Last news in Fakti

25 Март, 2020 21:09 1 760 10

Г-7 договаря програма за предупреждение

  • германия-
  • хайко маас-
  • г-7

Среща на външните министри

Г-7 договаря програма за предупреждение - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Важно е да разработим програма за ранно предупреждение за развитието на кризи в световен мащаб. Това заяви германският външен министър Хайко Маас, цитиран от ТАСС.

Той говори след видео среща с външните министри от Г-7. Те са достигнали до съгласие за търсене на стабилност на различни фактори в страни в сложна ситуация.

Водени са сериозни разговори с британския първи дипломат Доминик Рааб. Очаква се съгласие за координиран отговор.

Търси се сътрудничеството в разработването на медикаменти. Преговаря се за подкрепя за изостаналите страни и подпомагането на тяхната икономика.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бачо Киро

    7 1 Отговор
    Ми да си звънят бе, ма гледането отстрани е по-лесно. В стил "да видим колко ще се осерат комшиите".
  • 2 Кои68

    8 1 Отговор
    Тия си живеят в някакъв техен измислен свят на сноби....Първо вземете решения и мерки да минимилизирате доколкото е възможно икономическите загуби.След тома се пледупреждавайте....
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ПУНТА МАРА

    11 0 Отговор
    Добре "Факти", за да не триете ви казвам, че Г-7 не са МИШКИ, и не са връткани.Така става ли?! :-)
  • 5 Тука има тука няма

    3 0 Отговор
    Ей твта е
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Бачо Киро

    12 0 Отговор

    До коментар #6 от "jorj":

    Нали видя при световна криза кой кой е? Какви комунисти бълнуваш бе, бастун? Комунисти живи вече няма. Те изградиха това, което вие мишките днес крадете. И не, не говоря за миндилите на власт, днешните са същите, само че по-зле. Говоря за обикновените хора, които вярваха, че трябва да имат принос към страната. Тея, дето свалиха Бай Тошо и се пребоядисаха не са ни комунисти, ни капиталисти, ни демократи. Те са скапани престъпници. Слугите им некадърни тогава, на които не им даваха и куче да гледат, днес управляват. Затова и си на това дередже. В другите страни помагат както могат на хората, твоя пожарникар ти дава кредити ... Всеки народ си заслужава управляващите обаче, а олигофренията ти е абсолютно доказателство за това.

    Коментиран от #8, #10

  • 8 Пако

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Бачо Киро":

    Оставило,То гламаво не се усеща..

    Коментиран от #9

  • 9 Пако

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Пако":

    ОставиГо......
  • 10 Русоробите са злобни безмозъчни червеи

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Бачо Киро":

    Кире, давай с простотиите, бързай, че короната е зад ъгъла и тебе дебне. А те гепи, а ти завряха тръбата в гръкляна. Тъкмо, ако си късметлия, с бай ти Тошо в един казан ще си пърдите.
Новини по държави: