20 Март, 2020 16:20 2 955 31

Путин не планира разговори със Саудитска Арабия

  • русия-
  • владимир путин-
  • саудитска арабия

Двете страни не са разговаряли

Путин не планира разговори със Саудитска Арабия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Руският президент Владимир Путин обяви, че не планира разговори с представители на Саудитска Арабия. Това обяви говорителят на руското президентство Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС.

Страните опитват да постигнат споразумение за петролните пазари. Очакваше се скоро да има двустранните разговори.

На този етап обаче такива не са планирани. Песков отрече информациите, че представители на саудитския принц са имали допитване за разговор.

Към момента цените на петрола падата. Русия и Саудитска Арабия увеличават добива.

На последната среща на ОПЕК руските представители не се съгласиха с план за намаляване на производството. Предстои да бъдат премахнати производствените ограничения.

Очакват се допълнителни разговори в групата. На този етап Русия не е получила запитване за официален разговор.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Townboy

    43 4 Отговор
    Ами какво ще говори с тези терористи отговорни за измирането от глад и мизерия на народа на Йемен.
  • 2 вашето мнение

    51 7 Отговор
    ВЕЛИК! Така се прави с американски подлоги. Да мрът и да молят за прошка най-великия човек на планетата. Русия и икономиката и вече не разчитат на приходи от нефтопродукти. Луди ще ги направи чаршафите, докато се отрекът от дебилите от сащ.

    Коментиран от #6, #11

  • 3 ⚡ Хрониките на Евразия

    10 29 Отговор
    Обидиха потомъка на Мохамед , арабите такива работи не прощават !
    И да им се молят орално и анално , все тая ...
    Новак преди да напусне преговорите със саудитският принц , открито го заплаши , че Русия ще разори саудитските потомци на Мохамед и затръшна вратата със злоба ..
  • 4 ⚡ Хрониките на Евразия

    8 26 Отговор
    Не искам никого да плаща , но стратегията за борбата с короновируса в Русия , ще я пишат и ръководят същите професионалисти , които предотвратяваха обезценяването на рублата и колапса на петролният пазар в Русия ...

    Коментиран от #10

  • 5 Той така не планираше разговори

    4 20 Отговор
    И със султана ама още не знаеше за дроновете хахаха....ама после бързо бързо
  • 6 Фифи Перото

    6 27 Отговор

    До коментар #2 от "вашето мнение":

    Руската икономика ако не разчита на приходи от продажбата на нефтопродукти, тогава на какво разчита??? От продажбата на фъшкии ли? Или от лова на бели катерички в тайгата? А тези дето им казваш дебилите от САЩ, така ще им завъртят ушанките, че свят ще им се завие.

    Коментиран от #9, #20

  • 7 Дизел

    8 19 Отговор
    Путя вече научи рушняците да не ядат, така че защо да преговаря.
  • 8 мразя руските говеда

    11 9 Отговор
    Кочината фалира.Смърт за говедарите
  • 9 Гошо

    21 1 Отговор

    До коментар #6 от "Фифи Перото":

    Е както виждаш не разчита
  • 10 Те ами, кой друг..

    8 13 Отговор

    До коментар #4 от "⚡ Хрониките на Евразия":

    Дори Путин им каза, по-добре е че рублата се обезценява, за 1$ вече ще получавате повече рубли, 80, 90, 100...ехеййй, гледай какъв гениален икономист. Петрола бил падал..е..и..какво от това, водката не пада. Могат да играят казачок 20години, без да извадят и една кофа петрол. Къде ги търсиш, велики са, барабар с вожда си и Алла Пугачова.
  • 11 руслямистан е в колапс

    7 16 Отговор

    До коментар #2 от "вашето мнение":

    Руските нищожества разчитат единствено на петрол и на останалите ресурси дадени им от природата.Цялата им икономика се крепи на това.Руснаците са едни примитивни дебили които НЕ произвеждат нищо и разчитат само да грабят на готово от природата.Фалита и разпада отново чука на вратата на русия. "Съсобственик на "Лукойл": И в най-страшния си сън не сме сънували, че ще продаваме нефт по 25 долара"

    Коментиран от #13

  • 12 Филип Киркоров

    5 9 Отговор
    Утре прибира в Болгария. Във Варна ли, от къде бях? Няма значение прибира. Не в тая кочина не иска повече. Без Алла, одъртя вече. Кога мене мама тихо говорила, бягай от там, я не сль'шал .
  • 13 Ххх

    16 5 Отговор

    До коментар #11 от "руслямистан е в колапс":

    Руслямистан е в колапс в болните мозъци на такива като тебе, на които много им се иска да представят желаното за действително. Руският външен дълг е нищожен, и страната разполага с достатъчно резерви, включително златни, за да поеме такива кризисни етапи в развитието си. Така че, по - добре мисли любимата си кочина - САЩ. Те и без кризата с корона вируса периодично си изпадат във финансови кризи и спират финансирането на държавните институции, докато конгреса гласува поредното увеличение на тавана на държавния дълг. Ама сега майче тавана така ще ви скочи, че ще трябва на Бурж Халифа да се качите, че да го видите.

    Коментиран от #14

  • 14 Фифи Перото

    3 15 Отговор

    До коментар #13 от "Ххх":

    И какво като външният им дълг е малък. Те са слаба икономика, не могат да трупат голям външен дълг, как ще го обслужват. Имали златни запаси, в момента те продават злато за текущи нужди, защото имат голям спад в приходите в бюджета, да има какво да ядът. Те сами се набутаха в това блато, колко време мислиш ще издържат така? Икономиката на САЩ, влиза в нормални кризи и излиза бързо. Там се действа професионално, това е най-мощната икономика в света. Пред която Русия е икономическо джудже.

    Коментиран от #17

  • 15 Javor

    10 1 Отговор
    Най-накрая и на този пазар да се появи някакъв вид конкуренция, а не постоянни договорки и картел!
  • 16 ⚡ Хрониките на Евразия

    2 12 Отговор
    Ние , теб , без болка и нежно ще те колим ! ..

    " На Русия бяха дадени много шансове, но тя нагло лъжеше своите партньори по сделката с петрола , като неизпълняваше своите задължения и сега е прието решение , да се ритат без милост лъжливите мошеници и да се накажат жестоко наглите , самозабравили се московски петролни аферисти " - заяви по CNN близък до принц Мохамед бен Салеман .
  • 17 Ххх

    10 3 Отговор

    До коментар #14 от "Фифи Перото":

    Икономиката на САЩ влизала в кризи и излизала бързо ? Но външния дълг нараства еднопосочно нагоре. Ако външния дълг ту растеше, ту намаляваше, да кажем, в някаква степен бих се съгласил с твърденията ти. Но по отношение на външния си дълг САЩ потъват еднопосочно надолу. Лихвените плащания по обслужване на дълга постоянно растат. И ти как си мислиш, че това нарастване може да продължава до безкрайност ? Те просто са в порочен кръг. В дългова спирала. Пък ти си разтягай локумите за най - мощната икономика. Както бяха казали германците за СССР след съветско - финската война - колос на глинени крака. И американците усилено се движат към същото определение.

    Коментиран от #18

  • 18 SS14

    3 8 Отговор

    До коментар #17 от "Ххх":

    САЩ не се движат към никакъв фалит.Не пиши глупости.На вас коми русофилите много ви се иска това да се случи и тая мантра я въртите от десетилетия,ама разбери ,че нито ти ,нито децата ти ,нито внуците ти ще видят фалит на САЩ.Американската икономика е една от най-стабилните и сигури икономики на тоя свят.Външният им дълг е около 6 трилиона и е изцяло деноминиран в щатски долари.САЩ решава какво ще става с тоя дълг.Освен това САЩ не може да дължи повече от колкото може да плаща.Зад Америка стоят най-влиятелните лица на тоя свят и никой по никакъв повод няма да позволи някога САЩ да фалира.Освен това САЩ е и 30% от световната икономика.Единствения шанс САЩ да фалира е ,ако поради някаква нереалистична причина правителството им реши така.Притеснявай се повече за Русия ,която е с двата крака отнвоо пред разпад и фалит.

    Коментиран от #21, #25

  • 19 ⚡ Хрониките на Евразия

    4 10 Отговор
    😹😯ТАСС спря интервюта с Путин .
    На последното интервю така се изказа за средната класа в Русия , че била 70% и получавали 17 хиляди рубли , че даже неговите привърженици започнаха да се съмняват в неговата адекватност ..
    И Кремъл спря излъчването ..
    И правилно го спря ..
    Цяла Русия започна да му се смее .

    Путин ръсеше малоумщини във всяка серия , бъркаше дати , факти , цифри .
    А заявлението , че царете не работели , а царстват , окончателно показа , че мозъка на този човек се е сформирал от краткият курс по история на
    КПСС.
  • 20 Пако

    5 4 Отговор

    До коментар #6 от "Фифи Перото":

    И от лова на бели катеричките в тайгата,пак
    ще печелят,а у нас и врабчета не останаха,д
    не говорим за гори
  • 21 Ххх

    5 0 Отговор

    До коментар #18 от "SS14":

    Американския външен дълг е около 23 трилиона. Не ми се занимава да ти копирам статии по темета. Направи си справки относно сумата.
  • 22 Borislav Popov

    10 3 Отговор
    ВЕЛИК е ИМПЕРАТОРА,решението е отлично,свръхпроизводство и падане на цените,това е целта на Путин и вече е постигната,сега е въпроса кой ще издържи на тези цени,себестойността,като разход и добив на краварският нефт е 41 долара,на С.Арабия 27 долара,на Русия 16.5 долара,смачкай ги Вова

    Коментиран от #23

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Borislav Popov

    8 1 Отговор

    До коментар #23 от "⚡ Хрониките на Евразия":

    Краваропитече,кого се опитваш да манипулираш,в Арктика,краварче,в Арктика себестойността е висока,не случайно камиларите почват ляка поляка да се молят на Императора,хаха
  • 25 падналия ангел

    6 0 Отговор

    До коментар #18 от "SS14":

    Известната американска финансова компания AllianceBernstein проведе изследване, което разкри истинските размери на американския външен дълг и резултатите от това изследване шокираха медиите. Американският финансов телевизионен канал CNBC публикува по този повод специален материал под заглавие “Реалното равнище на дълга на САЩ може да е 2000% от размера на американската икономика, пише в отчет на Уол Стрийт”. Официално данни от миналата година-29,98 трлн. от тях 5,5 трлн. дължи на себе си.

    Коментиран от #26

  • 26 Фифи Перото

    0 5 Отговор

    До коментар #25 от "падналия ангел":

    2000% дълг от размера на американската икономика???....на какви наркотици си братле???...намали дозите бе..В това което си написал вярваш ли???..ако вярваш потърси незабавно психиатрична помощ.

    Коментиран от #27

  • 27 Готин ама не съвсем

    3 1 Отговор

    До коментар #26 от "Фифи Перото":

    Много сте жалки американопитеците! Номера с цената на нефта руснаците го преживяха 1989 година. Когато се разпаднаха. Сега го връщат тъпкано по същия сценарии. Тогава руската икономика бе много зависима от петрола и падането на цените, защото СА не намалиха добивите, а напротив ги увеличиха под давление на ФАЩ, си изигра ролята! Но сега руската икономика е различна! Зависимостта от петрол и газ е вече под 30%! Те са номер едно по производство на зърнени храни в света и определят цените на Черноморската, Средиземноморската, както вече и на световната зърнена борса! Та гладни ще сте вие! И Русия е направила нефтени запаси за 6 години напред, готвейки се за тази война, а корона вируса само я подпомогна! След тази епидемия, ще имаме разпадната СА, и разпарчадосан ФАЩ! Ще имаме щати стрелящи се за територия и ресурси! Щото вече никой няма да им позволява да се разправят с малките държави и да им крадат ресурсите! Външният дълг на ФАЩ минава 25 трилиона, а заедно с вътрешния минава 70 трилиона! Курназ американците напечатаха едни 1, 5 трилиона и искаха от Китай стоки! Но отговора бе. Не искаме вече хартийки без покритие, искаме реални стоки и злато насреща! ФАЩ имат само 10% от нужните им маски и защитни облекла. Китай не им праща, защото няма нищо насреща! Корона вируса ще се вихри майсторски във ФАЩ, за които това все още е майтап!

    Коментиран от #29

  • 28 американски неволи

    0 1 Отговор
    Те сами ще почнат да му се влачат като сополи.
  • 29 Фифи Перото

    1 4 Отговор

    До коментар #27 от "Готин ама не съвсем":

    Това Путин ли ти го каза???. Явно карантината ти се отразява зле, между другото ти в кой психодиспансер си регистриран? Лекарства нети ли предписаха?

    Коментиран от #30

  • 30 Готин ама не съвсем

    1 1 Отговор

    До коментар #29 от "Фифи Перото":

    Не ми дават лекарства! Всички са заделени за теб! И тебеподобните ти! Примати!
  • 31 Патриот

    0 0 Отговор
    Момчета дойде Видовден.Американците вложиха пари в Украйна Путин я заобиколи с два нови газопровода.САЩ наложиха санкции на Северен поток какво очакват 20 долара за барел а сега добивай шистов нефт.САЩ направи 4 терминала за разтоварване на шистов газ в Европа Русия намали цената на газта.От това печели само потребителителят.Русия е два хода напред на шахматната дъска.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания