23 Март, 2020 15:35 2 930 13

462 жертви в Испания само за денонощие

  • испания-
  • коронавирус-
  • жертви-
  • китай-
  • италия-
  • заразени

Над две хиляди души са загинали в страната до момента

462 жертви в Испания само за денонощие - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Коронавирусът уби 462 души в Испания само за последното денонощие, предадоха испанските медии, позовавайки се на властите.

Общият брой на загиналите в страната достигна 2182, обяви правителството. Испания е една от най-засегнатите страни в света от разпространението на новия коронавирус.

Броят на заразените с коронавирус в Испания е над 33 хиляди. В световен мащаб до момента е потвърдено, че над 350 хиляди души са болни от COVID-19, а жертвите са над 15 300. Най-засегнатите страни са Италия, Китай, Иран и Испания.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Случаен

    16 3 Отговор
    То беше ясно,че ще ги подпука там.......Дано не стане така при нас както се очертава,че СЕ ПЛАШИМ с тия легла от бай Тошово време дето ги бяха изкарали в Армеец

    Коментиран от #12

  • 2 вашето мнение

    14 9 Отговор
    Вие си знаете, на колене пред Русия, Китай и Куба. Щото Испания също е развита държава, но не може да се справи сама.

    Коментиран от #3

  • 3 Електорална единица

    13 3 Отговор

    До коментар #2 от "вашето мнение":

    Вярно "аборигените" от Русия, Китай и Куба трябва да помогнат, щото нашата соросня, няма къде да ходи да мие чинии.
  • 4 Умен

    14 4 Отговор
    Нормално където има повече имигранти има и повече смъртност.Германия най-застаряваща а там смъттността най-малка.Винаги съм твърдял че Италия и Испания са нискоразвити прехвалени държави с ниско качество на живот.Това нещо се доказа веднага.

    Коментиран от #8, #11

  • 5 Парада искаме парада парада в Москва си искаме

    7 10 Отговор
    По всичко личи, че парад на Червения площад в Москва за девети май няма да има, а това ни крепеше духовно и ни даваше сили да се надуваме пред соросоидите! На този парад ние показвахме как всяка една от машините които минава ще ни смаже тук нас живеещите в държавите от НАТО! Как, как, как, как кажете сега ще се фукаме с руската армия?? Къде, къде, къде ще намерим сега запис на парада от 2019-а?? Кой, кой, кой, кой ще ни повярва сега, че новият самолет СУ 57 е вече напълно завършена анимация и активно участва в новите сериали на "Ну погоди"?? Кога, кога, кога ще бъде следващият парад в Москва?? Само не ни казвайте, че ще бъде на мукавей в понеделник през 2048 година, защото ще си изтрескаме силно главите в стените на българския парламент!!

    Коментиран от #9

  • 6 Паник Бутон

    6 2 Отговор
    При 7 милиарда население 15 000 са капка в морето ! Милиони са умряли от други болести ! Тях защо не ги съобщават ?!
  • 7 Байчо

    1 2 Отговор
    В Италия явно са по-малко и сега медиите взеха Испания да ползват за да доразвият паниката и психозата Както се казва добрата новина не е е новина
  • 8 Атила

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Умен":

    Чакай де. В Германия заразата пламна по късно . Ще видиш след две седмици какво чудо ще е. Особено като грабне бежанците там .

    Коментиран от #10, #13

  • 9 манастирските ливади

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Парада искаме парада парада в Москва си искаме":

    Бе важното е парада с цветовете на дъгата да се състои . Нали за това живеете. А франсетата сега пак да се хванат за ръце и да викат аз съм шарли.
    Ще им дойде на помощ перушан.
    Ще се сбъдне предсказанието на баба Ванга , че Русия ще спаси света.
  • 10 Гледай си кочината като първо

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Атила":

    Къде пламнало,къде не, виж как ще се развият нещата в тоалетната бг.,после обяснявай,!!!
  • 11 Athens

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Умен":

    Че в Германия имигрантите са повече отколкото в Испания и Италия. Говоря за имигранти отишли да работят ,а не за бежанците. Значи,не е това критерия.
  • 12 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "Случаен":

    Eтo eднa зaдaчкa зa завършилите 6 клac: При cрeднa прoдължитeлнocт нa живoтa в Испания 82,83 гoдини, тo кoлкo души си умирaт зa 1 гoдинa, a зa eдин дeн? /Брoй нa нaceлeниeтo 46 440 000 души/.
    Oтгoвoр: 559 518; 1532
    Хората сме кратко-смъртни, не сме столетници като костенурките да живеем по 100-150, 200 години , колкото и да ни се иска...
  • 13 Нервен

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Атила":

    Как са капка в морето,ти съвест нямаш ли. Това са човешки животи. А епидемията още не е достигнала пика си. Няма и ваксина. Ако няма контрол ще стане като по време на чумната епидемия 1345-1350 когато за 5 години е измряло 60% от световното население.вземи се образовай малко.