Last news in Fakti

18 Март, 2020 15:32 8 608 11

В китайски град са излекувани всички заразени

  • китай-
  • коронавирус-
  • град-
  • зараза-
  • пандемия-
  • хуанган

В момента ситуацията в Хуанган се е нормализирала

В китайски град са излекувани всички заразени - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Излекувани са и последните двама заразени с новия коронавирус в китайския град Хуанган, провинция Хубей. Това съобщи агенция "Синхуа", като се позова на местните власти, предаде ТАСС.

Откакто е избухнала кризата с вируса в Китай, градската управа на Хуанган е регистрирала 2907 заразени. 2782 пациенти са оздравели и изписани от болниците, 125 са починали.

В Хуанган живеят над 7,5 милиона души. Градът, разположен близо до Ухан - административния център на провинцията, бе едно от най-опасните огнища на коронавируса в региона.

На 23 януари китайските власти заявиха, че спират транспортните комуникации с Хуанган; той бе сред първите градове в страната, изцяло затворени в рамките на борбата с новото заболяване. В момента ситуацията в Хуанган се е нормализирала. В Ухан днес бе потвърден един нов случай на заразяване с вируса.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Неофициален неангажиращ зов от руското православие

    7 22 Отговор
    Или в Китай е имало само 10 болни и ни натресоха това генно биологично оръжие, организираха един спектакъл-театър и сега ни гледат сеира! Парадът на глупоста за 9 май на червения площад в Москва ще се "състои" на мукавей в понеделник през 2048 година....Дотогава комунистите, атеистите, русофило-атеистите и атакистите ще го гледат на запис от 2019 г😂😂😂 От другия месец руската армия излиза в карантина с тригодишни неплатени болнични! Очаквам все пак българските атеисти, комунисти и атакисти да се покръстят още тия дни 😂😂😂 Приемете православието, то е за вас, а след това поемете и причастието.... Веднага се покръстете или скоро ще умрете, важен избор бързо направете, православието изберете и кръстник под наем светкавично намерете...!!!😂😂😂 Комунизма зарежете, а живота и парите обикнете...!!! 😜😜 За Страшният Съд се подгответе и за Апокалипсиса се вразумете, а случайният секс веднага забравете! За предпочитане е да си изберете някоя от руските църкви в България.... Евреите и ислямистите също да се размислят... Вслушайте се в думите на Негово Светейшество Руският Патриарх Кирил и не пренебрегвайте молитвите на Негово Светейшество Вселенският Патриарх Вартоломей...

    Коментиран от #5, #6, #7

  • 2 Жйнмм

    21 2 Отговор
    И сега чакаме да започне тегленето на милиарди заеми от международния валутен фонд...който сам започна да "предлага " тези заеми.....поинтересувайте се кои стоят зад този "фонд" и подобни " организации"
  • 3 мани мани

    12 6 Отговор
    ам ай веке могат да почват да ядат пак прилепи, гризачи разни, хлебарки, мухЕ, змиорки, плъхо'е, мравки, лайна, да пият пикня и да се давят отново в храчки... 'щото искаме нова вълна от помия :)
  • 4 Behemoth

    4 2 Отговор
    Ми това е колкото България ....3000 заразени и сто умрели(пенсионери ) ....това ще бъде ...
  • 5 доктор Гълъбова от Нови Искър

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "Неофициален неангажиращ зов от руското православие":

    Прибирай се бръже у Курило! От една седмица те търсим!
  • 6 Ники

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Неофициален неангажиращ зов от руското православие":

    Приятел , какво работиш , с какво се занимаваш?
    Ако това време което си отделил да измислиш и да напишеш тази глупост , беше го отделил да свършиш нещо полезно или да го споделиш с децата си или просто да поговориш с приятел, мисля че ще се почувстваш много по-добре.
  • 7 Божеее!

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Неофициален неангажиращ зов от руското православие":

    Защо не си прибираш идиототе, а ги оставяш на земята да ръсат заразната идиотщина!

    Коментиран от #8

  • 8 Никой

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Божеее!":

    Изобщо не е никакъв идиот. Това си е чиста пропаганда за балъци(слепи шарани).
  • 9 8 милярда мишлета

    5 2 Отговор
    От кога я чакат тази световна финансова криза. Най после я постигнаха. Сега всички държави започват да теглят кредити и ще изпаднат в тежка зависимост, от МВФ, Световната банка и другите финансови акули, които са се задръстили с пари и се чудят какво да ги правят. Да му мислят обикновенните хора
  • 10 На всички починали

    5 1 Отговор
    Лека им пръст.А на малцина супер известни
    и неизвестни богаташи дано да горите в ада.
  • 11 Веси

    0 0 Отговор
    Редно е да има лаборатория за изследване на проби за вируса и в Пловдив, голям град е, и колкото и да е странно ,че го казвам, да се въведе вечерен час за страната, толкова ли е трудно да сме дисциплинирани.