Last news in Fakti

16 Март, 2020 11:32 2 068 12

Г-7 обсъжда общи действия

  • г-7-
  • върха-
  • разговор

Голям разговори между лидерите на страните в групата

Г-7 обсъжда общи действия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Главите на страните от групата Г-7 днес ще проведат общ разговор, съобщи France 24.

Разговорът ще се проведе чрез видеоконференция. Това беше обявено от японския премиер Шиндзо Абе пред парламента в страната.

Основна тема ще е ограничаването на коронавируса. Очаква се да бъдат обсъдени общите действия, които могат да бъдат предприети.

Вече има съгласие от всички страни. Премиерът на Япония е провел разговори с висши фигури в САЩ, Великобритания и Франция.

Страните вече предприеха мащабни действия за ограничаване на ситуацията. ЕС води разговори за отпускане на средства в подкрепа.

Тази година групата Г-7 се председателства от САЩ.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Госあ

    4 1 Отговор
    "От подвижните лаборатории през болниците до местните клиники, стотици тестови площадки са достъпни в цялата страна, а тестовете са безплатни. За възрастните хора или тези, които са вече болни, медиците посещават домовете им, за да вземат проби за тестване. В Южна Корея се правят между 10 000 и 20 000 теста на ден"
  • 2 ²¹¼

    2 0 Отговор
    Енергията трябва да е насочена изцяло към откриване на антидот,в много кратък срок,не може да висим затворени повече от месец
  • 3 Госあ

    3 0 Отговор
    Докато повечето от тези измерват човешкият живот с пари, решение няма да има. Защото решението е скъпо. Южна Корея наистина е за пример в решението си за навременна детекция на вируса. Вече има три препарата и различни комбинации, които могат да се прилагат за лечение при ранните фази. Няколко компании предлагат и антитела за превенция, които да бъдат използвани от населението също така.

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Госあ

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Госあ":

    Коефициентът на смъртност от коронавирус в Южна Корея е 0,7%. В световен мащаб Световната здравна организация отчете 3,4%. Не нужно да си коремен хирург, за да го разбереш нали ? 😄 ирония разбира се
  • 6 Ventura

    3 0 Отговор
    А наш Боко в коя седморка е? Сигурно в седморката на Блейк или Великолепната седморка. Се е филмиран!
  • 7 Госあ

    5 1 Отговор
    И още нещо, за каква световна колаборация говорим, като рижия селски тарикат от великите царевични полета е предлагал да купи немската разработка за ваксина и да я патентова и пусне само в кравария? И в същото време, тайванците да направят генерик на една от използваните молекули (другите две са германска и японска) патентована и закотвена в кравария от нулата без никакво съдействие от краварите. Убеден съм също,че ремдесивира е получен отново от някой емигрант или купен.
  • 8 гадните 7

    3 0 Отговор
    светът е грабен от тия
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 русия е джудже

    2 1 Отговор
    Да не забравят да уведомят тези които са извън големите седем.За руските джуджета става въпрос.

    Коментиран от #11

  • 11 Иван с големите шамари

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "русия е джудже":

    Спирай опиатите си,че ставаш за смях.

    Коментиран от #12

  • 12 де факто

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "Иван с големите шамари":

    Прав е доста даже.Смеят се единствено амебите без мозък като теб
Новини по държави: