Last news in Fakti

23 Март, 2020 09:20 2 377 28

Три щата задействат националната гвардия

  • сащ-
  • щати-
  • доналд тръмп

Президентът Тръмп даде разрешение

Три щата задействат националната гвардия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският президент Доналд Тръмп даде разрешение на три щата за задействане на националната гвардия, съобщи FOX News.

Това са Ню Йорк, Калифорния и Вашингтон. Той обяви, че издръжката на гвардейците ще бъде покрита от правителството.

Вече са одобрени искания за допълнително изпращане на оборудване и екипировка. В Ню Йорк ще бъдат съдадени 4 медицински центъра с по 1000 легла.

8 центъра с по 2000 легла ще има в Калифорния, и 7 във Вашингтон. Президентът призова гражданите да спазват издадените разпоредби.

Той увери, че ситуацията ще бъде овладяна.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 слаботоков

    21 3 Отговор
    Кравария си заминава!!

    Коментиран от #10

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 слаботоков

    16 7 Отговор
    СЛАВА НА РУСИЯ!

    Коментиран от #24

  • 5 😷😷😷

    23 2 Отговор
    С интерес следя, кога Бай Дончо, ще разпореди да стрелят по хората ? Ненапразно хамериканците изкупиха всичкото оръжие по магазините „Ако в първо действие на сцената виси пушка, то в последното действие тя трябва да гръмне“ е казал Чехов !
  • 6 Townboy

    18 3 Отговор
    Нека им! Техните управници го пуснаха тоя бацил! Странното е че в най-голямата демокрация се запасяват с оръжия. Смятайте какво общество са там щом си имат такова доверие.
  • 7 Юрий Долгорукий с 16-те Булави

    20 3 Отговор
    Мъдрите хора са го казали: „Който копае гроб другиму, сам пада в него”
    ФАЩ сега да се молят да не се обяви официално, че именно те са пуснали модифицирания щам на коронавируса в Китай, защото ще стане страшно - ще има милиони изпечени крави, а територията на щатите ще бъде пустиня за дълго време!
  • 8 Nostradamus

    17 1 Отговор
    Изградете за 10 дни болници в тези щатове за по 1000 човека както в Китай направиха. Нали сте по-велики от тях! Или силата ви е в Репресии и войни!
  • 9 Корай Орьом

    7 0 Отговор
    Нека кОпонът започне сега!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Много малко хора на земята

    5 0 Отговор
    Са осведомени за това наистина какво се случва
  • 13 БАТ РАМБО: Първа кръв

    11 0 Отговор
    Каква гвардия бе, само бат ви Слай и Чък Норис могат да спрат вируса!
  • 14 Тиберий

    5 2 Отговор
    Жалко за ибикновения американец канадец англичанин Дано гиспод се смили над тях
  • 15 газов инжекцион

    4 0 Отговор
    През маркуча ми,че в горивната камера.
  • 16 Питам

    16 0 Отговор
    Борислав Попов и Хрониките на Евразия да ни обяснят сега как така в САЩ армията е на улицата...нали това важеше само за Путин-който уж чрез армията подкрепял власта си..? Какво ще кажете сега соросоидни драскачи....?

    Коментиран от #17, #25

  • 17 Тиберий

    8 0 Отговор

    До коментар #16 от "Питам":

    Ако падаме на нивото на такива умопомрачени типове лошо Двамата са уникални идиоти
  • 18 вашето мнение

    7 0 Отговор
    Армията на най-демократичната страна в света е на улицата и ще трепе измет? Къде сте сега сорося? Защо не грачите, че Путин е тиранин? Това ли е силата на краварите? Ще борят вируса с пушки, смешници. Идва, времето в което краварската измет ще се избива по улиците и ще усети какво е причинявалва на света още от зачеването си. Идва времето на стотици хилядди избита измет по улиците на щатите.
  • 19 вашето мнение

    8 0 Отговор
    Дваманта платени идиота, чакат опорните точки. Снабдяването им с такива става все по-трудно в последните дни. Ще излезе вярна прогнозата ми, че накрая червената армия ще марширува по улиците на вашингтон без пушка да са гръмнали.
  • 20 Коажухаров

    10 0 Отговор
    Въстание ли ще вдигат в краварника , че разполагат армията там ?
    Националната гвардия на САЩ ще бъде разположена на територията на Ню Йорк, Калифорния и Вашингтон за борба с разпространението на коронавирусната инфекция COVID-19??!!!
    Или сриването на икономиката с 25% провокира масови безредици там ?

    А в същото това време Руснаците са изпратили още четири самолета с помощи за Италия !!!

    Коментиран от #23

  • 21 вашето мнение

    10 0 Отговор
    Вярно е, в краварника инфлацията удари 25%. Говедата там са полудели и ще се гърмят като животни. Точно за това е излезнала гвардията.
  • 22 Електорална единица

    9 0 Отговор
    Сега тези три милиарда дето бойко методиев борисов ги подари на сащ, та да го държът на власт ще си ги видим лли обратно? Или ние и децата ни ще ги подарим безвъзмездно на дебилите от сащ?
  • 23 99% от хората на земята не мислят

    1 3 Отговор

    До коментар #20 от "Коажухаров":

    (*Те мислят това което медиите им кажат)Много малко хора са осведомени какво се случва в момента на земята американците имат форуми създадени от любители там те си публикуват разни неща не гледат новини нито ги четат за това не са с промити мозъци и знаят какво става в момента
  • 24 Българин

    0 5 Отговор

    До коментар #4 от "слаботоков":

    Определено си завършил 6 волтовото училище! Така казваха на помощните училища!
  • 25 goni

    1 5 Отговор

    До коментар #16 от "Питам":

    Армията на САЩ няма право да действа на територията на страната. Националната им гвардия е нещо по-специално. Състой се от хора, които са се доказали и на които не само властите, а и народа има изключително доверие! Различава се от нашите запасняци по някои неща, но по други си прилича!:)
  • 26 Kjl

    10 0 Отговор
    Поради въздействието на корона вируса върху икономиката на САЩ, нашите предплатени самолети ще се отложат за 2035г. Ще са с подобрена авионика и ще струват допълнителни ....... Моля всички граждани да започнат да заделят от закуските си своевременно. Допълнителните средства трябва да се платят до края на годината.
  • 27 Диадемата е

    3 1 Отговор
    Пусната от краваря предсрочно! Плановете им са били в късна есен,но реакцията на Дракона ги изненада,и не само тях! Има материалив Тубата,че това е изкуствено създаден геном,официализиран от бритиш лаборатория преди 6-7 г.Изпратен като щам в китай япония и щатите .За евентуални разработки на ваксина .Смешно ми става,за версията че китаец ще" изпусне неволно" от лаборатория със свръх секретено проучване и Драконови мерки за сигурност, нещо което да им нанесе щети за над трилион долара+ човешки ресурс.Това е нация със нечовешка дисциплина,единствени в света.И ще допусне подобно нещо? Там контрол има единствено и само тяхното военно разузнаване.А те са уникално стриктни и нечовешки жестоки към всяко отклонение,или опит за пробив.Това не е МОЛ бе ,полирани павета! Техни и на руснака изследвания показват,че 5Г системата е на една и съща резонансна вълна с тази на Диадемата.Петицата го " отключва" и прави по агресивен.Спокойно и с ум разгледайте къде има действащи Петици.и защо руснака забрани тяхно монтиране.
  • 28 Странно е

    3 0 Отговор
    Защо в България и други европейски страни се изпразниха рафтовете на хранителните вериги,а в САЩ...се изпразниха оръжейните магазини, а от хранителните само алкохола и тоалетната хартия.