Last news in Fakti

6 Март, 2020 16:10 4 762 12

Коронавирус и в Сърбия

  • сърбия-
  • ватикана-
  • коронавирус-
  • вирус-
  • заразени-
  • суботица

Заразеният мъж се чувства добре

Коронавирус и в Сърбия - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Сърбия и Ватикана са поредните държави, в които бяха регистрирани първи случаи на заразени с коронавируса, предаде БНР.

Сръбският здравен министър Златибор Лонкар потвърди за първи случай на коронавирус. Той каза пред репортери, че става въпроса за 43-годишен мъж от Суботица, пътувал до Будапеща. Мъжът се чувства добре, добави министърът.

Междувременно и Ватикана обяви в петък, че пациент в здравната му служба е тестван позитивно за коронавирус. Това е първият случай в католическата столица, която се намира в Рим, Италия. Говорител на Ватикана заяви, че случаят е диагностициран в четвъртък и че услугите във ватиканската клиника са спрени, за да бъде дезинфекциран районът.

Повечето служители на Ватикана, които използват здравните услуги, живеят в Рим, отбелязва Ройтерс. Все още не е ясно дали човекът с позитивен резултат е такъв външен служител или е сред сравнително малкото духовници и пазачи, които живеят вътре във Ватикана.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Божинов

    18 5 Отговор
    У нас има, но ги е страх да кажат, че ще падне правитеслтвото, защото ще се види, колко са безпомощни!

    Коментиран от #2, #9, #11

  • 2 Куронавирус

    15 1 Отговор

    До коментар #1 от "Божинов":

    А може би няма у нас коронавирус. Дори вирусите не щат да идват тук, не само мигрантите.
  • 3 Дедо ви

    12 2 Отговор
    Болниците са пълни и сега само от болни от грип тип "В". Я има 10 легла свободни в цялата страна я няма. Ако се появят болни от коронавирус няма къде да ги настаняват. И тогава ще излезе наяве това което ние всички знаем - нямаме никакво здравеопазване. Тое чиста НУЛА! Затова и не обявяват заразените, белким се размине, ама надали.
  • 4 Питам русофилите и комунистите в Карлуково

    3 4 Отговор
    Българинът е толкова болен човек, че ако се разболее от коронавирус може би даже ще се почувства малко по-добре!! Особено ако е комунист или атакист! Какво става с ракетите С-400 за Турция?? Пътуват ли, пътуват ли?? Как вървят доставките, вървят ли, вървят ли?? Дайте по-подробно инфо, докъде са стигнали...?? Взимате ли хаповете по предписание и рецептура и ще доставяте ли на Ердо установките на време??

    Коментиран от #10

  • 5 До 4

    6 1 Отговор
    Ти наред ли си с главата. Защото ми се струва, че не си. Иди се прегледай и не за коронавирус а за простотия.
  • 6 българин

    4 2 Отговор
    Едва ли някой вярва че у нас няма заразени с коронавируса.
  • 7 Йозеф

    1 1 Отговор
    Само у нас няма. Домашната ракия помага.
  • 8 Анатема краваре!

    2 1 Отговор
    Само това оставаше, краварете(СеРеУ-то)да пропусне Сърбия и да не зарази и тях. Краварете бомбандираха болници, училиша и детски градини без да им мигне окото, та един вирус ли няма да пусната там!?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Хаджи Генчо

    1 4 Отговор

    До коментар #4 от "Питам русофилите и комунистите в Карлуково":

    Да ти кажа сега.Комунистите начело с партийния вожд Куррнелия са в безсилна злоба,че още няма коронавирус в България и се кръстят с две ръце да дойде и тук и ако се случи това, веднага ще нададат зверски вой че правителството не се справя и ще поискат оставката му без да нистисе чувстват притеснени че в никоя друга държава не са поискали оставки по този повод,но комунистите са безочливи и безскрупулни същества, качества които използват винаги когато имат възможност да се доберат до властта и да се накрадат на воля,но този подход вече не действа, понеже в България останаха много малко увредени хора които се подават на елементарна им пропаганда.

    Коментиран от #12

  • 11 Джафер

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Божинов":

    Такива като теб и Мая ,Радев и Курнела дай боже по скоро ги нагази тоя вирус та да се отърве България от Долни пумияри
  • 12 Джафер

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Хаджи Генчо":

    Разстрел на ,,комунистите"веднага и без право на паметници