Last news in Fakti

18 Март, 2020 13:17 17 148 14

Пациент номер 1 от коронавирус в Пиемонт беше излекуван, сега пак е положителен

  • пиемонт-
  • италия-
  • коронавирус-
  • пандемия-
  • карантина

На 17 март в областта e имало регистрирани 2063 заразени и 144 починали от коронавирус

Пациент номер 1 от коронавирус в Пиемонт беше излекуван, сега пак е положителен - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Известният като пациент номер 1 в северната италианска област Пиемонт мениджър от Торино беше обявен неотдавна за напълно излекуван. Това беше обявено, след като 40-годишният мъж, внесъл в областта новия коронавирус, даде след дълго лечение серия от отрицателни тестове, според в.”Република”.

Затова и беше изписан от торинската болница „Амедео ди Савоя” и пратен вкъщи. След тест преди ден обаче мениджърът показа отново, че има ниско съдържание на коронавирус в организма му, което значи, че трябва да остане под карантина в дома си. Според лекарите става въпрос за „опашката” на вируса. За бившия пациент на торинската болница това е като студен душ, тъй като се надяваше най-после да се върне към нормален живот след серия седмици, прекарани в страх и притеснения. Вирусологът Джовани ди Пери от торинската болница обаче успокоява, че пациентът е излекуван, но че често в подобни случаи става въпрос за люшкане между позитивност и негативност в организма – нещо, което се случва и при друг вид инфекции.

На 17 март в Пиемонт има регистрирани 2063 заразени и 144 починали от коронавирус.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 CoviD 20

    13 3 Отговор
    "Пекин обяви официално лекарството, което ликвидира бързо COVID-19"

    Коментиран от #3

  • 2 Аноним

    11 2 Отговор
    Екстра значи няма оправия
  • 3 Госあ

    10 9 Отговор

    До коментар #1 от "CoviD 20":

    Авиган, Made in Japan 🤗 Има още два препарата (сащ и Германия) и един корейски. Както и множество коктейли. Има и рекомбинантни антигени за превантивна имунотерапия. Но според ЕС, кърпа с оцет и студена вода върши работа 😂

    Коментиран от #4

  • 4 Госあ

    1 13 Отговор

    До коментар #3 от "Госあ":

    А най хубавото е, че би трябвало да са го пуснали вече и в мрежата на Япония. И още утре ще пиша на бившия ми шеф да ми изпрати. 😜
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гост

    12 3 Отговор
    Според китайско проучване, корона вирусът не харесва пушачите.

    Коментиран от #8, #10

  • 7 мани мани

    8 6 Отговор
    след прекарана пневмония, се дава по книга 6 месеца възстановяване, а аз казувам - 2г. и пак няма да сте възстановени :) кое да се възстанови бе? т'ва да не е отрязана коса или нокът? оставате си със сумати увредени мъртви алвеоли, бронхи и т.н.
    щитовидната разбичкана и т.н. к'во да ви обяснявам, пф! стойте си у дома! който го е страх от мечки, да не ходи в гората!
  • 8 мани мани

    5 18 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    напротив, пушачите са много по-уязвими! с лекота ще развият пневмония! к'о се пъна да пиша тука, пф! на път съм да се откажа да коментирам, ня смисъл...

    Коментиран от #14

  • 9 Професор по Стоманобетон

    2 1 Отговор
    А така.Е,това е началото на големия секс.Поручик Бржевски дойде!
  • 10 Др.Агостино Нето

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Ми не е вярно това .Минимален процент са пушачи от болните китайци.

    Коментиран от #11

  • 11 😷😷😷

    14 5 Отговор

    До коментар #10 от "Др.Агостино Нето":

    Китайците не са големи пушачи! Ще стане ясно пушачите уязвими ли са повече и колко след известно време и резултати от Гърция, България, Италия, Испания и при. димящи държави ! Лекарството, ще дойде или от Куба или от Русия за ужас на соросоидите хаха, които ще са изправени пред дилема да мрат или да живеят благодарение на тези държави ;)))

    Коментиран от #12

  • 12 Госあ

    8 3 Отговор

    До коментар #11 от "😷😷😷":

    Кое лекарство ще дойде от Русия? И водката даже не е руска 😂 А кубинците ползват вече известен препарат. Пак ще подесетя: Фавипиравир-Япония, Ремдесивир-САЩ,Хлорокин -Германия. Трите доказано ефективни препарати. Оригинални.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 аскувлия

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "мани мани":

    От скоро се появи и вече е хубаво да приключваш с глупавите си коментари.