естеството на престъплението не е насилие или дрога, така ,че не би трябвало да е повече от примерно изнасилване, но беше. Тръмп разкритикува паризанското наказание и посочи явната наклонност на Съдийкат

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.