Last news in Fakti

23 Март, 2020 14:24 1 846 7

Повече от 1 милиард души по света са под карантина

  • пандемия-
  • коронавирус-
  • карантина-
  • ковид-19

Франция, Италия и Аржентина наложиха задължителни мерки за блокиране

Повече от 1 милиард души по света са под карантина - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Повече от един милиард души под света в повече от 50 държави и територии трябва да си седят у дома, докато правителствата се борят с пандемията от коронавируса, показват данните на AFP от понеделник.

Някои страни като Франция, Италия и Аржентина наложиха задължителни мерки за блокиране, докато други, като Иран и Великобритания, издадоха препоръки за пребиваване у дома, за да спрат разпространението на вируса.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    7 2 Отговор
    Безумие !
  • 2 СТИГА ПАНИКА

    9 3 Отговор
    Стига с тия паника и истерия
  • 3 SAIGON

    4 2 Отговор
    В ВИЕТНАМ НЯМА НИТО ЕДИН ЗАГИНАЛ ОТ ТВА ВИРУСЧЕ ВИЕТНАМЦИТЕ СА ЖЕЛЕЗНИ БЕ!!! СЛЕД КАТО НАРИТАХА УСПЕШНО МОНГОЛЦИТЕ,ФРАНЦУЗИТЕ,КИТАЙЦИТЕ,АМЕРИКАНЦИТЕ,ЯПОНЦИТЕ СЕГА И НА ВИРУСА НЕ СЕ ДАВАТ ЕЙ КОРАВА РАСА ИСКАМ ЖЕНА ВИЕТНАМКА ДА СИ ПОДОБРЯ ГЕНИТЕ С ПО КОРАВИ И ИЗДРЪЖЛИВИ!!!! ПЪК И ВИЕТНАМКИТЕ СА МНОГО КРАСИВИ ЖЕНИ ПО ПРИНЦИП
  • 4 Онзи

    1 1 Отговор
    Абе няма го Козлодуя,бе не забелязвате ли!

    Коментиран от #5, #6

  • 5 JAGUARES DE CORDOBA

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Онзи":

    ПУКНАЛ Е хах
  • 6 Козлохуя

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Онзи":

    Под карантина е
  • 7 Парада искаме парада парада в Москва си искаме

    1 1 Отговор
    По всичко личи, че парад на Червения площад в Москва за девети май няма да има, а това ни крепеше духовно и ни даваше сили да се надуваме пред соросоидите! На този парад ние показвахме как всяка една от машините които минава ще ни смаже тук нас живеещите в държавите от НАТО! Как, как, как, как кажете сега ще се фукаме с руската армия?? Къде, къде, къде ще намерим сега запис на парада от 2019-а?? Кой, кой, кой, кой ще ни повярва сега, че новият самолет СУ 57 е вече напълно завършена анимация и активно участва в новите сериали на "Ну погоди"?? Кога, кога, кога ще бъде следващият парад в Москва?? Само не ни казвайте, че ще бъде на мукавей в понеделник през 2048 година, защото ще си изтрескаме силно главите в стените на българския парламент!!