Last news in Fakti

17 Март, 2020 17:56 1 353 10

Испания одобри влизането в НАТО на Северна Македония

  • северна македония-
  • нато-
  • испания

Страната вече има пълно одобрение

Испания одобри влизането в НАТО на Северна Македония - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Правителството на Испания обяви, че е одобрило протокола за членството на Северна Македония в НАТО, съобщи El Pais.

Гласуването се проведе в испанския Сенат. Народните представители гласуваха единодушно.

Гласуването се проведе електронно. Всички подкрепиха предложението.

Македонският външен министър благодари на испанския парламент. Така и последната страна одобри членството на Северна Македония.

Парламентът на Испания закъсня с гласуването, заради предсрочните избори в страната. Протоколът вече беше одобрен от Долната камара на парламента.

Испанският крал скоро ще одобри предложението. Остава да се определи кога Северна Македония ще бъде приета.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bigbb

    12 2 Отговор
    Влезат ли съседите Нато ще стане непобедим , най накрая
  • 2 Хайдаа

    3 0 Отговор
    Живота си продължава
  • 3 Лила

    3 10 Отговор
    ИМАШЕ ЕДИН УШАТ ШЕБЕК,КОЙТО РАЗВЯ МОЩНИ УШИ НАВРЪХ НАЦИОНАЛНИЯТ НИ ПРАЗНИК ОТ ВРЪХ ШИПКА И КАЗА,ЧЕ НЯМАЛО НИКАКЪВ КОРОНА ВИРУС,А ПЪК ОНЯ ДЕН ГО ГЛЕДАХ КАК ЛАПА НА БОЙКО С ОТВОРЕНИ ОЧИ,И ЩО СТАНА ТЪЙ.!???

    Коментиран от #6, #10

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Незнам ама си отврат

    14 2 Отговор

    До коментар #3 от "Лила":

    Май е истина че всички комплексари пишат с главни букви! Този шебек е президент, значи много повече от теб, ти даже и селски полицай не можеш да станеш! Освен това е летец, значи и здравето му е по-добро от твоето, понеже и здравния тест за селски полицай няма да издържиш! Та на кого се подиграваш? Камилата гърбицата си не я вижда, гледа другите че са гърбави!
  • 7 Бесен Язовец

    4 4 Отговор
    НАТО и без Македония си е непобедимо, алиянса просто разширява влиянието и спасява Македония от империята на злото, Расия.
  • 8 Неофициален неангажиращ зов от руското православие

    3 2 Отговор
    Парад за 9 май на червения площад в Москва ще има на мукавей в понеделник през 2048 година....Дотогава комунистите, атеистите и атакистите ще го гледат на запис от 2019 г😂😂😂 От другия месец руската армия излиза в карантина с тригодишни неплатени болнични! Очаквам все пак българските атеисти, комунисти и атакисти да се покръстят още тия дни 😂😂😂 Приемете православието, то е за вас, а след това поемете и причастието.... Веднага се покръстете или скоро ще умрете, важен избор бързо направете, православието изберете и кръстник под наем светкавично намерете...!!!😂😂😂 Комунизма зарежете, а живота и парите обикнете...!!!😂😂 За предпочитане е да си изберете някоя от руските църкви в България....
  • 9 Ал та фанах Атаопънах

    2 3 Отговор
    Май и ние ще признаем Каталония, каталонският народ и каталонски език. Направо Кастилия и Арагон, дори да подкрепим претенциите на мюсюлманите Южна Испания отново да стане Кордобски халифат.
  • 10 Мамакакати

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Лила":

    Пиша бавно,за да сФанеш! "Ушатият шебек" каза, че в България са установени ДВА коронавируса:един опасен/президентски/ на Шипка и един БЕЗОПАСЕН/правителствен/ в София! Обаче карантина на Шипка НЕМА,а в София си бамамата за всички шебеци като тебе!
Новини по държави: