13 Март, 2020 16:25 3 075 2

Край на зимния сезон в Австрия

  • коронавирус-
  • австрия-
  • зимен сезон-
  • вирус-
  • курорти

Властите в Австрия затвориха алпийските курорти

Край на зимния сезон в Австрия - 1
Снимка: Shutterstock

Австрия затвори алпийските си курорти и сложи край на зимния сезон заради коронавируса, предаде Би Ти Ви.

В Непал пък от днес спират да издават разрешителни за изкачване на най-високия връх в света - Еверест. На този фон китайски медии обявиха, че е проследен назад във времето първият болен от коронавируса - случаят е регистриран още на 17 ноември миналата година.

За изминалото денонощие в Китай са регистрирани само 8 нови болни, а 7 души са починали на фона на 1300 излекувани и изписани. Междувременно първи случай на починал от коронавируса бе регистриран в Норвегия. Крал Харалд Пети и съпругата му, които са били на държавна визита в Йордания, са сложени под домашна карантина. 780 са заразените в Норвегия.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бре

    2 3 Отговор
    Еми и те тарикати,като нашите -избягват по сериозните проблеми и си мият ръцете с короната-еми с глобалното затопляне догодина ще ги затворят 15 дни по рано,а след 5 г. още януари,а след 10 декември,а след 50 ще станат хаваи,ама още не са го осъзнали :) :) :)
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.