Last news in Fakti

21 Февруари, 2020 17:56 2 038 3

Какво е предложил Тръмп на Асандж?

  • сащ-
  • джулиан асандж-
  • доналд тръмп

Дана Рорабейкър потвърди, че е говорил с Асандж за споразумение

Какво е предложил Тръмп на Асандж? - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американски представител потвърди предложението на американския президент Доналд Тръмп към основателя на WikiLeaks, съобщи Гардиън.

Това обяви Дана Рорабейкър. Съобщението е било предадено лично от него.

Той е бивш конгресмен. Според адвокатите на Джулиан Асандж, Рорабейкър е разговарял с него.

Той му е предложил помилване, ако потвърди, че изтеклата информация на Демократическата партия не е била предоставена от руски представители. Самият дипломат е познат като поддръжник на добри отношения с Русия.

Информацията изтече по време на предходните избори и показа различно отношение към кандидатите на демократите. Рорабейкър потвърди, че е разговарял с Асандж, като е заявил, че ако му предостави подробности за информацията, ще разговаря с президента за неговото освобождаване, но и допълни, че не е обсъждал това със самия Тръмп.

Президентът Тръмп отрече да е правил подобно предложение.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бачо Киро

    13 0 Отговор
    Големи заглавия, голямо нещо, накрая едно голямо нищо... Какво бил предложил Тръмп, нищо, бившият депутат си дрънкал с Асанж, предложения, ма с никого не бил говорил... И аз така предлагам 10 трилиона долара безвъзмездна помощ от САЩ и Тръмп за България, ма още не съм ги питал... Туй джурналята приказвате на хОя си по цял ден и пишете глупости...
  • 2 дагознае

    1 0 Отговор
    Предложил.чушки.хич не му трябва на Асанж да го знае от мен,каубойцки филми да гледа и да умнее
  • 3 Перник

    0 0 Отговор
    Коя е кукумявката на снимката !? Донето ли !?